- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303353 przez magda79
Dobre Ranko 
U nas nocka fajna...Domi spał do 7.30 przewinięty i zaraz dostanie cyca i do łóżeczka jeszcze dospać troszkę
Majka pojechała dzisiaj rano 7.30 do dziadków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc zostaliśmy sami bo D w pracy do 14tej.
Basiu fajnie, że u Was wszystko ok i powodzenia na egzaminach i przy pisaniu pracy!!!!!!!!!
miłego dzionka

U nas nocka fajna...Domi spał do 7.30 przewinięty i zaraz dostanie cyca i do łóżeczka jeszcze dospać troszkę

Majka pojechała dzisiaj rano 7.30 do dziadków
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
więc zostaliśmy sami bo D w pracy do 14tej.
Basiu fajnie, że u Was wszystko ok i powodzenia na egzaminach i przy pisaniu pracy!!!!!!!!!
miłego dzionka

Temat został zablokowany.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303361 przez angie1713
My też już wstałyśmy Nadia budziła się raz o 4 i spała do 7.30 wyjątkowo krótko ale myślę że zaraz pójdzie spać dalej.
Ja o 10 idę na łowy
teściowa zostanie z małą a ja idę do lumpka bo dziś dostawa poszukać coś dla małej.Tam jest wszystko na wagę więc bardzo tanio wychodzi zobaczymy co znajdę 
Idę nakarmić Nadię może zaśnie jeszcze
Ja o 10 idę na łowy

Idę nakarmić Nadię może zaśnie jeszcze

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #303367 przez beti
Cześć laseczki 
Ja dzisiaj mało będę bo zaraz sie idę pakować i jedziemy do T...
Natalka, Karolku, sto lat
Kubuś z Jogo i Kamil z Olą wzorowe rodzeństwo
Anitka to taka Calineczka przekochana
Monia, obrączki bardzo ładne, białe złoto??
Megi, ćwiczymy jeszcze ale już nie codziennie
Gosia, zdecydowanie piętrowe
Pati, przesyłka wczoraj nie doszła, mam nadzieję, ze dziś dojdzie, ale niezmiennie czekam od Ciebie na podliczenie
Halo Halo....a czy Kubuś to nie miał być dla mojej przyszłej córuni????!!!!No normalnie mnie żeście wygryzły

U mnie na obiad ostatnio była lasagne a przed przedwczoraj gulasz z szybkowara
Body z muszką wymiata, ale nie ma rozmiaru
Kurcze, wiecie...kupiłam te śmieszne body na 74 i są akurat...dzieć mi urósł!!!!
za długo ich nie ponosi 
Basiu, trzymamy kciuki, żeby mrozy przeszły i żebyście mogli się już rehabilitować
Wiecie co, byliśmy wczoraj u znajomych i oni odebrali telefon od znajomych, którym się całe mieszkanie spaliło...a oni na dziecko czekają, są już tydzień po terminie...i teraz nic dla maluszka nie mają, dostali jakieś socjalne mieszkanko, ale poza tym nie mają nic...wyszli z domu w piżamach
właśnie kombinuję jak im pomóc, bo potrzebują wszystkiego dla maluszka no i dla siebie...a tu dziecko w każdej chwili może być

Ja dzisiaj mało będę bo zaraz sie idę pakować i jedziemy do T...
Natalka, Karolku, sto lat

Kubuś z Jogo i Kamil z Olą wzorowe rodzeństwo

Anitka to taka Calineczka przekochana

Monia, obrączki bardzo ładne, białe złoto??
Megi, ćwiczymy jeszcze ale już nie codziennie

Gosia, zdecydowanie piętrowe

Pati, przesyłka wczoraj nie doszła, mam nadzieję, ze dziś dojdzie, ale niezmiennie czekam od Ciebie na podliczenie

Halo Halo....a czy Kubuś to nie miał być dla mojej przyszłej córuni????!!!!No normalnie mnie żeście wygryzły

U mnie na obiad ostatnio była lasagne a przed przedwczoraj gulasz z szybkowara

Body z muszką wymiata, ale nie ma rozmiaru

Kurcze, wiecie...kupiłam te śmieszne body na 74 i są akurat...dzieć mi urósł!!!!

Basiu, trzymamy kciuki, żeby mrozy przeszły i żebyście mogli się już rehabilitować

Wiecie co, byliśmy wczoraj u znajomych i oni odebrali telefon od znajomych, którym się całe mieszkanie spaliło...a oni na dziecko czekają, są już tydzień po terminie...i teraz nic dla maluszka nie mają, dostali jakieś socjalne mieszkanko, ale poza tym nie mają nic...wyszli z domu w piżamach

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez beti.
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #303404 przez ewelinaa
Heeeeeej 
9.30 a ja czwarta?
A gdzie wszystkie mamusie?
Beti -

Iwona, Basia - powodzenia na egzaminach
Megi - pytałaś o ćwiczenia - głównie mamy się skupić na tym prostowała paluszki, bo cały czas zwija w piąstkę i chowa kciuk, tak samo paluszki u stóp prostować, bo podkurcza. Jak siedzi u nas na kolanach to mamy wyprostować rączkę, oprzeć o swoją (moją) nogę i "rozcapierzać" paluszki.
Jak leży na brzuszku mamy ją unosić na chwilę za klatkę piersiową tak żeby opierała się na wyprostowanych dłoniach (opiera się cały czas na przedramionach).
I obroty - mnie więcej coś takiego , szczególnie te z ok. 2 minuty - nóżka lekko zgięta w kolanie i obracamy na brzuszek

9.30 a ja czwarta?
A gdzie wszystkie mamusie?
Beti -

Iwona, Basia - powodzenia na egzaminach
Megi - pytałaś o ćwiczenia - głównie mamy się skupić na tym prostowała paluszki, bo cały czas zwija w piąstkę i chowa kciuk, tak samo paluszki u stóp prostować, bo podkurcza. Jak siedzi u nas na kolanach to mamy wyprostować rączkę, oprzeć o swoją (moją) nogę i "rozcapierzać" paluszki.
Jak leży na brzuszku mamy ją unosić na chwilę za klatkę piersiową tak żeby opierała się na wyprostowanych dłoniach (opiera się cały czas na przedramionach).
I obroty - mnie więcej coś takiego , szczególnie te z ok. 2 minuty - nóżka lekko zgięta w kolanie i obracamy na brzuszek
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez ewelinaa.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #303413 przez Agusia83
No to ja chyba piata
Noc rewelacyjna...spanie od 19 do 7
i teraz przed chwila tez zmogl sen Emilke
najgorsze, ze ja tez bym sie polozyla, a musze poprosic sasiadke by zosala z Emi a ja wybieram sie na zakupy...
Beti, ale nieszczescie...wspolczuje tej parze...i to w takiej chwili? Dobrze, ze chociaz schronienie beda mieli...a wiesz, czy to bedzie dziewczynka lub chlopczyk? Co prawda lozeczka czy wozka nie moge zaoferowac...ale jesli cos, to moge przyslac Ci troszke ciuszkow i im bys przekazala...jesli oczywiscie by chcieli...

Beti, ale nieszczescie...wspolczuje tej parze...i to w takiej chwili? Dobrze, ze chociaz schronienie beda mieli...a wiesz, czy to bedzie dziewczynka lub chlopczyk? Co prawda lozeczka czy wozka nie moge zaoferowac...ale jesli cos, to moge przyslac Ci troszke ciuszkow i im bys przekazala...jesli oczywiscie by chcieli...
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303418 przez mgielka22
A ja szosta
Mala zasnela o 23
i wstala o 5:30 potem do 8 spala i koniec!!!
Ja soczkow nie daje tylko herbatke, a kolczyki chce zakladac malej bo mi sie bardzo podobaja tylko jeszcze nie wiem kiedy
Gosia u mnie byla wczoraj makaronowa patelnia danie z fix knorr genialne
polecam a dzis nie mam pojecia 
Dzis raczej tez mnei moze nei byc bo idziemy na szczepienie i jestem przerazona co zas wymysla...;/ juz malej powiedzialam ze ma siary nie zrobic, a glowke ladnei podnosi jak sie ja za raczki bierze
Ide sie ubrac w cos u nas snieg zaczal sypa
Mala zasnela o 23

Ja soczkow nie daje tylko herbatke, a kolczyki chce zakladac malej bo mi sie bardzo podobaja tylko jeszcze nie wiem kiedy

Gosia u mnie byla wczoraj makaronowa patelnia danie z fix knorr genialne

Dzis raczej tez mnei moze nei byc bo idziemy na szczepienie i jestem przerazona co zas wymysla...;/ juz malej powiedzialam ze ma siary nie zrobic, a glowke ladnei podnosi jak sie ja za raczki bierze

Ide sie ubrac w cos u nas snieg zaczal sypa

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303419 przez fanka
witam Was, napiszę parę słów bo ostatnio ze względu na tą wizytę mojej siostry strasznie zaniedbuję się z pisaniem ale oczywiście czytam na bieżąco.
Dzieciaczki nasze wrześniowe przecudne i co chwila widzę jak nowe umiejętności się u nich pojawiają.
Jogo z Kubą i Ola z Kamilkiem- super rodzeństwo, aż ochoty nabrałam żeby mojemu potworkowi taką małą siostrzyczkę sprawić
ale muszę jeszcze chwilę poczekać żeby podrósł i mógł się nią opiekować!
a co do zdjęć maluchów ja również wrzucę mojego glutmena na nowej macie do leżenia na brzuszku!
Dzieciaczki nasze wrześniowe przecudne i co chwila widzę jak nowe umiejętności się u nich pojawiają.
Jogo z Kubą i Ola z Kamilkiem- super rodzeństwo, aż ochoty nabrałam żeby mojemu potworkowi taką małą siostrzyczkę sprawić

a co do zdjęć maluchów ja również wrzucę mojego glutmena na nowej macie do leżenia na brzuszku!
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303425 przez basia89
ewelina ja mam z małym taki sam problem bo on paluszków nie prostuje tylko zaciska i kciuk w środek. my mamy na to małemu takie ćwiczenie robić. przykłada się rękę do tułowia i masuje środek dłoni. no i takie obroty jak na filmie tylko że dwie nogi do góry i obie ręce na nie, na siedząco np na stole żeby sie opierał o moje plecy i jędną ręką z palcem na wierzchu dotykanie stołu z przodu boku i z tyłu. no i stukanie rączkami tzn chwytam jego łapki i stukam o swoje nadgarstki i nogi tak samo to ma niby pomóc rozlużnić mięsnie. my ćwiczymy w domu. bo u mnie są straszne mrozy. i nie możemy w ogóle wychodzić.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303435 przez magda79
Ciotka klotka ze mnie oczywiście dla Natalki i Karolka wieeeelkiiii buziak

Beti udanego wyjazu
o kurcze smutna sprawa z tym pożarem i to akurat w takim momencie.....no niech to szlak!!!!!
ewelina super ćwiczycie a jaka fajna zabawa przy tym
Fanka haha jaki przesłodki glutmen

Beti udanego wyjazu

o kurcze smutna sprawa z tym pożarem i to akurat w takim momencie.....no niech to szlak!!!!!
ewelina super ćwiczycie a jaka fajna zabawa przy tym

Fanka haha jaki przesłodki glutmen

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303441 przez beti
Dziwczynki, jesteście Wielkie, wiecie?
Właśnie dzwoniłam, nad ranem zaczęła rodzić i będzie dziewczynka...jak to dla Was naprawdę nie problem to oni na pewno będą wdzięczni za każdą rzecz, nawet mocno znoszoną....
Ku...wa...to życie to naprawdę czasem jest takie niesprawiedliwe!!!
Właśnie dzwoniłam, nad ranem zaczęła rodzić i będzie dziewczynka...jak to dla Was naprawdę nie problem to oni na pewno będą wdzięczni za każdą rzecz, nawet mocno znoszoną....
Ku...wa...to życie to naprawdę czasem jest takie niesprawiedliwe!!!

- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303446 przez basia89
hmm i mam do was pytanie. małego pradziadek ma w marcu imieniny i tak myślę by zrobić jakiś kolaż ze zdjęć małego. ale zupełnie nie mam konkretnego pomysłu na to. heh. któraś kiedyś pisała że kolaż robiła. proszę wklejcie zdjęcie albo coś. albo może któraś ma jakiś pomysł.
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303450 przez basia89
beti to podaj mi na priv swój adres. lecę do pudła małego. mam kilka rzeczy dla dziewczynki
bo niektórym się pomyliło i z damiana zrobili mi dziewczynkę. a myślisz że kosmetyki też mogę ci wysłać??? bo mam kilka które kupiłam a nie wiem po co.

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #303461 przez beti
Kochane, nawet za duże rzeczy się przydadzą, wiecie jak nic nie mają to wszystko się przyda...
Basiu, myślę, że kosmetyki też... zaraz Wam powrzucam adres na prv...jakbym później nie była dostępna a któraś z dziewczyn by jeszcze chciała to podajcie dalej plisss....
Basiu, myślę, że kosmetyki też... zaraz Wam powrzucam adres na prv...jakbym później nie była dostępna a któraś z dziewczyn by jeszcze chciała to podajcie dalej plisss....
Moderatorzy: ilona