- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja co do wózka się nie wypowiadam, bo będę miała pożyczony, tak więc się wiele nie interesowałam. Generalnie to wielofunkcyjna inglesina ale jaki model

A mnie ostatnio wzięło na pranie i prasowanie wszystkiego co tego wymaga i co jest dla dzidzi

No cóż.... chyba mnie dopadła faza "wicia gniazda"

Ach no i dziś byłam na morfologii... zawsze pobierała mi krew jedna kobitka... dziś jej nie było... ta druga, chyba mało doświadczona zaczęła mi macać te żyły. Zawsze miałam pobieraną krew z jednej (fajnej, grubej, niepękającej, każda się zachwycała) ale Pani uznała ją za tętnicę.... ja mówię, że to żyła, że zawsze była nakłuwana ale nie... ona mi pobrała krew z bocznej cienkiej żyłki, która prawie natychmiast pękła

Plus jest taki, że wyniki są oki... hemoglobina się poprawiła, na razie anemia się cofnęła

uf.... się rozpisałam...
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Twardniejący brzuch to podobno przez niedobór magnezu- brałam 1 tabletkę asmagu zwykłego, a mam brać 4 dziennie teraz.
A tak z innej beczki to czy planujecie i w którym miesiącu sesje zdjęciowe ciążowe? Tak w ogóle to jestem fotografem i grafikiem z zawodu, ale nie pytam bo np. szukam klientek (teraz to nawet często nie biorę zleceń, żeby się nie przemęczać

- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- rojku
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
zawsze takie retro mi się podobały, ale, że wózek dostanę od siostry, to nie rozglądam się nawet za bardzo za wózkami
- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Ta inglesina, którą będę miała to zwykły model bez udziwnień na pompowanych kołach. jakoś pewnie w połowie października już będzie u mnie to wtedy wrzucę fotę.
A propos sesji brzuszkowej to nie wiem czy ją zrobimy. W razie co fotografia jest zamiłowaniem mojego męża więc jak nas najdzie ochota to tylko wyjąć aparat i jazda

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

Kasia to podziwiam , ża chęci ja nadal w proszku.Jedynie co to zakupy niewielkie i przesortowanie ciuszków po Olu i na tym jak na razie koniec.Ale wicie gniazdka zacznę pod koniec października początek z listopada z nadziej na przyspieszenia

A za badan to ja juz dostalam na glukoze .W przyszłym tygodniu trzeba by bylo zrobic.No i mocz bo mam nie za ciekawy a morfologia standard srednia z nieciekawa hemoglobina
A wozko fajny taki stylowy.Ale ja wole bardzeiej praktyczne pojazdy.My mam po Olku ale totalny jak dla mnie nie wypał.Dostalismy od tesciowej ale cholernie ciezki, duzy, hukowo sie sklada.Wiec teraz mojemu zapowiedziałam , że nie mam mowy ,żebym sie meczyla z nim chce nowy lekki ktory sie bedzie bez problemu skladał no i bedzie bardziej zwrotny
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja teraz męża zmuszam i co tydzień kontunuujemy duuże porządki. A jak bedziemy mieli orlop to bym chciała tez ściany malować itp.
Co do wózka to czekam na zdjęcie gondoli, bo nie bardzo była widoczna w ogłoszeniu i jeszcze nie mam info czy ten graco ma koła pompowane czy piankowe. Jak piankowe to nie wiem czy się skuszę. Wolałabym dmuchane, bo w końcu to zima będzie. No i w zestawie nie ma bazy do samochodu dla fotelika, a my będziemy często jeździć samochodem i trzeba by dokupić- nowa kosztuje koło 250zł, do tego parasolka, kurier i koszt wózka rośnie ;(
- gagusia84
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- tygrysica
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Natomiast znowu mam zonka z wózkiem, bo teraz to mnie kuszą używane bugaboo - tyle samo wychodzą co graco, a maja lepsze opinie i są jeszcze lżejsze niż delti emu... i nie wiem teraz sama. Nie ogarniam

- KasiaT
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Czeka sobie grzecznie w opakowaniu. Łóżeczko jest Klupsia Radek II z szufladą kolor teak (coś pod calwados). Daliśmy za nie 360 zł. W cenę był wliczony materacyk gryka-kokos.
- NaMAgapas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jesteśmy po USG. Dzidzia prawidłowo się rozwija. Pępowina trójnaczyniowa, łożysko wysoko, wody płodowe w normie

A to mój Skarbuś

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja wszystko mam dokupimy tylko łozeczko turystyczne, wozio nowy no wiadomo kosmetyki pampki pizamke jakies laczuch do szpitala i higieniczne przybory.Łozeczko mam zwykłe w sumie sosnowe ale mam 2w1 bo to jest łóżeczko kołyska a płaciliśmy za nie około 450zł co mi się wydaje nie dużo.Z wózkiem to już gorzej bo jest tego masa to raz a dwa na dobra sprawę opinii jest tyle co wózków.Wiec ciężka decyzja.Mysle o espiro i Xladerach a graco tez ale mi się znowu nie podoba spacerówka.Wiec pewnie zdam sie na pomoc ekspedientki w sklepie ewentualnie na alegro moze xlander uzywany

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-