- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Tak na chwile udało mi sie wpaść , bo młody zaraz przejmie laptopa

Chłopek jade do ciebie i to Ku*** jeszcze dziś , bo zwariuje kolejny dzień z cyku ciągle pada, wstaje już zmęczona no by to tak sztrzeliło!!!!Gdzie jest lato , ja sie pytam??!!!!!!
Sarenko kurcze tranzfuzie czemu??
Oj Daruś ma z tymi ząbkami 3 śiawty

Emka znajdziesz czas , dasz rade nie martw sie , teraz to będzie sie tu coraz spokojniej robić

No jak taka przecena to ja pewnie 3 bym kupiła

Ale tez sie obżarłam słodkiego ,żeby nie było zrobiłam wczoraj ciacho , cycki murzynki i też sie zapchałam strasznie

Ale wagi nie kontroluje , bo aż strach

Mała po szczepieniu nocke pieknie przespała , co nie znaczy , że ja się wyspałam

Eh ide gotować łobiada dla nas i małej
Buziaki mamuski
ps Docia pamiętasz o mnie i tej opasce

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka
- Otrzymane podziękowania: 1
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
- Otrzymane podziękowania: 0

u nas niedawno dopiero przestało padać, ale dobrze, że tak polało, bo przynajmniej czym dychać jest w końcu!
Dorciu możesz mi dać link na te puzzle Lenki? Bo chcę zamówić

cieszę się, że jutro wekend, posiedzimy sobie z Kubuniem w końcu cały dzień

Zamierzam porobić trochę fotek na wekendzie, bo ostatnio to mówię Wam, że się zapuściłam, nie mam kiedy robić

zmykam chwilowo, buźki

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
W końcu piątek!!!

Poczytałam co u Was, ale za dużo tego, aby odpisać wszystkim. Zrobię to na spokojnie z wieczora albo jutro.
U mnie jakoś leci, w końcu nastał piątek. Dziś wyszłam o 14:30 z pracy, więc nieźle, bo tak to wróciłabym dopiero teraz do domu.
Zuzia póki co zdrowa, ma tego drugiego ząbka i jest dobrze. Oby tak dalej. W pracy zaklimatyzowałam się, jest naprawdę dobrze.
Lenia superowa, fajne te puzzle. I minę ma nieziemską na fotkach

Dorcia się uśmiałam jak pisałaś, że musiałaś wracać, bo Lenia głodna. No padłam ha, ha, ha

Moja Zuzia bardzo ładnie siedzi, potrafi się już dosyć długo utrzymać w tej pozycji i bardzo jej się to podoba.
Nie będę tak pisała tylko o sobie, usiądę w wolniejszej chwili i odpiszę Wam, bo jest wiele kwestii, na które muszę odpowiedzieć.
A, chłopek nie urodziłaś. A moja Kumpela (ta od podkładów) dziś urodziła Jasia

Odezwę się niebawem!
Buziole :*
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dola mam , bo A dzisiaj nie przyjedzie, tylko jutro po poludniu... Zla jestem jak nie wiem, az sie zryczalam normalnie. Nie dosc ze caly tydzien czlowiek czeka na piatek to dupa, a poza tym mielismy w cholere spraw do zalatwienia przed urlopem i wszystko zostanie na mojej glowie, a jeszcze bede bez auta, bo chyba pojedzie naszym. Na te imieniny do taty chyba tez jutro nie pojdziemy, bo ledwo wejdziemy to bedziemy musieli wracac. Zla jestem jak osa

No to zaczelam od gorzkich zali, a teraz to co pamietam:
Lenka na fotkach rozkoszna, niezle ancymonek przy kabelku majstruje

sarna ja chce kupic fotelik w przedziale 9-18kg wiec ze dwa-trzy lata mi pwoinien posluzyc napewno.
O Kimuś dowiedzialas sie jaki fotelik maja sasiedzi? Mielismy jutro jechac po hurtowniach, ale nie pojedziemy, bo w sobote krocej otwarte, a malz bedzie po poludniu wiec zostaje mi allegro.
Vestusia gratuluje Zuzance drugiego zabka, dobrze, ze zdrowko powrocilo

chłopek trzymaj sie Kochana, znam ten bol bycia "przeterminowana"

Spoznione zyczonka dla sarenki i lusi z okazji Rocznicy Slubu, oby Was mezowie zawsze rozpieszczali

Ja w tym tygodniu zacisnelam pasa i waze 51 kg, zadowolniona jestem

Moje dziecko potrafi ustac chwile "bez rak"

Wpadne potem o ile ktos tu bedzie wogole

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Wpadam tylko na chwilke.
Luśka nie byłam jeszcze w H&M przez ten Lenkowy katar, zresztą u nas tak leję, że się nie da. Ale pamiętam, pamiętam kochana.
Sarenka rób dużo fot na wakacjach.
Biedna ta dziewczyna. Oby z dzieciątkiem było wszystko dobrze.
A Daruś się namęczyły, no ale za to nie długo będzie miał piękne zębiska

Co do zdjęć to moge którejś wysłać kupon na 100 zdjęć. Trza zapłacić chyba tylko ok 9 zł za przesyłkę. Ja nie moge ogarnąć programu przez który się wysyła zdjęcia, już się poddałam, a po co ma się kupon zmarnować.
Kimuś tak sobie myślałam o tym leżaczku. Kupiłas już go? chyba faktycznie Kredzia ma rację, że teraz to już lepiej kupić krzesełko. Lenka w leżaczku juz prawie nie siedzi.
Kima to link na puzzlehttp://allegro.pl/puzzle-piankowe-36-elementow-alfabet-cyfry-gratis-i2372697285.html
poza tym to ostatnio nic ciekawego nie kupiłam.
Jedynie te naklejki allegro.pl/hit-swiecace-naklejki-fluores...dki-i2334060093.html no i jakieś ciuszki.
Na dzień taty Lenia kupiła uchwyt na telefon do auta i gratis była ładowarka samochodowa

Vestusia cieszę się, że w pracy się zaklimatyzowałaś.
No i pięknie, że Zuzia ładnie siedzi. Zdolna dziewczynka

Gratulacje dla kumpeli. No, teraz ma czas wykorzystywania podkładów

Malina przykro mi, że A nie przyjechał.
Miśka wymiata

Śmigam paznokietki malować

Buziaki
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Malina pukałam dzisiaj jak z roboty wracałam, ale chyba gdzieś poleźli, bo auta pod blokiem nie tez nie było. Jutro zaglądnę, mam nadzieje tylko, że na wekend nie pojechali do babci

Chłopek, brzusio piękny i naprawdę duży, oby synuś szybko wyskoczył! Macie imię? A ty Ksawcia rodziłaś sn czy cc?
Vestusia jestem bardzo ciekawa jakie kwestie chcesz poruszyć

Dorcia jeśli można, to ja chętna na ten kupon..

byłam przed chwilką za kupach i straciłam tyle kasy że szok!
oglądam mecz

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Sarenka oj biedny Daro, tak mu te „zęby” dają w kość. Ucałuj go ode mnie :* Fajnie spędziłaś dzisiejszy dzień.
A dziecko Pameli czemu musi mieć transfuzję krwi??? Współczuję jej z całego serca, zamartwia się i nie wie co to dalej będzie. Kurcze, musi przeciez Anioł Śtróż czuwać nad tym maleństwem.
Moja suknia slubna była szyta na miarę – w formie wypożyczenia. Wiec po ślubie oddałam ją krawcowej (która jest od tamtej pory moją koleżanką – hehe tak się skumplowałyśmy przy przygotowaniach do slubu). Zapłaciłam duzo mniej niż gdybym kupila suknię, a mimo to mialam nową, nieuzywaną udało mi się
Emkapl oj kochana Tobie z Twoją wagą, żadne torty nie zagrożą. Chciałabym tyle ważyc co Ty. Kurcze ja chce się odchudzic, brak mi motywacji. Staram się nie kupowac słodyczy a to ktos cos do domu podrzuci. Dzisiaj kolezanka np. przyniosła ciastka. I miej tu silną wolę :/ No nie da się. Podziwiam Vestusie, że ma takie samozaparcie.
Kimuś oj Ty papugo

Ja nic nie kupiłam mezowi, heh mogę mu jedynie mmsa przesłać musze pomyśleć cos aby mu było milo…
Dawaj koniecznie fotki Kubusia.
Jutro dzin z teściami…oj..ciekawe jak będzie… u mnie cisza…uff jak milo samemu posiedzieć…
Co kupiłaś??? Pochwal sie pliiisss..
Vestusia cieszę się, że Zuzia zdrowa no i zazdroszę tych ząbków. Póki co ja mojemu zaglądam do „mordki” i nic, same dziąsła

Masz rację, z tymi odwiedzinami lepiej się wstrzymać, aby maleństw nie pozarażać. Niecierpie takich bezmózgow co z katarem bądź jeszcze gorzej z choróbskiem włażą na oddział noworodkowy.
Malinka oj współczuję. Ty się naczekasz jak głupia, mylisz sobie ze jutro piątek a tu lipa małża nie będzie. Kurcze szkoda, że wszystko na Twojej głowie. No ale Ty zdolna bestia jestes i dasz radę.
Misia rzeczywiście jakis kurs szybkiego dorastania przeszła, bo zupełnie wychodzi przed szereg i dobrze że z niej taka zdolniacha.
Dorcia ja tam chętnie skorzystam z kuponu

Fajne te naklejki. Mąż kupił Mikołajowi taką naklejkę z Kubusiem Puchatkiem. Tyle, że u nas nie zbytnio miejsca na takie szaleństwa..
Chłopek ale śliczny brzusio. Mój Boziu niedawno ja taki miałam…a ten „brzuszek” już ma prawie 7 miesiecy ale ten czas leci. Najgorsza koncówka. Heh łatwo się mowi. Ciężkie są te ostatnie dni. No ale wkoncu się doczekasz… innego wyjscia nie masz…
Ksawcio to taki przystojniak. Normalnie cala mamusia
ide nacycować młodego bo kwęka. pozniej sie odezwę.
- chłopek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a imienia dalej nie mamy poprostu kazdy jakies podsuwa i juz mam mętlik, jak sie urodzi to wtedy napewno jakies imie mi sie spodoba

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Wcześniej już zamawialam przez grupon, zdjęcia były super, ale to teraz to jakas inna firma.
Chłopem piękny duży brzusio

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Chłopek pogłaskaj brzusio

Dzisiaj przyszła do mnie kolezanka z córeczką (13 miesieczną Zosią). Posiedziałysmy sobie, poplotkowałysmy. Znamy sie jeszcze z czasow szkoly sredniej. Kupe czasu

Poszły jakos przed 19tą. Potem po 19 kąpiel i forum

Dzień szybciutko zleciał.
Jutro mozliwe że przyjedzie w odwiedziny wujek z ciotką. Ale to raczej kolo południa. Na jutrzejszy dzien jakos specjalnie nie mam pomysłu

Chyba zrobię porządki w szafie. Jakis pozytek bedzie..

- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja z Misia u rodziców na działce jestem. Aktualnie się opalam, a Michaska spi.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Potem się zjedzie reszta rodzinki bo tata robi imieniny.
Odebrałam A kubek z Misia na Dzień Ojca, super wyszedł!
Tyle tylko skrobne bo z telefonu.
Buziaki, miłego dnia!