- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Firanki w oknach
Firanki w oknach
- nestera
-
Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
2 lata 1 tydzień temu #1068452 przez nestera
hej dziewczyny jakie macie w oknach zdobienia? Jakie firanki preferujecie? Szukam inspiracji bo zastanawiam się co w oknach powiesić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Anetas
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
2 lata 1 tydzień temu #1068458 przez Anetas
Oj rożnie,często zmieniam wystrój mieszkania. Tak więc róznie u mnie bywało z wystrojem okien....
Najpierw były białe klasyczne firany i zasłony, jednak zasłon nie lubiłam. Tak więc teraz po remoncie zasłony wyleciały i zostały firany... Delikatne, romantyczne, biale, takie jakie chciałam.... dodatkowo będą rolety, ale to dopiero w przyszłym miesiącu jak trochę nazbieramy kasy bo na razie jestem w małym dołku finansowym,
Jesli chciałabyś zaoszczędzić trochę kasy to zerknij sobie do tego sklepu z firankami:
firaneo.pl/firany-do-salonu
Zamawiałam tam już dwa razy Firany naprawdę dobrze wykonane i cenowo nie jest drogo!
Najpierw były białe klasyczne firany i zasłony, jednak zasłon nie lubiłam. Tak więc teraz po remoncie zasłony wyleciały i zostały firany... Delikatne, romantyczne, biale, takie jakie chciałam.... dodatkowo będą rolety, ale to dopiero w przyszłym miesiącu jak trochę nazbieramy kasy bo na razie jestem w małym dołku finansowym,
Jesli chciałabyś zaoszczędzić trochę kasy to zerknij sobie do tego sklepu z firankami:
firaneo.pl/firany-do-salonu
Zamawiałam tam już dwa razy Firany naprawdę dobrze wykonane i cenowo nie jest drogo!
- Quake
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
1 rok 5 miesiąc temu #1068991 przez Quake
A mało to w sklepach firanek? Najlepiej po prostu pójść i sprawdzić co nam się spodoba.