BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #303544 przez monika1984lodz
Beti nie przesadzaj :) a listonoszto Cie znienawidzi za tyle paczek :P :)
a to co robimy to zwykla rzecz :) z potrzeby serca

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #303558 przez beti
Już M powiedziałam, że mnie listonosz zabije :P i tak już się ze mnie nabija :)

Monia, to nie jest ZWYKŁA rzecz!!!! Bo na coś takiego się potrafią zdobyć tylko nieliczni, ale widzę, że Ci nieliczni wśród nas są naprawdę liczni :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #303560 przez fanka
Oj ja ciotka głupia - Nati, Loluś sto lat dla Was!!! przecież od tego powinnam zacząć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu #303573 przez monika1984lodz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #303582 przez angie1713
Jestem ja właśnie wróciłam z zakupów i obkupiłam Nadię w ciuszki a tu czytam taką przykrą wiadomość.Ja oddałam wszystkie dotychczasowe ciuszki szwagierce ponieważ spodziewa się córeczki urodzi się w czerwcu ale też postaram się coś poszukać i wysłać.Może to będzie tylko kilka sztuk ale zawsze coś .

Nati i Loluś sto lat :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #303585 przez Agusia83
Natalko i Loleczku...sto lat starszaczki :laugh:

Beti, jak tylko przyjdzie M z pracy, to skocze do piwnicy po ciuszki. Postaram sie jutro wyslac.Akurat mama do mnie przyjdzie, to ja skocze na poczte.

Monia, wlasnie zerknelam na Twosj slubny suwaczek...a tam tylko 30 dni zostalo :silly: wow, ale ten czas zapiernicza :silly:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #303596 przez fanka
Agusia

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #303612 przez Agusia83

Lece gotowac zupke...moj marudek poszedl spac...tak mi jej zal..to pewnie po szczepieniu..
13 lata 3 miesiąc temu #303618 przez gosia2324
beti napisał:

Dziwczynki, jesteście Wielkie, wiecie?
Właśnie dzwoniłam, nad ranem zaczęła rodzić i będzie dziewczynka...jak to dla Was naprawdę nie problem to oni na pewno będą wdzięczni za każdą rzecz, nawet mocno znoszoną....

Ku...wa...to życie to naprawdę czasem jest takie niesprawiedliwe!!! :(

BETI DAJ ADRES !!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #303619 przez basia89
no i ja mam gotową paczkę, parę ubranek bo widzę że wy tu całe kartony dajecie. no i kilka kosmetyków chusteczki i dla niej tabletki prenatal i wkładki laktacyjne, bo to mi zostało. mam nadzięję że się przyda.

fanka zazdroszcze siostry :-P mój damianek to mało ma zabawek. mimo że dostaje zawsze coś tam. ale ja mu bardzo rzadko coś tam kupuje bo po prostu kasy na to nie ma. zawsze są inne ważniejsze wydatki. więc taka siostra to skarb
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #303632 przez fanka

Basia- mój Dawid by nawet połowy nie miał tego co ma jakbym miała kupić bo tak jak piszesz, finansowo nie było by szans.
13 lata 3 miesiąc temu #303636 przez beti
Basia, każda rzecz jest na wagę złota :kiss:

Płakać mi się chce ze wzruszenia, że tyle dobrych serc tutaj jest :kiss:

Laski tylko nie szalejcie za bardzo, bo może jeszcze dzieci będziecie mieć :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #303649 przez Pyśkaaaa
Witam :)
noc standard :)
Lolus Nataluszka 100 latek :*
Beti smutne...może i ja bym cos wytargała :)chodz mam synka to cos poszukam :)(ubranka oddałam tzn pożyczyłam koledze brata)jakies witaminki czy cos zawsze się przyda :Dpoprosze adres
;)
Dawidek jakaminka :)
13 lata 3 miesiąc temu #303651 przez mgielka22
Beti to normalka pamietaj ze kazdej z nas to sie moglo przytrafic pfu pfu pfu i podejrzewam ze wtedy tez byscie pomogly :) takze sie nei martw a jak sie pojawi nowa dzidzia to od kolejnych znajomych sie podostaje rzeczy ;) a listonosz bedzie mial kupe roboty :P Jutro powinna dojsc ode mnei uwazaj troche ciezkie :P

Fanka wspolczuje, ale dobrze ze ma Dawidka i jest jego najukochansza ciocia! A czy adopcja wchodzi w gre?
13 lata 3 miesiąc temu #303652 przez mgielka22
Beti a co bylo przyczyna pozaru i to w warszawie bylo???
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia