- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #169286 przez pati-m
Witam kochane brzuchalki! 
Bardzo przepraszam, że wczoraj wieczorem nie napisałam ale jak wróciliśmy ze spacerku to jedyne na co mialam siły to prysznic i spać
monia - śliczna ta Twoja sesja ciążowa
ewelina - przepiękne zdjęcia córeczki
Buzia jak malowana 
Gosia - baaaaardzo seksowna z ciebie "ciężarówka"
Nad morzem pogoda póki co troszkę chłodnawa, jakiś cienki sweterek na łapki trzeba mieć, ale mi to nie przeszkadza bo i tak nie jechałam z myślą o leżeniu plackiem na plaży. Jak dojechaliśmy to zrobiliśmy sobie dłuuuuugi spacer wzdłuż brzegu i chyba ja durna przedobrzyłam, bo strasznie zaczął boleć mnie brzuch, aż się popłakałam jak wróciliśmy do pokoju
Nigdy więcej takiego nieodpowiedzialnego wysiłku - zapomniałam, że sama nie wędruję. Ale na szczęście już teraz jest wszystko dobrze. małuch mój kochany chyba za karę dał mi w nocy popalić i postanowił, że teraz on powędruje w środku mamusi, bo siedziałam pół godziny na łóżku i czekałam aż się uspokoi z tym wierceniem
Rano też już dał znać, że wstajemy więc jestem spokojna.
Przepraszam jeśli nie będę Wam odpisywać, ale obiecuje że w miarę możliwości będę Was podczytywać i nadrabiać zaległości albo wieczorkiem albo rano
Wkońcu jak się jest uzależnionym od forum i od Was, to nawet na wakacjach człowiek ma potrzebę kontaktu z Wami 
Już kończę, bo Wam zaraz jakieś wypracowanie machnę jak tak dalej pójdzie. Dbajcie o siebie kochane i o Wasze dzidziolki. Odezwę się później.
Milego dnia

Bardzo przepraszam, że wczoraj wieczorem nie napisałam ale jak wróciliśmy ze spacerku to jedyne na co mialam siły to prysznic i spać

monia - śliczna ta Twoja sesja ciążowa

ewelina - przepiękne zdjęcia córeczki

Gosia - baaaaardzo seksowna z ciebie "ciężarówka"

Nad morzem pogoda póki co troszkę chłodnawa, jakiś cienki sweterek na łapki trzeba mieć, ale mi to nie przeszkadza bo i tak nie jechałam z myślą o leżeniu plackiem na plaży. Jak dojechaliśmy to zrobiliśmy sobie dłuuuuugi spacer wzdłuż brzegu i chyba ja durna przedobrzyłam, bo strasznie zaczął boleć mnie brzuch, aż się popłakałam jak wróciliśmy do pokoju

Przepraszam jeśli nie będę Wam odpisywać, ale obiecuje że w miarę możliwości będę Was podczytywać i nadrabiać zaległości albo wieczorkiem albo rano

Już kończę, bo Wam zaraz jakieś wypracowanie machnę jak tak dalej pójdzie. Dbajcie o siebie kochane i o Wasze dzidziolki. Odezwę się później.
Milego dnia

Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 9 miesiąc temu #169293 przez Mała
Witam.
U nas nad morzem faktycznie lekki sweterek potrzebny, ale mnie taka pogoda odpowiada, bo jak jest gorąco to ja się topię
No i goście pojechali
A ja jutro mam podglądanko i już się nie mogę doczekać. Tylko ogarnięcie mnie przeraża
Pati odpoczywaj, ale z tymi wędrówkami to faktycznie nie przesadzaj.
A o Myszy dalej nic nie wiadomo?
U nas nad morzem faktycznie lekki sweterek potrzebny, ale mnie taka pogoda odpowiada, bo jak jest gorąco to ja się topię

No i goście pojechali

A ja jutro mam podglądanko i już się nie mogę doczekać. Tylko ogarnięcie mnie przeraża

Pati odpoczywaj, ale z tymi wędrówkami to faktycznie nie przesadzaj.
A o Myszy dalej nic nie wiadomo?
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #169309 przez megi2501
Dzień dobry 
Coś od wczoraj cisza na forum. Pewnie wszyscy odpoczywają.
Już jutro sierpień! Dziewczyny z sierpnia wystartowały i po nich my
Jutro zabudowują mi balkon więc będę miała, gdzie wózek trzymać. No i startuję z resztą zakupów.

Coś od wczoraj cisza na forum. Pewnie wszyscy odpoczywają.
Już jutro sierpień! Dziewczyny z sierpnia wystartowały i po nich my

Jutro zabudowują mi balkon więc będę miała, gdzie wózek trzymać. No i startuję z resztą zakupów.

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #169350 przez fanka
Witam w niedzielę, pogoda nadal do d..y, a ja chciałam Męża na jakąś małą wycieczkę wyciągnąć ale w taką pogodę to się nosa nie chce z domu wystawiać. Do mnie wczoraj przyjechała rodzinka, zrobiliśmy grilla na balkonie, posiedzieli do północy, było fajnie. A wcześniej, muszę się Wam pochwalić udało mi się Męża na zakupy wyciągnąć i zakupiliśmy wreszcie nowy karnisz i lampę do pokoju bo tylko te elementy zostały stare bo przy ogólnej "renowacji" pokoju brakło kasy. Ale już mam, M ma jutro urlop i będzie montował 
Spokojnej niedzieli Wam życzę , zmykam na śniadanie bo dziś długie spanie sobie z Mężem urządziliśmy także dopiero śniadanie

Spokojnej niedzieli Wam życzę , zmykam na śniadanie bo dziś długie spanie sobie z Mężem urządziliśmy także dopiero śniadanie

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #169382 przez ewelinaa
Witam w niedzielę 
Ale się dziś wyspałam
Po to są niedziele 
Wybieram się dziś z mężem po ostatnie zakupy - nie lubię jeździć do galerii w niedzielę, no ale cóż... czasami i tak trzeba
A później obiad na mieście - dobrze, że nie trzeba będzie gotować 
Mała - trzymam kciuki za wizytę, jak będą zdjęcia to proszę od razu się pochwalić
Pati - korzystaj z wyjazdu i odpoczywaj
a jutro już SIERPIEŃ, a za miesiąc WRZESIEŃ

Ale się dziś wyspałam

Wybieram się dziś z mężem po ostatnie zakupy - nie lubię jeździć do galerii w niedzielę, no ale cóż... czasami i tak trzeba

Mała - trzymam kciuki za wizytę, jak będą zdjęcia to proszę od razu się pochwalić

Pati - korzystaj z wyjazdu i odpoczywaj

a jutro już SIERPIEŃ, a za miesiąc WRZESIEŃ

Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez ewelinaa.
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #169415 przez kasia79
Witam w ten pochmurny dzień.
Zapomniałam się wam wyspowiadać: mam na imię kasia i 32 lata jak można wyczytać z mojego nicku, mojego męża poznałam 15 lat temu, złapał gumę w trasie i wszedł do nas naprawić koło bo nie miał zapasówki i tak powoli się zaczęło
mamy dwoje dzieci, Natalka ma 13 lat a Kacperek 6 lat, po ślubie jesteśmy 14 lat i to na tyle, acha mieszkam 20 km od Opola.
Zapomniałam się wam wyspowiadać: mam na imię kasia i 32 lata jak można wyczytać z mojego nicku, mojego męża poznałam 15 lat temu, złapał gumę w trasie i wszedł do nas naprawić koło bo nie miał zapasówki i tak powoli się zaczęło

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #169424 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
Piątek i sobotę troszkę miałam zabiegane, ale już Was nadrobiłam.
Ja też mam jutro wizytę, a do tego 2 rocznicę ślubu
Wybieramy się na obiadek do knajpy 
Brzuch mi chyba urósł ostatnio, bo mi się wszyscy pytają czy wcześniej nie urodzę, no ale skąd mam wiedzieć kiedy urodzę...
Piątek i sobotę troszkę miałam zabiegane, ale już Was nadrobiłam.
Ja też mam jutro wizytę, a do tego 2 rocznicę ślubu

Brzuch mi chyba urósł ostatnio, bo mi się wszyscy pytają czy wcześniej nie urodzę, no ale skąd mam wiedzieć kiedy urodzę...
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #169442 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry dzieczynki 
Mam dzisiaj bardzo aktywny dzien
wstalam o 5 rano, o 7 zgarnelam mojego M z lozka, zrobilam sniadanko i obudzilam dzieciaki szwagierki.Zjedlismy i wyruszylismy na zakupy
kupilam sobie koszulke do karmienia
i bluzke na wesele
.Teraz juz w domciu jestesmy i M z dzieciakami robia obiad a ja z Nunulką odpoczywamy
wczoraj kupilismy wozek i teraz czekamy na kuriera
.
Mala to jutro trzymam kciuki
Gosiu za Ciebie w srode
a ja jeszcze tydzien do wizyty eh...
Bewipo to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
:* i wstaw nam zdjecie brzuszka zebysmy mogly ocenic czy jest wiekszy

Mam dzisiaj bardzo aktywny dzien

Mala to jutro trzymam kciuki

Bewipo to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #169447 przez katy25
czesc dziewczynki
nic nie wiadomo co z Mysza??? hmm... czy ona miała gdzieś wyjechać??
Ja wczoraj tez miałam aktywny dzień - urodziny Ines w kolorado super wypadły. Dostała mnóstwo prezentów a potem wszystkim dziękowała i dziękowała... kochana moja:) Po urodzinach pojechaliśmy oczywiście do moich rodziców - nareszcie troche z mężem sie poprzytulałam bo już wytęskniona byłam że ho ho
Właśnie przed chwila mój M. zwinął sie i pojechał do domu bo mówi, że w niedzielę trzeba szczególnie pilnowac robotników he he wieczorem pojade to zobacze efekty bo już mi salon pomalowali:)
A my z Inesą zaraz wybieramy sie do Arkadii- dzis ostatni dzień letnich wyprzedazy!!!
Nie planuje nic kupować ale jedziemy bo i tak do 18 musze czekać na mojego tatę...
Dziś w nocy miałam straszne skurcze - nie wiem co to było?!? Ale bolało... i od razu sobie pomyślałam "boże tym razem też musi tak boleć???" eh...
Wczoraj na urodzinach Ineski wiele osób mnie chwaliło, że łądnie wyglądam i że tylko piłeczkę widać
ale ja mam inne odczucia... moja chrzestna myslała, że rodze na początku sierpnia i zapytała mnie czy nie za mały brzuszek mam?? A ja jej na to, że dopiero z końcem września rodzę...
Wieczorkiem wkleje Wam jakieś zdjecia:)
tymczasem zmykam sie szykować!
beti daj znać co tam w IKEA??? Ja tez w połowie sierpnia sie wybiore ale na zakupy do kuchni i do salonu:)
nic nie wiadomo co z Mysza??? hmm... czy ona miała gdzieś wyjechać??
Ja wczoraj tez miałam aktywny dzień - urodziny Ines w kolorado super wypadły. Dostała mnóstwo prezentów a potem wszystkim dziękowała i dziękowała... kochana moja:) Po urodzinach pojechaliśmy oczywiście do moich rodziców - nareszcie troche z mężem sie poprzytulałam bo już wytęskniona byłam że ho ho
Właśnie przed chwila mój M. zwinął sie i pojechał do domu bo mówi, że w niedzielę trzeba szczególnie pilnowac robotników he he wieczorem pojade to zobacze efekty bo już mi salon pomalowali:)

A my z Inesą zaraz wybieramy sie do Arkadii- dzis ostatni dzień letnich wyprzedazy!!!
Nie planuje nic kupować ale jedziemy bo i tak do 18 musze czekać na mojego tatę...
Dziś w nocy miałam straszne skurcze - nie wiem co to było?!? Ale bolało... i od razu sobie pomyślałam "boże tym razem też musi tak boleć???" eh...
Wczoraj na urodzinach Ineski wiele osób mnie chwaliło, że łądnie wyglądam i że tylko piłeczkę widać

Wieczorkiem wkleje Wam jakieś zdjecia:)
tymczasem zmykam sie szykować!
beti daj znać co tam w IKEA??? Ja tez w połowie sierpnia sie wybiore ale na zakupy do kuchni i do salonu:)

- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa