BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 10 miesiąc temu #401358 przez Koni
Joanna spróbuj odstawiać po kolei to co myślisz że może ją uczulać bo jak odstawisz na raz wszystko to nie będziesz w końcu wiedzieć co to. Ala słodziutka ;)

chłopek ty to się masz z tymi chłopakami ;) Ile takie wdzianko? Ładne ;)
A smoczek może i faktycznie spróbuje kauczukowy.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #401371 przez Joanna
koni zaczynam od kosmetyków, to jest póki co najbardziej prawdopodobne niestety

13 lata 10 miesiąc temu #401372 przez nataleczka_92
To i ja si pochwale
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #401455 przez Madeline
Maluszki są prześliczne ;)

Mój Aleks ma coś dziś marudny dzień, prawie wcale mi nie śpi i najlepiej na rękach. Dziś była moja siostra to ją wykorzystałam i poszliśmy na 3 godzinny spacer :) Malutki wcale nie spał, chwilę pomarudził, a mnie za to boli teraz krocze i w środku szwy mnie ciągną :(

13 lata 10 miesiąc temu #401481 przez chłopek
koni a to ubranko to tylko 60zl

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #401564 przez Koni
nataleczka_92 śliczny bobasek :)

chłopek to cena super :silly:

Madeline Kacper też miał taki dzień, dopiero o 18:30 udało mi się go uspać i wyjść z nim na spacer bo inaczej się nie da bo chce cyca :angry:

13 lata 10 miesiąc temu #401613 przez Joanna
moja Malutka też dzisiaj marudziła, w ciągu dnia spała po trochu i dojadała zamiast zjeść porządnie :blink: po spacerze wygłodniała, zjadła w sumie 150 ml mleka i wypiła ponad 70 ml herbatki koperkowej, na apetyt Ala nie narzeka :laugh: :kiss:

13 lata 10 miesiąc temu #401669 przez rybka19834
hej dziewczynki!
ja was podczytuje caly czas...ale zawsze jak chce cos napisac to maly mi nie daje.moj mati w nocy spi ladnie mozna poowiedziec ze sie wysypiam ale za to w dzien masakra nic zrobic nie moge,chyba do rak sie przyzwyczail...
joanna to twoja malutka duzo je.moj zjada na raz 60ml mleka a herbatki koperkowej nie daje mu codziennie tylko wtedy jak widze ze nie moze sie zalatwic...ja tez daje mu mleko enfamil...
dziewczyny co do sexu to mam ochote ale u mnie to zupelnie odpada poki co,jestem po drugiej cesarce...zreszta dopiero 3 tyg minelo...a czy myslicie o jakiejs formie antykoncepcji???ja zamierzam zalozyc sobie spiralke na 10 lat,bo wiecej dzieci nie planuje wiec chce miec wygode...ja tez mam lezaczek dla malego ale powiem szczerze ze nie chce w nim lezec...co do chrzcin to planujemy wrzesien pazdziernik na okolo 40 osob...kochane uciekam bo juz maly placze:(:(:(:odezwe sie jak tylko znajde chwilke.pozdrawiam i buziaczki;)

13 lata 10 miesiąc temu #401670 przez rybka19834
moj mateuszek
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #401671 przez rybka19834
i jeszcze jedno;)
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #401677 przez Joanna
rybka19834 moja Ala po spacerze czy po kąpieli potrafi tyle zjeść :) poza tym zgodnie z wytycznymi na opakowaniu enfamila śmiało może wypijać 120 ml i czasem tyle zjada, a od 5 tygodnia życia już 150 ml :blink: ja jednak najczęściej daję jej 90 ml, potem jak trzeba poprawiam herbatką :) Mateuszek śliczny :)
Ala kończy dzisiaj równy miesiąc, jak ten czas szybko leci :kiss:

13 lata 10 miesiąc temu #401726 przez Madeline
Rybka a ile taka spirala kosztuje? Bo ja też myślę o jakiejś formie antykoncepcji.

Maluszek jak mi zasnął wczoraj o 18 to do kąpania wzięliśmy go na śpiąco (śmiesznie to wyglądało :lol: ) i z cyca pociągnął kilka razy i zasnął, spał mi do 24, potem butlę 90 ml mm i spał mi do 3, potem już co 2 godz się budził :) Ale i tak jestem zadowolona :D

13 lata 10 miesiąc temu #401728 przez chłopek
a mi zostaja prezerwatywy:(

13 lata 10 miesiąc temu #401737 przez Koni
Joanna jak to dzisiaj mała kończy miesiąc? Ona nie jestz 26? Kacper jutro będzie miał miesiąc.

rybka śliczny maluszek :) A ty karmisz butelką?

chłopek a czemu Ci zostają prezerwatywy? U nas też prawdopodobnie one będą.

Kacper mi się przeziębił i nie wiem czy iść z nim do lekarza bo w sumie co on pomoże bo takim maluchą się chyba leków nie daje? W każdym razie ma zatkany nosek bo strasznie charczy więc psikam mu wodą morską i czyszczę fridą, a temperatura 37 ale z tego co słyszałam to 37 to normalna temperatura u takich dzieci i nie wiem czy iść czy nie :(

13 lata 10 miesiąc temu #401741 przez nataleczka_92
Koni może poczekaj do jutra,bo leków i tak nie dostanie. Chyba że po kilku dniach coś się rozwinie to może antybiotyk ale niewiem... Od temp można czopka. Np eferalgan ale niewiem czy u was są. Tylko trzeba zmniejszyć dawkę np 1/4 albo mniej.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka