BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #786244 przez agnesssa
Czajusiatko Dokładnie tak było jak mu zaczęły wychodzić zęby, bity tydzień gorączka i katar i nagle przeszło jak tylko pokazały się zęby, bo mu zawsze dwójkami wychodzą, więc i tym razem wydaje mi się, że to będą zęby :blush:

Oliwcia super już mówi :) Zdolna dziewczynka :woohoo:

Maks wczoraj pokazywał na nocik i mówił "siusiu" ale jak go posadziłam to od razu podnosił dupcie, ja go sadzałam i on znowu się podnosił, chyba mu zimno w pupe było, bo był rozgrzany przez tą gorączkę, no ale przez to jego wstawanie to nasikał trochę do nocnika trochę na podłogę i trochę na mamę :silly: :lol: Mój brat się tak obśmiał z nas że szok :laugh:

Ania nic straconego wstawiaj ze spaceru :) No teraz się zacznie z tymi spacerami, będzie tylko "JA SIAM" :lol: Maks też woli sam biegać, ale jeszcze daje się wozić wózkiem jak trzeba, chociaż teraz używam wózka tylko jak idę na zakupy, bo tak na spacer bez wychodzimy, tylko tych spacerów ostatnio jest za mało, bo albo chory, albo gorączka, albo nie ma już czasu, bo jest za ciemnoe :dry:

Też Wam pokażę jak synek tańcuje :lol: By się dogadali z Oliwcią :woohoo: Maksia ulubione piosenki są Gumi Misia i jak tylko słyszy to szaleje :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu #786292 przez Sandra85
Witam :) Agnessa mi chodzilo przedewszystkim o goraczke,katar to nie choroba :) Ale wiem,ze dzieci z katarem,kaszlem i goraczka chodza do zlobka-tylko rano im mamusie daja parecetamol na zbicie i jest ok. :angry: Wiem,bo jedna mi powiedziala,jak Bruno nie chodzil,bo mial goraczke.Mowila,ze tylko jak jest bardzo chory i nie chce sie bawic to go nie zaprowadza :huh: Maksiu super tanczy :kiss: I widze,ze tez tak jak Bruno wszystko go interesuje,tanczy chwilke i musi koniecznie gdzies isc,czegos dotknac,zaraz znowu tanczy-oj ciezko go nagrac :woohoo: Zdrowka dla Maksia :kiss: Ania Filipek slodki po drzemce :kiss: A teraz czekamy na fotke ze spacerku :) Nie mam sie o co obrazac,fakt,ze tak pisze,bo zawsze pisze rano jak zaprowadze Malego i w glowie mam tylko to co musze jeszcze zrobic i czy dam rade do 12.50 :unsure: :lol: A popoludniu to juz nie mam szans na napisanie czegokolwiek z tym moim zbojem,nie usiedzi 2min. w jednym miejscu :silly: Jusstys wspolczuje nocek :kiss: Moze szybko Julci wyjda te zabki i sie to uspokoi :kiss: Makrelcia zdrowka dla synka :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #786361 przez Jussstyś
Wlasnie problem w tym ze smarujemy jej caly czas w nocy tez i nic to nie daje, mam żel który nazywa się calgel moze jest za słaby? :huh:

11 lata 5 miesiąc temu #786406 przez agnesssa
Jussstyś ja dokładnie takiego samego używam, i Maksiowi widać trochę pomaga, ale może dla Julci jest za słaby, spróbuj podać Ibum np, może będzie lepiej :huh: Buziaki dla Julci

Sandra To straszne, że mamy muszą tak robić :dry: Gdybym ja pracowała tak samo jak mój mąż, w firmie gdzie sprawy rodzinne nie powinny istnieć, bo praca jest najważniejsza, a jeśli nie to spadaj, też bym musiała tak robić :huh: Straszne, ale na prawdę pracodawcy rzadko są wyrozumiali :angry: Ja chociaż mam tą możliwość, że sama decyduję za siebie, ale oznacza to, że praca jest opóźniona co się przekłada na wypłatę, ale jednak mam lepiej :huh:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #786783 przez makrelcia
ja też nie zastanawiałam się czy brać opiekę czy nie. Tylu ludzi z tego korzysta i jest ok więc dlaczego ja mam nie korzystać. Dziecko najważniejsze.
U nas straszny kaszel. Wieczorami zanim Młody uśnie to tak kaszle, że aż się dusi. Dostaje leki więc mam nadzieję, że będzie lepiej.

brawa za siku :)
Ja też posadziłam jak się obudził i też się udało :D

U nas strasznie zimno więc uziemieni w domu jesteśmy. Przynajmniej w międzyczasie udaje mi się nadrobić porządkowe zaległości :)
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #786923 przez agnesssa
Makrelcia I bardzo dobrze, że wzięłaś opiekę :) No powiem Ci, że czapa wymiata :D W życiu bym nie zrobiła takiej fajnej czapy sama :D SZACUN :silly: :kiss: Modela masz cudownego, a w tym ostatnim zdjęciu zakochać się można :woohoo:

Gratulujemy siusiu :lol: I duuuuuużo zdrówka życzę :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 5 miesiąc temu #787142 przez czajusiątko
Makrelcia masz talent dziewczyno :ohmy: Czapka fenomenalna, świetnie Jureczek w niej wygląda :)

Agnessa świetny jest Maksiu, ma genialne ruchy :) Oliwia ogólnie uwielbia bajki na Baby TV, ale i tak wszytko pobija "Jaka to melodia", jak to zobaczy, to świat w koło nie istnieje :laugh: A z tymi żłobkami to masz świętą rację. Oddając tam dziecko trzeba się liczyć, z tym że dziecko może często chorować, a nie we wszystkich zakładach pracy częste zwolnienia wchodzą w grę. Podejrzewam, że gdyby taka sytuacja miała miejsce w poprzednim miejscu pracy to ludzie by mnie zjedli :huh:

Ania zapomiałam napisać, że Filipek cudny taki zaspany, no i pokaż nam tą fotkę ze spacerku :)

Justys mi wszyscy polecali dentinox. Co prawda na początku też kupiłam calgel i również przynosił ulgę Oliwii, ale zjeżdżał mi z palca i źle mi było go rozsmarować

11 lata 5 miesiąc temu #787149 przez Ania14.09
Makrelcia zakochałam się w Jurku :laugh: , a czapkę może zgapię od ciebie :P

Poza tym mam dziś strasznego doła, więc nic więcej nie napiszę, na razie, a zdjęcie Jerzyka musiałam skomentować ;)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

11 lata 5 miesiąc temu #787272 przez MADZIA7

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Makrelcia Jerzyk spodobał się w tej czapeczce mojej Natalce, przylatywała do kompa co chwię i dawała mu swojego misia.

11 lata 5 miesiąc temu #787289 przez agnesssa
Madzia

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #787501 przez makrelcia

prawa autorskie na czapkę udostępniam :)
dziękuję za miłe słowa na temat synka :)

Ania też mam dzisiaj doła jakiegoś. Na nic ochoty :(

11 lata 5 miesiąc temu #787566 przez siteczko
Witam, ja tak na szybkości :) Bo szczerze kompletnie nie mam ostatnio na nic czasu :|
Dzieciaczki super się rozwijają :)
Agnesssa - Z Maksia ekstra tancerz! :)
Makrelcia - czapa super! a model jeszcze lepszy ;)
Ania - głowa do góry, każdy miewa gorsze dni, oby ten dzień szybko się skończył, a jutro było lepiej :)
Madzia - może jakoś w przyszłym tygodniu się spotkamy? O ile już lepiej się czujecie? :)

My na przygody z zębami od początku używaliśmy Dentinox :)

A i przepraszam Was, ale jeszcze nie udało mi się zrobić zestawienia dzieciaczków, ale jak tylko mi się uda to na pewno dam znać ;)

AAAAAAA najważniejsze, od 10 dni Tymuś chodzi!!! :) na początku to śmiesznie wyglądało, bo jak kaczuszka i z rękami do góry :D ale teraz idzie mu coraz lepiej ;)

11 lata 5 miesiąc temu #787821 przez Ania14.09

11 lata 5 miesiąc temu #787968 przez MADZIA7

Siteczko gratulacje dla Tymka! Co do spotkania dam Ci znać, bo musiałam odwołać znów jutrzejsze szczepienie, bo Natalka nadal męczy się z katarem.

Ania wrócił Ci już humor? Czemu miałaś takiego doła?

11 lata 5 miesiąc temu #788066 przez Ania14.09

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka