BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #468304 przez Koni
Hej!

Za nami ciężka noc :P Kacper wstał po 24 na cyca a potem obudził się po 5 i poplakiwal i chyba go brzusio bolał :(
W czwartek idę po północy do kina i zastanawiam się jak sobie mąż poradzi skoro mały ostatnio się budzi na cyca po 24 a w nocy dostaje tylko cyca i przy nim zasypia :dry: Najwyżej go będzie lulał do mojego powrotu ;)

asia najlepszego dla malutkiej :kiss:

Ten czas tak szybko leci jak nie wiem i nasze czerwcowe brzdące mają już po 5 miesięcy a jeszcze nie dawno w ciąży byłyśmy :)

nataleczka będzie dobrze :kiss: uspia cię a ty obudzisz się zdrowa :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #468324 przez Natalia^^
Witam Mamusie,

Mnie dzis znowu głowa boli. kiepsko.
Mój synek dzis się strasznie mnie przestraszył, jak jestem sama w domu to Jasia biorę w krzesełku ze mna do łazienki kiedy sie kąpie. Nałożyłam sobie maseczkę(białą) weszłam do wanny a Jas zobaczył mnie zrobił podkówkę i zaczął przeraźliwie płakać, szybko zmyłam maseczkę wyskoczyłam mokra z wanny zeby go uspokoic ale nie mogłam, co spojrzał na mnie to płakał. A ja z nim i musiałam zadzwonić po Łukasza wtedy jakos się uspokoił. No mówię wam coś strasznego, teraz spi a ja nie moge sie zebrać do sprzatania. :(

13 lata 10 miesiąc temu #468358 przez Kasiulka
hej dziewczyny :) długi weekend za nami :) w piątek mieliśmy szczepienie - Zuzia była bardzo dzielna , płakała tylko chwilkę :) waży 7 kg :)

nataleczka_92 tak ja mam htc desire i jestem bardzo zadowolona, fajny telefonik :)

joanna masz bardzo fajne krzesełko dla Alci! a ten wózek jaki pomysłowy matko :D jeszcze nie widziałam z taką budą :D super praktyczny!

wózeczki fajne macie, ale ja nie kupuję spacerówki, tak jak kupiłam 3w1 wózek, tak nam musi starczyć :)

olga świat jest bardzo mały :)

konikochna wybacz że tak późno odpisuję, ja mam ten - www.topshop.pl/uroda/lemaadr_krem_na_roz...esybMCFchX3godWBEAag
to miałaś przygodę z tym szpitalem, ale teraz przynajmniej wiesz co nie tak. teraz musicie takie mleko dla alergików używać, tak? pewnie dużo za nie płacicie co? :(
magda__kielce to spory Twój synek! super ;)

Natalia^^ miałam z Zuzią podobną sytuację, wystraszyła się wczoraj jak jej 5cio letni kuzyn rzucił zabawką. aż podskoczyła biedna:( nie mogłam jej uspokoić,

13 lata 10 miesiąc temu #468452 przez magda__kielce
Hej kochane u nas tez dzis kiepska noc so 24 bylo niezle a potem pobodka co godzine i poplakiwanie niewiem czemu brzuszek miekki wiec raczej to nie to dokazywalo moze zabki:(

Kasiulka spory jest ale nie jest tuscioszkiem ubity po tatusiu:)

nataleczka_92 niemartw sie bedzie dobrze mocno sciskamy Z Bartusiem i trzymamy kciuki:)

13 lata 10 miesiąc temu #468491 przez Joanna
Wszystkiego dobrego dla Lenki i Filipka z okazji 5 m-cy! :kiss:
matko, jak ten czas leci... :)

my już byliśmy na spacerku, posprzątałam całe mieszkanie tj. odkurzanie, mycie podłóg, wytarcie kurzy, dla męża została łazienka :laugh: \
Alicja jest po obiadku, teraz smacznie drzemie a jak się obudzi dostanie deserek - dzisiaj jabłuszko z bananem :woohoo:
ostatnio też budzi się już po 4.00 a o 5.00 pije mleczko, ale potem śpimy do 9.00 :)

13 lata 10 miesiąc temu #468502 przez Joanna
kasiulka dziękuję :) Alicja też już waży 7kg :) my na szczepienie idziemy po 20 listopada i póki co spokój będzie, wtedy zobaczymy ile dokładnie waży mój Bąbelek :woohoo:

13 lata 10 miesiąc temu #468523 przez chłopek
hej tesknicie za mna? nie mam kompa nie wiem kiedy bede miec, wczoraj ksawcia ur byly u sebka anemie podejzewali ale jest ok. na fb jestem czesciej latwiej mi tam wczodzic pozdrawiam

13 lata 10 miesiąc temu #468649 przez nataleczka_92
Witam mamusie wieczorkiem.
Joanna dziekujemy za zyczenia dla Filipka,oj tak czas szybko leci.
ja o 9 mialam operacje. pamietam tylko jak zawizeli mnie na sale i podlaczyli kroplowke. i zanim sie obudzilam to juz bylam na sali pooperAcyjnej a zaczelo mi strasznie serce szybko bic z 80 ma 150 podskoczylo. pozniej przewiezli mnie na moja sale ale bylam taka spiaca ze ciagle spalam az moj K sie wystraszyl czemu mnie dzwonie i po 15 przyjechal. leze ciagle na golo przykryta bo te rurki mam wsadzone jeszcze i dostalam jeden kamien na pamiatke jest ogromny

13 lata 10 miesiąc temu #468658 przez Kasiulka
Nataleczka całe szczęście, że masz to za sobą ! Teraz będzie tylko lepiej. A powiedz kiedy Cię wypuszczają do domku?

13 lata 10 miesiąc temu #468737 przez nataleczka_92
Kasiulka jesli bedzie ok to juz w srode wyjde wiec jestem szczesliwa bardzo:) tylko maz dostal zwolnienie na miesiac bo przez tyle nie bede mogla dzwigac itp

13 lata 10 miesiąc temu #468763 przez Joanna
nataleczka super, że już po zabiegu! tak się martwiłaś, a tu już po wszystkim :) odpoczywaj i napawaj się myślą, że lada dzień będziesz z dziećmi w domu :kiss:

13 lata 10 miesiąc temu #468771 przez Madeline
Nataleczka to dobrze ze juz jestes po i tak jak pisalysmy wszystko poszlo dobrze :-*

Moj Olus waży 7.800 kolejne szczepienie po nowym roku i jak skonczy rok. Mozemy podawac wszystkie owoce i warzywa oprocz niewzdymajacych, a miesko w 6 miesiącu tak samo jak gluten.

Wszystkiego najlepszego dla solenizantow :-*

13 lata 10 miesiąc temu #468778 przez Kasiulka
nataleczka to wspaniale! i super że mąż będzie na zwolnieniu to pomoże Ci przy dzieciaczkach :) najważniejsze żebyś się teraz oszczędzała!

13 lata 10 miesiąc temu #468918 przez nataleczka_92
Dziekuje Wam kochane za wsparcie :kiss:
Pomogla mie pielgniarka zozyc pizame i chcialam isc siku,ale jednak za wczesnie jeszcze bo posiedzialam dluzszy czas to zaczelo mi sie na wymioty. Zbierac i w glowie krecic

13 lata 10 miesiąc temu #468967 przez Natalia^^
Nataleczka ale super ze cie tak szybko wypuszczą. Zdrówka kochana.

Nasza piwnica bez zmian, Łukasz nie miał czasu... Ostatnio wcale nie ma czasu dla nas...
:dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka