- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
ach jak ja bym chętnie poćwiczyła. Ja nadal walcze z kręgosłupem. Nadal boli. Muszę zrobić rentgena ale czekam z nim bo żyję w niepewności

Może basen coś mi pomoże na te moje plecy ale jak tu dojechać jak wszystko skute lodem.
Pozbyłam się dzisiaj moich 200 pitów więc będę miała więcej czasu dla Was

Póki co szukam inspiracji na pokój dla Młodego. Przy okazji planuję jeszcze wyremontować salon i korytarz :d także szukam, patrzę i planuję.
Nowy sposób praktykuję... zrobiłam listę i muszę wszystko kupić, zrobić dodatki, firanki itd. zanim zacznę malować. Bo zazwyczaj jest pomalowane a tych dodatków do dzisiaj nie ma i wiecznie nie jest skończone.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

W kazdym razie do dzieła !!!!!

Ja widzę, że teraz u wszystkich nas taki okres nastał, że nasze maluchy nad ranem lądują u was w łóżku. U nas też przez noc się wychładza i czasem przez te mrozy i wiatry temp. spadnie nawet ostatnio tak raz było do 14 C. Ale my Julusia ciepło ubieramy na cebulkę i do worka-śpiworka, bo on zawsze w nocy zrzuca z siebie kołderkę i musiałabym co godzinę wstawać i go przykrywać.
Co do Julka, to daje w kość

My postanowiliśmy, że zamiast pojedynczego łóżka dla Julianka, w marcu kupimy łóżeczko piętrowe. Juluś będzie spał narazie na dole, drabinkę wymontujemy, na górę powrzucam rożne klamoty ( zawsze znajdzie się co powrzucać

Takie byłoby idealne

allegro.pl/lozko-lozka-pietrowe-dla-dzie...hit-i3887034454.html
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- karolak25
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nareszcie z nami!
- Otrzymane podziękowania: 0
wrocilismy niedawno z Polski, nie byl bardzo urlop udany, zaraz po przylocie Kacperek dostal zapalenie krtani ktore po tygodniu przeszlo w zapalenie oskrzeli... wybral 2 antybiotyki, bylo 3 dni spokoju i dostal zapalenia gardla....morfologia wyszla nawet ok troche zelazo nizsze, wiec znowu dostaje leki, poprostu masakra. biedactwo sie wycierpialo. ta zmiana klimatu i wszystko dalo sie na we znaki.
teraz dochodzimy do siebie, na szczescie wszytsko juz dobrze, coraz wiecej rozrabia, coraz wiecej slowek i roznych pomyslow.
Przepraszam ze nie odpisze kazdej z osobna, ale uwierzcie mi na slowo mysle o Was

Wasze dzieciaczki Kochane, zdjecia cudne... pozdrawiam Was serdecznie

- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja też Oliwiera grubo ubierałam w mrozy do spania, bo na wierzchu śpi, a w pokoju jak w piecu wygaśnie moment się wychładza. W śpiworku nie lubi spać.
Łóżko piętrowe super

Karolak oj długo cię nie było

Czajusiątko tu się nie ma co zastanawiać

Oliwier wczoraj skończył 17 miesięcy. Ach jak ten czas leci, ani się obejrzymy a 2 latka miną

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Makrelcia mi ortopeda zalecił basen, ale tylko pływanie na plecach i aerobik wodny. Żabką zakaz pływania mam, bo może jeszcze pogłębić wadę (skolioza i dyskopatia). Ale na basen mam teraz 40 km, więc szybko się nie wybiorę

Co do remontu to staram się najpierw wszystko kupić, a potem robić. Bo jak nie mam od razu to potem albo kasy zabraknie, albo nie ma pomysłu co dalej. I jak tak zostanie to się człowiek przyzwyczai i już potem nie przeszkadza.
Sandra ja tylko dokańczam to, czego nie zdążyłam zrobić.

A Bruno nieźle dał ci popalić, współczuję
A ja mam nowy problem, Oliwier ma wędrujące jąderko i zawsze przy kąpieli mu sprawdzam, czy jest na swoim miejscu. No i dzisiaj nie było

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Kasia ja to Cię podziwiam, że Ty dajesz radę z tymi remontami przy Oliwierku. U nas nie raz ugotowanie obiadu graniczy z cudem bo Oliwia musi koniecznie być u mnie na rękach,że by widzieć dokładnie co ja robię

Anulka Julianek to śliczny blondasek i pomyśleć,że już niedługo będzie starszym bratem

Karolak fajnie,że się odezwałaś. Zaglądaj częściej i ucałuj Kacperka

Sandra a jak dziś u Was nocka??
Makrelcia współczuję bólu pleców bidulko

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012

Mi osobiście podobają się takie łóżeczka : allegro.pl/lozko-z-lagodna-zjezdzalnia-m...-cm-i3913535465.html
Ale nie realne jeszcze. Po pierwsze - młody może spaść, po drugie - w nocy jak się obudzi to sam nie zejdzie, po trzecie - ja się nawet z nim tam nie położę... i wiele innych czynników

Kasia wrzuć jakieś nowe fotki domku

Byliśmy wczoraj na sankach. Młodemu się bardzo podobało bo cały czas się śmiał

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mam nadzieję że za bardzo nie tęskniłyście. Dziś jestem pierwszy raz wolniejsza i mogę trochę popisać. Jutro Was podczytam. Ogólnie to Gabi spędziła cały tydzień od 20 w domu z babcią bo miała niepokojący katar efekt wizyty kontrolnej (piątkowej)- antybiotyk. Wczoraj byłyśmy na kontroli i już ok. Dziś jest z dziadkiem ale już w poniedziałek idzie do żłobka. Mam nadzieję że do czwartku wytrzyma bo mamy wtedy szczepienie - już raz odkładane.
- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
dzieciaczki śliczne. Dobrze, ze anulka w końcu się pochwaliłaś fotkami, i dobrze karolak, że się odezwałaś.

dużo zdrówka.
Macie fajnie, że możecie pobawić sie na śniegu i sankach z dziećmi, my nie możemy, bo Filip nie lubi wychodzić w taką pogodę

Mamy też już 11 ząb, bo u nas te zęby idą seryjnie, później przerwa.
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- Ummi
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Kasia energii to Ci moze niejedna nastolatka pozazdroscic

Anulka fajny pomysl z lozkiem

Agnesssa jak zdrowko ?
Ania moze Filipek cieplolubny albo jeszcze sie ze sniegiem nie oswoil;) nas ostatnio w domu caly dzien nie bylo (choc fakt - sniegu nie mamy jeszcze) i moje dziecko widzac drzwi wejsciowe uciekalo z krzykiem… U nas zebow juz prawie 16

U nas mrozno, ale niestety sniegu brak… sanki dotra do nas za miesiac, wiec moze snieg czeka ze spadnieciem, az do nas dotra

- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5

Makrelcia bo Ummi się nam chyba nie pochwaliła

Zrobiłam na szybko zdjęcia, więc wybaczcie bałagan

sypialnia
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
kuchnia przed
kuchnia w trakcie remontu
kuchnia po
przedpokój przed
i po
i jeszcze salon po wywaleniu aneksu kuchennego
- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Kasia super wszystko urządziłaś, bardzo mi się podoba

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

czekam na kolejne mamusie z niecierpliwością

kasia faktycznie ja też podziwiam twoją energię. Mieszkanie niczego sobie, a poradziliście sobie z kredytem?
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png