- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- kasia7775
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- nasz skarb Oliwier

Oliwier tez spał u siebie, przed 6 sie obudził, dałam mu smoczka, przykryła i spał dalej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- karolak25
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nareszcie z nami!
- Otrzymane podziękowania: 0

zazdroszcze Wam Kochane tych calych przespanych nocek... Kacperkowi rzadko sie to zdarza zeby przespal cala noc, budzi sie czasami o 1 i 5 na mleczko, ale przewaznie tylko raz w okolicach 3-4. co Wasze dzieciaczki jedza na noc?
musze Wam powiedziec ze troszeczke mi sie przytylo po tej zimie i po tym urlopie w Polsce, zaczelam cwiczyc skalpel Chodakowskiej, myslalam ze jest nie do przejscia ale powoli zaczyna sie moje cialo przyzwyczajac chociaz lekko nie jest.

jakos stracilam forme siedzac w domku.
buziaczki

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Makrelcia kupiliśmy coś takiego allegro.pl/stolik-4-krzeselka-drewniane-...sne-i3908919203.html ale prawdę powiedziawszy jakość mnie trochę rozczarowała. Mebelki nawet nie są całe polakierowane,tylko blaty i widać główki gwoździ. No ale właściwie cena mówi sama za siebie,więc nie było co się cudów spodziewać

- czajusiątko
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
- Anulka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ummi, nie martw się Kochana, nasz drugu maluszek tak kopie, że ja cała czuje się poobijana. Julek był baaardzo leniwy, a ten prawdziwy piłkarz Mourinho.
A wiesz, że ja identyczne mam myśli, że będę jednego faworyzowała i wydaje mi się, że będzie to Julek, a drugiego traktowała trochę olewając, ale to bzdury, mi się tak wydaje, ponieważ JUulek jest na codzień, widzę go, czuję, znam, kocham, Kajtek to dla mnie nieznana jeszcze osóbka, gdy się urodzi odrazu wszytko się zmieni i miłość zaleje mnie tak samo gdy ujrzałam pierwszy raz Julianka.
Wiesz Ania, ja właśnie nad tym się zastanawiałam, o czym piszesz, że generalnie starsze dziecko dostaje w D. I wiesz, zrobiło mi się strasznie smutno i przykro z powodu Julianka. I stwierdziłam, że postaram się aby tak nie było. Wiesz, w naszej sytuacji będzie to łatwiejsze, bo różnica między chłopcami będzie tylko 1,5 roku, więc szybko się wyrówna i wtedy już będziemy dzielili wszystko po równo, sprawiedliwie, no bo czemu młodszy ma mieć lepiej niż starszy, bo się urodził pierwszy, to nie powód dla mnie, tym bardziej, że to tylko 1,5 roku różnicy ?? Obydwaj są naszymi synkami.
Polal Gabi jest PRZEŚLICZNA !!!

Julek 7 stycznie wrzucił smoczka za nasze łóżko, stwierdziłam, że to ZNAK! i od tej pory zaczęło się odzwyczajanie od smoczka. Pierwszych kilka dni było trochę marudzenia, ale byłam nie ugięta. I tak już prawie od miesiąca smoczka nie ma i już nie będzie

Karolak Julianke już od dawna niczego w nocy nie jada

DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb

- karolak25
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nareszcie z nami!
Anulka nie chcialabym Ci zawracac glowki ale jak znajdziesz chwilke i beziesz mogla mi przeslac ta diete to bede Ci bardzo wdzieczna.

jesli chodzi o chodakowska to dopiero poczatki bo drugi tydzien i cwice co drugi dzien nie codziennie, ale cos trzeba ze soba zrobic

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6
A na noc Filip wypija 240 mleka z kleikiem bebiko, często jeszcze plus 150 drugiej butli,a i tak budzi się i ssie cycka.
Ja już nie mam tak siły wstawać, więc śpię z nim. Czterdzisstka robi swoje. Kiedyś w to nie wierzyłam, jak słuchałam starszych ode mnie,ale teraz czuję w swoich kościach, to juz energia nie ta i lata nie te

czajusiątko Oliwka przesłodka w tym krzesełku

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Dzisiaj też całą noc przespał w swoim łóżeczku

Wczoraj zrobiłam rentgena i dzisiaj musze odebrać opis. Ciekawe co mi tam wyjdzie...
czajusiatko fajne te krzesełka i stoliczek. A smerfy chyba na ścianie macie jeszcze ? Najważniejsze, że użytkownik zadowolony

Karolak moje dziecko wciśnie w siebie max 150 ml mleka. Nawet jak jest strasznie głodny

a co do 3d chili to jakoś nie mam odwagi spróbować. Wygląda zbyt smacznie żeby mogło pomóc schudnąć

- Ania14.09
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
- Otrzymane podziękowania: 6

Bo mój syn je ciągle to samo, zupa, kasza, trochę czasami serka, mięso lubi, kiełbaski, mięso z zupy, słodkie dostaje sporadycznie, owoce nie badzo, jedynie je warzywa z zupy,ale niezbyt dużo, ale pije, pije, non stop, może dlatego w nocy budzi się do picia
Wiecie mam taką ostatnio dygresję, wstawiamy zdjęcia naszych dzieciaczków, a one są teraz takie śliczne i słodkie, ja nie zawsze pochwalę, bo mi sie zapomni,ale teraz gdzieś do 5 roku życia nasze dzieci będą najśliczniejsze, później trochę zbrzydną, żeby w okresie dojrzewania dziweczynki ok, 12 lat, chłopcy 14 jeszcze bardziej zbrzydnąć na początku, ale później, to dziewczynki staną się pięknymi kobietami, a chłopcy zmężnieją i fajnymi facetami

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
- makrelcia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Jurek 25.08.2012
- Otrzymane podziękowania: 7
Za słodkim wręcz przepada ale też mu ograniczam. A pije tylko słodkie soki, herbatki bo nic innego nie tknie. Ale to chyba ma za mną

Szkoda że nasze dzieciaczki nie będą takie słodkie przez całe życie.
- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
Wiecie ja w sumie to nie wiem ile moje dziecko je. Objada się dwoma cycami na noc że aż jej mleko po brodzie kapie

Normalnie od wczoraj wieczorem jestem podłamana. Ledwo wyszłam z pracy a w biurze wybuchła "bomba" - szefowe się pożarły i stwierdziły że likwidują spółkę i robią podział. A że ja mam dwójkę dzieci (1-no wciąż podchorowuje), wiecznie mnie nie ma w pracy, do tego muszę sie zwalniać żeby zaszczepić dziecko więc liczę że jestem pierwsza na wylocie. Bo po podziale nie będzie potrzeba takiej obsługi księgowej. Pomijając że u mnie w mieście jest straszne bezrobocie to jeszcze kto zatrudni mnie( z małymi dziećmi)

- PolaL
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

PolaL Śliczna Gabrysia, taka całuśna dziewczyna

Ummi W drugiej ciąży ponoć szybciej brzuch widać

Kasia Dobre podejście, ja też tak staram się reagować, ważne tylko, żeby sobie krzywdy nie zrobił

Jussstyś Fajnie, że Julka grzeczniejsza, a zębami sie nie przejmuj w końcu wyjdą

Karolak Chłopaki to już chyba mają łobuzerstwo we krwi

Czajusiątko Super ten zestaw krzesełek, i widać jak Oliwka się cieszy

Anulka Gratulacje z powodu smoczka

Ania Straszne podejście do tej dziewczynki, szkoda jej

Makrelcia Daj znac co z wynikami

U nas niestety choroby ciąg dalszy, teraz Maksiu jest chory chociaż bez tragedi bo katar ma tylko okropny i zaczął się kaszel, ale na razie bez antybiotyku, robimy inhalacje i nawilżamy nosek jak tylko się da, oby przeszło a się nie rozwijało, całe szczęście moja mama dzisiaj przyjedzie się zaopiekować wnukiem, bo ja już musiałam wrócić do pracy bo zaległości się okropne zrobiły

A nie pisałam Wam o wizycie u okulisty

- karolak25
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- nareszcie z nami!

Kacperek zasnal, biore sie zaraz za sprzatanie i gotowanie ale wczesniej chcialam do Was zajrzec...
co do jedzenia w ciagu dnia to moj synek naprawde je wszystko ladnie, zupy wszystkie, jarzynki wszystkie owoce bardzo lubi ( nawet balam sie o pomarancze czy nie dostanie jakiegos uczulenia ale na szczescie nie)i wsuwa tylko sie mu uszka trzesa

zazdroszcze tym co przesypiaja cale nocki.
ale widze ze nie jestem z tym sama...Ania Ty jeszcze kochana karmisz piersia? Filipkowi ciezko jest sie z cycusiem rozstac. to i tak ze masz jeszcze pokarm. ja karmilam 11 miesiecy o pokarm mi zanikl
znikam..milego dzionka

- Sandra85
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-