BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

12 lata 7 miesiąc temu #465158 przez nataleczka_92
aaa i wogole to rozgladam sie za jakas spacerowka,bo jednak wnosic ten wozek za kazdym razem to troche wazy... Joanna a Ty wozisz swoja malutka juz w niejwstaw zdjecie lub link do niej,

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #465163 przez Joanna
Alicja na wysokościach :woohoo:
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #465166 przez Joanna
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #465169 przez nataleczka_92
Joanna super te krzeslko. rozowa krolewna pieknie w nim wyglada :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #465205 przez Joanna
nataleczka dziękujemy :kiss: a Ty nie masz spacerówki kubełkowej, też jest ciężka jak gondola?
spacerówka którą mamy waży 7,5 kg i begam z nim góra dół...jednak pomimo, że jest dużo lżejszy od standardowych, to mnie ostatnio coś strzela w klatce piesiowej :dry: widać to noszenie prędzej czy później 'wyjdzie' :huh:
z wózka jesteśmy bardzo zadowoleni, jest wygodny, ciepły, lekki i ma super dużą budę, która zakrywa Alicję oraz pojemny kosz :) :)
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #465208 przez Joanna
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #465211 przez Joanna
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #465215 przez Joanna
Załączniki:

12 lata 7 miesiąc temu #465225 przez nataleczka_92
Joanna super ten Twoj wozeczek. my mamy spacerowka kubelkowa ale sam stelaz troche wazy :dry: i nim wejde na trzecie pietro to sapie ze hejj :blink:
zastanawial sie nad takim ale taki "plytki" sie wydaje chyba allegro.pl/wozek-mamaspapas-ora-peg-pere...nie-i2774068512.html

12 lata 7 miesiąc temu #465226 przez Natalia^^
hej, no cisza tu troszkę.

Joanna świetnie Ala w nim wygląda, my tez mamy takie krzesełko na 4 kołachi kolorowe nie wiedziałam ze sa inne kolory , bardzo je lubię ale jest jeden minus nie ma co zrobić Z tym blatem w innych blat można przyczepić z tyłu.

Asia w sumie to poza mata nie wiem co mozna jeszcze kupić, wydaje mi sie ze dzieciom nie potrzeba tak dużo gadżetów, nasz przykład jest taki ze Jas ma wiele kolorowych grających zabawek a i tak z pośród nich wybiera drewnianą łyżkę albo tłuczek:)

poruszę temat nocików moze jakas mama zaoszczedzi pieniadze... hmm pokaże jaki my mamy allegro.pl/fisher-price-wesoly-nocnik-ed...330-i2727594708.html
i nie polecam dla chłopców niby osłonka na siusiaka jest a jednak nie jest fajny i mieliśmy kilka razy fontannę, wiec kupiłam zwykły grajacy za 11 zł. Tamten kupiła moja tesciowa a teraz jest jej przykro ze nie używamy.

A ten pchacz to mam od kuzynki używany ale kuzynka mówiła ze one uciekają dzieciom do przodu i łatwo o nieszczęście. ale sama nie widziałam jak to działa wiec nie wiem moze nie wszystkie sa takie.

12 lata 7 miesiąc temu #465230 przez Joanna
nataleczka owszem jest płytki, a tera zima, potem wiosna...a nasze dzieciaczki są jeszcze malutkie, poza tym warto mieć śpiwór do wózka, ale musi być większy, bo śpiworek nie wejdzie :blink:

12 lata 7 miesiąc temu #465235 przez nataleczka_92
o jeszcze ten jest super allegro.pl/wozek-spacerowka-quatro-royce...prz-i2743801069.html
szkoda ze licytacja tylko do jutra :angry:

12 lata 7 miesiąc temu #465240 przez Joanna
nataleczka ten drugi jest marki Quatro dokładnie tak jak nasz, tyle że my mamy troszkę inny model :) podoba mi się :)

12 lata 7 miesiąc temu #465248 przez nataleczka_92
Joanna tan wozek co mamy teraz to tez Quatro :P wlasnie sie rozgladam za takim jak Twoj bo jest naprawde super choc ten z drugiego linka Quatro jest tez fajowy :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #465250 przez Joanna
natalia dziękujemy :kiss: owszem są takie krzesełka, gdzie blat można przyczepić, np chicco polly, my mamy z fisher price :) a Wy?:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka