BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE GRUDZIEŃ 2011 !!

13 lata 8 miesiąc temu #176886 przez luska
Ksia T super brzuszek no i juz pokazny :laugh:
Gugusia właśnie dlaczego uważasz ,ze dziwny.Jesteś kolejna mamusia co ma bobaska schowanego w sekretnym miejscu bo w brzuszku to coś tak kiepsko widać ;) Mały i ladny :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 8 miesiąc temu #176891 przez gagusia84
Poniewarz po pierwszym dziecku troche skury mi zostało Ale chyba nie widac tak tego. Juz sie nie moge doczekac az bedziemy sie chwalic zdjeciami bobasków. :)

13 lata 8 miesiąc temu #176892 przez luska
eee moje posty gdzies wcina

13 lata 8 miesiąc temu #176895 przez luska
Gugus ,że co zostało ci coś.Szalona jest.Ty bys mój zobaczyła w opłakany stanie jest.Zwisa skora na poważnie zwisa.Kompletnie się nie wciągnęła po ciążach.No ale coś się z tym zrobi nie ma co się dołować już przywykłam.Ważne , że inne części ciała jako tako się trzymają a całość nie jest najgorsza :P

13 lata 8 miesiąc temu #176906 przez gagusia84
Ja nie bedac w ciazy wszyscy mysleli ze jestem :(. Ale teraz jak urodze to bede sie starac zeby schudnąc. A co do zakupów to mój mąz tez jeszcze nie ma tego szału kupowania i niechce nic kupic ale bede musiała albo sama albo poczekac az mu sie to udzieli :).

13 lata 8 miesiąc temu #176910 przez KasiaT
Gagusia niby gdzie ci zostało?? Zwidy masz :blink:
Nawet w TV chyba Pan Gąbka pokazuje Ci, że jest wszystko cacy :lol: No ujęcie super (między ręką a Twoimi plecami) :woohoo:

Co do mężów - mój do pewnego momentu też był niechętny do zakupów ale ostatnio się nawet wciągnął.

13 lata 8 miesiąc temu #176945 przez gagusia84
KasiaT hehe masz racje nawet nie zauwarzyłam. Akurat moja córka ogladała bajki i tak wyszło. :)

13 lata 8 miesiąc temu #176950 przez NaMAgapas
Cześć dziewczyny! Ja to już zgubiłam wątek... serio :) Tyle postów nowych... :):):) Ciśnienie mnie na szczawiówkę złapało. No i gotuję. Z tym szczawiem to jak ze wszystkim- dwie szkoły. Ale co zrobić jak się chce :D Dodam jeszcze tylko, że wszystkie brzuszki słodkie są bez wyjątków! Każdy indywidualny. Super :)

13 lata 8 miesiąc temu #177010 przez tygrysica
KasiaT: Mnie się bardzo podoba imie Rafał, tyle, że już mój mąż tak ma a junior nie chcę do synka mówić ;)
Właśnie odpuściłam aukcję z kompletem ubranek dla chłopczyka- drogo poszły, ale ładne ;)
Właśnie myślę czy nie kupic wózka jutro- Graco symbio 3 w 1 za 900zł używany. Tyle, że z tego co juz cos nieco czytam to spacerówka mi na nic, bo i tak nikt ich nie używa tylko kupuje się parasolkę bo lżejsza, a jednak dawać prawie 1000zl za gondolę z fotelikiem nie wiem czy nie za dużo.... a Wy co myślicie?

13 lata 8 miesiąc temu #177117 przez nanga1989
A ja wam powiem drogie przyszly Mamusie i już Mamusie że małe jest Piękne :D:D i nima co sie chowac;pp Matko jak ja sobie pomysle ze mialabym sie wybrac z moim na zakupy to az mnie cos..... Jak to z facetami ;/ Dlatego wybiore sie na nie z Mamuska:D:D i przynajmniej spokojnie sobie poogladam i powybieram:pp A potem mnie "ZJE" za kase jaka wydalam hehehe i tak zle i tak niedobrze:D

13 lata 8 miesiąc temu #177159 przez adiafora
he he faceci są nie samowici nie wiem gdzie żyja ostatnio mojego uśwadamiałam co do kosztów, zrobiłam wstęp zanim przedstawie pełen kosztorys to najpierw kardiologa do domu zamówie:) Właśnie zaszalałam kupiłam sobie koszulę nocna ciążowa jednocześnie do karmienia 100 zł chyba zwariowałam, ale co tam podobała mi sie :) Co do tego wózka i gondoli za 1000 zł jak Ci sie podoba to bierz bo potem będziesz żałować:) małe dziecko ma się czasem raz w życiu :)

[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=36991 [/image] [/link]

13 lata 8 miesiąc temu #177213 przez gagusia84
Ja co do wozka jeszcze niewiem jaki kupic bo niewiem jaki kolor. Mój sie uparł ze jak bedzie chłopiec to niebieski a jak dzieczynka to taki fiolet lub rózowy. A troche szkoda bo ze wszystkim musze czekac az urodze.

13 lata 8 miesiąc temu #177346 przez luska
Tygrysica masz racje ,ze wszyscy potem z parasolkami smigaja a spacerowka zagraca mieszkanie ja chyba właśnie kupie tylko gondole z fotelikiem.Sybio właśnie bym chciała ale cena za nowe tez niezła a 900zl za używane to naprawdę nie dyzo mi krzyczeli po 1500 B)Jeszcze mysle o espio bo tez maja fajne funkcjonalne i nie drogie.ale to zostawiam na sam koniec taka wisienka na torcie hhehehe :P

13 lata 8 miesiąc temu #177401 przez tygrysica
tym razem ja wrzucam swój brzuszek ;)
22 tydzień
w tle jeden z moich kotów
(tzn w sumie to one są bardziej moich rodziców niż moje, a u mnie są na wakacjach)
Załączniki:

13 lata 8 miesiąc temu #177408 przez luska
Tygrysico brzusio sliczny :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka