- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- nanga1989
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

W końcu miałam chwilkę żeby usiąść i poczytać troszkę waszych postów. W końcu mam wrażenie że się wyspałam albo to już przyzwyczajenie organizmu do wstawania w nocy. Oj mała daje mi popalić...Zaczyna się problem znów z jedzeniem.Ciągle płacz i złości.Mała je mleko modyfikowane wypluwa smoka krzyczy po czym znów chce i tak w kółko... może nie przy każdym karmieniu ale tak co 2 może 3-karmienie. Nie wspominając już o tym że mało bardzo mi je... I tak podejrzewam że w tym będzie problem.Mała chyba po prostu nie dojada ponieważ szybko zasypia( tak ją męczy jedzenie przez to podniebienie)a potem budzi się w takiej złości że nie da się tego opanować:(Zamówiliśmy na internecie smoczek do butelki specjalny dla dzieci z rozszczepem podniebienia może to coś pomoże

A tu dołączam zdjęcie Nikolki, ubierana na pierwszy spacerek
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

luska owszem dużo daje taki e-papieros. plus jest taki, że jest dużo różnych liquidów smakowych (a taki jeden liquid wystarcza na tyle co wagonik zwykłych - a kosztuje coś koło 30zł). Minus dla mnie jest taki, że większość modeli nie trzyma się tak jak papierosa (a to jest jednak też odruch), bo podczas wdechu trzeba przycisnąć guzik, żeby uruchomić grzałkę. Ja taki mam (dokładnie ten: allegro.pl/na-prezent-e-papieros-mild-x6...sow-i2035017935.html )i brakuje mi typowego trzymania fajka. Drugim minusem jest to, że jednak ten dym nie pachnie. Nie chodzi mi tu konkretnie o wąchanie dymu (bo tego nie lubię) ale o to, że troszkę inne są przez to doznania smakowe w buźce

Ale co osoba to opinia. Mój brat w ogóle nie lubi tego palić, a bratowa rzuciła zwykłe fajki całkowicie na rzecz elektronicznego. A ja palę na przemian. Jak Rafał nie da mi wyjść na balkon to pykam elektronicznego. I tym sposobem zamiast 2-3 dni, paczka zwykłych starcza mi na 5-6 dni. Zależy od nastroju. Bo jak jestem wkurzona to wolę iść ochłonąć na balkon ze zwykłym.
Prawda jest taka, że najlepiej by było, żeby jakiś Twój znajomy miał e-fajka i pożyczył do spróbowania, bo nie każdemu to przypasuje.
A to co wtedy mi ciekło to było jednak plamienie będące wstępem do potopu... wczoraj się zaczęło... ale jak tak mają wyglądać teraz miesiączki, to jestem jak najbardziej za, oczywiście nie dotyczy to ilości a odczucia. Bo nic nie boli tylko lekkie uczucie ciągnięcia w jajnikach

Najlepszy był mój mąż jak się dowiedział, że przyszedł okres. Zrobił minę, jakby zawalił mu się świat i powiedział, że ma nadzieję, że skończy mi się to do następnej środy (wizyta gin

A co do spacerów to nie wycodziliśmy na nie od środy, a potem w piątek tylko do lekarza. Powód? Wiatr taki, że prawie odlatywałam z balkonu. Dzisiaj moglibyśmy wyjść, bo padający śnieg to nie tragedia ale wstyd przyznać... nie chce mi się

Miłego dnia dziewczyny!
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dzisiaj zapytałam połozną dlaczego tak często przychodzi i wiecie co mi odpowiedziała? Bo ma taki przykaz przy wczesniakach... tym bardziej, że moja córcia urodziła się z hipotrofią (niska waga urodzeniowa) no i wypisali nas ze szpitala z jeszcze wysoką żółtaczką... a mi te jej wizyty wcale się nie usmiechają poza tym, że przynajmniej ją waży regularnie (przywozi ze sobą wagę) i dzisiaj Izunia ważyła w końcu 2,5 kg

W czwartek jak mała nie będzie miała katarku albo będzie miała ale mniejszy to w końcu otrzyma pozwolenie na kapiel;) o werandowaniu jeszcze nic nie mówiła, ale myślę że w czwartek też już powie, że można.
Od przyszłego tygodnia raz na tydzień będzie wpadać więc nadzieja;)
chyba muszę zacząć ćwiczyć bo przez cc jeszcze mam spory brzusio i na dodatek nad cięciem jest taki zwis... że masakra... jeszcze 7 kg mi zostało do zrzucenia ;( do wagi sprzed ciąży.. nie wiem jak ja to zrobię

- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
NA pleśniawki aphtin ,któraś pytała.
zdjęcie małej tygodniowej
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- adiafora
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]
- madziorskie
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

pleśniawki na razie nas omijają

A Izunia dzisiaj zasnęła ok. 10 i nadal śpi... ugotowałam obiad, zjadłam, ogarnęłam kuchnię, zrobiłam pranie... a teraz to juz nie wiem co robić... az mi się nudzic zaczęło..hi hi
Miłego popołudnia
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
madziorskie co ja bym dała żeby się ponudzić , panna Polinda wiekszosc czasu spedza na rekach albo bujana w wozku. W sumie dzieki temu mam czas na pisanie na forum bo z małą na rekach i tak za bardzo nic innego sie nie da zrobic. Nawet obiad Kacprowi daje jedna reka bo druga zajeta przez malego gada

nanga śliczna ta Twoja Córcia

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja mam kryzys- Adaś prawie cały czas od wczoraj płacze i chce pierś. Jak sie po 3 godz. snu o 2 obudził to poptem co godzinę musiałam karmic i dalej tak jest. Nie chcę się poddawać, ale mam dosyć i własnie znowu płacze, a mój mąz na mnie krzyczy bo wolałbty żeby mu dac butelke żeby się nie męczył...... doradźcie
- lilian355
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- yasminek
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
tygrysica jak już pisałam nie jestem mega zwolenniczką cycka , uważam jednak , że skoro tyle się już nawalczyłaś to szkoda by było Twojego wysiłku. Może faktycznie podawaj na zmianę , z tym , że ja bym nie mroziła pokarmu bo niby można ale ja bym miała stresa czy oby na pewno jest dobre po rozmrożeniu.
Pola właśnie pierwszy raz usnęła w kojcu na macie , przełączyłam jej teraz z muzyczki na ptaszki ćwierkające bo boję się , że jak wyłączę całkowicie to się obudzi. Nie chciałabym zapeszać ale dzisiaj chyba trochę mniej ją brzuszek boli bo nawet trochę pospała

luska powiedz mi jeśli możesz jakie dodatkowe szcvzepionki brałaś dla Olka?
- monja
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

- lilian355
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nareszcie z Nami :) Nasze Słoneczko :)