BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #320168 przez iwonaNAVI
Mala uszka ok nie widac sladu pieknie sie zagoily w sumie nawet czerwone nie byly takze wszystko dobrze :)

monia tak potrafi nawet 2 ale daje jej jeden ...doje reszte mlekiem nie chce jej rozpychac zoladka

czy ktoras gotowala sama i podawala dziecku miesko? bo ja dawalam indyka i ewidentnie po tym ja boli brzuch :(
czy jakies mieso jest chudsze? jak myslicie moze przestac w ogole dawac?
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #320172 przez iwonaNAVI
a moze za duzo jej daje ...na maly sloiczek jarzynek kostke od lodow mieska (ok 2 plaskie lyzeczki) ?
bo jak je ze sloiczka to nic jej nie jest...a tam to podobno 6-8% mieska tylko jest
13 lata 2 miesiąc temu #320175 przez angie1713
Jestem :)
Byłam u szwagierki na plotkach i później wyszłyśmy na spacer i zakupy i tak mi zleciało do 13.Wróciłam ugotowałam żurek i teraz mam chwilkę :)
Gdy mnie nie było w domu był listonosz i mam awizo chyba stojak gimnastyczny mi przyszedł to trzeba mieć pecha :dry: a pocztę mam daleko a u nas jeszcze taka plucha od rana pada śnieg ale się trochę topi :angry:

Kacperku zdrowiej nam kochany szybciutko dobrze że już dzisiaj lepiej troszkę było :kiss:
Agusia ale Ci Emilka długo śpi :) Fajny album a taki sprzedawca to skarb :) expresowa wysyłka :lol:
Iwonka to fajnie że Oliwka już się dobrze czuje :blink:
Monia to masakra u was z tą przychodnią u nas na szczepieniach jest jeden lekarz i pielęgniarki i jest osobny budynek dla dzieci zdrowych na szczepienia i dla dzieci chorych też osobny.
Fanka to Dawidek ma apetyt :) :silly:

Mykam bo mnie moja maruda wzywa :)
13 lata 2 miesiąc temu #320208 przez Mała
Na szczepieniach całkiem, całkiem. Kamil dzielny nawet łezki nie uronił, Ola płakała, ale i tak ostatnio było o wiele gorzej. Waży 6380g i my też tylko bezpłatne, także dzisiaj 4 ukłucia. My mamy fajną panią od szczepień i pediatrę. Szczepienia w dwa dni po dwie godz.
Ola bardzo marudna, tylko na rękach i chodzić, ale wybaczam jej dziś :silly:

Monia aż tak źle było, biedna Emilka.
13 lata 2 miesiąc temu #320214 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

sorry za to wypracowanie ale sił mi braknie...

Olenka Nuna buziak :kiss: nie marudzcie za bardzo mamom
Migielka trzymam kciuki kochana dasz radę :*
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #320217 przez Pyśkaaaa
Jutro jadę na wieś do rodziców odpocząć wiec mnie bedzie mniej...

a co do zjazdu to kurcze teraz nie mogę odpowiedzieć... bardzo bym chciała ale nie wiem jak bedziemy z kasą stali to raz dwa okazało się że oprocz wro mamy zaplanowane bieszczady( mini podróż poślubna z Frankiem :D).... i nie wiem czy moj tyle urlopu dostanie... najwyżej jak sie zdecydujemy to bede cos na właśną rekę ze spaniem kombinować :D postaram sie być.... mam nadzieję że mi to wybaczycie

ciągle coś zapominam dopisać
Beti robiłam placuszki bananowe pyyyyyychaaaa :D przperaszam że nie dodaję nic ale wciąż wyskakuje mi błąd :(
13 lata 2 miesiąc temu #320224 przez iwonaNAVI
Pyska calkiem mozliwe ze go nosi...musisz to sprawdzic ale najpierw solidnie odpocznij u rodzicow :)
13 lata 2 miesiąc temu #320228 przez kasia79
Pyśka odpocznij kochana u rodziców, mi nie działa ten blog u wyrejestrowałam się.
13 lata 2 miesiąc temu #320231 przez monika1984lodz
mala my mialysmy trzy uklucia - i teraz sie zastanawiam why?

Pysia
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #320240 przez iwonaNAVI
podajcie adres tego bloga :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #320244 przez Mała
Monia, bo my jeszcze mamy na pneumokoki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Iwonka proszę mniamm.blog.onet.pl/
13 lata 2 miesiąc temu #320252 przez gosia2324
ALe jesteście dzielne 4 kłucia ... ja jednego nie moge przeżyć :(
13 lata 2 miesiąc temu #320253 przez maja1982
monia - to faktycznie masakra z tymi szczepieniami !!

pyśka -

mała - fajnie ze dzieciaki dzielnie zniosły szczepienie!!mam nadz. ze ładnie noc prześpią :)

ewelina - to córcia pojechała :) taka mała spryciara już siedzi!!!gratulacje dla niej i buziak od cioci!!

lolo wykąpany - jeszcze z tata autka ogląda:) i zaraz szamanko i kimonko :):)

monia ty chyba pisałaś ze emisia chce być na rękach??no u nas podobnie , nie ukrywam że jak jojczy bardzo to go noszę!!bo on już poprostu nie może zbyt długo wyleżeć :dry: chce siedziec widzieć wszystko dotknąć wszystkiego!!to chyba taki kolejny krok poznawana świata - przynajmniej tak czytałam!!pyśka może franio też to ma??

będę za chwilke
13 lata 2 miesiąc temu #320270 przez beti
Cześć laseczki :)
ja dziś u siostry cały dzień byłam :) byłyśmy na spacerku w śniegu :)
Noc fatalna :( nie mogłam zasnąć do 2 w nocy :( po czym obudził się Fifi i nie spał do 4 tylko ćwiczył krzyki i piski...wymiękam dziś...

Megi, gratulujemy Julci osiągnięć :D :kiss:

Mała, jak po szczepieniu??

Pati :kiss: cieszę się, że już lepiej :kiss:

Monia, a ta znajoma to ma dzieci czy się tak tylko mądrzy??? :P
Biedna Nunka, trzeba było tej babie potem tą igłę w d... wbić :P

Iwonka, to dodawaj połowę tej ilości i poobserwuj może :)

Pyśka,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Haaaa...placuszki bananowe są the best wiem :D :D :D

Gosia, ja jestem na TAK :D

Kurcze, nie wiem co z tym logowaniem na bloga...co prawda ja też mam czasem problemy ale za 2-3 razem się udaje...ktoś jeszzce nie może się zalogować?? Może trzeba go będzie przenieść na inny portal jak tak to ma być :angry:
13 lata 2 miesiąc temu #320273 przez Mała
Pyśkaaa Ola przez 9 tyg.przytyła 900g i pediatra nie widziała w tym tragedii.

Beti dzieci póki co śpią,ale Ola już widzę że niespokojnie,bo ciągle się wierci i pomrukuje. Przed zaśnięciem była mega marudna.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia