- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Kiedy pierwszy raz spróbowałeś czegoś ryzykownego i nie spodziewałeś się efektu
Kiedy pierwszy raz spróbowałeś czegoś ryzykownego i nie spodziewałeś się efektu
- Dinna
-
Autor - Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
7 miesiąc 1 tydzień temu #1567134 przez Dinna
Hej wszystkim! Pamiętam, że pierwszy raz naprawdę zaryzykowałem, kiedy wpadłem na pomysł, żeby spróbować grać w coś kompletnie nowego online. W sumie byłem sceptyczny, bo nie wiedziałem, czego się spodziewać, a jednak wyszło lepiej, niż myślałem. Ciekawi mnie, kto jeszcze miał podobne doświadczenie – kiedy pierwszy raz zrobiłeś coś ryzykownego i naprawdę się zdziwiłeś efektem?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lakka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
7 miesiąc 1 tydzień temu #1567135 przez Lakka
Czasami wystarczy spojrzeć na zwykłe rzeczy codziennie – np. przespacerować się po mniej znanej trasie albo spróbować nowego przepisu – i nagle okazuje się, że małe eksperymenty dają sporo frajdy. Takie momenty uczą cierpliwości i pokazują, że nie wszystko musi być perfekcyjne, żeby było satysfakcjonujące.
- Somma
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
7 miesiąc 1 tydzień temu - 7 miesiąc 1 tydzień temu #1567136 przez Somma
Ooo, to mnie przypomina mój pierwszy raz na stronie jak zakład bukmacherski online
rokubet-polska.com Na początku byłem totalnie niepewny, bo w ogóle nie znałem takich gier. Siedziałem przed monitorem, myśląc, że pewnie nic z tego nie będzie, a wyszło naprawdę fajnie – kilka prostych strategii i szczęście sprawiły, że wyszło zaskakująco dobrze. Teraz patrzę na to jak na mały krok w stronę odważniejszych decyzji, bo czasem ryzyko naprawdę może się opłacić...
Ostatnio zmieniany: 7 miesiąc 1 tydzień temu przez Somma.