- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Długo mnie nie było. Miałam kiepskie dni, nawet bardzo i jakieś dziwne bóle. Zaraz nadrabiam zaległości bo dużo tego

Powodzenia na wizytach

Dziewczyny, które mają dzisiaj dajcie jak najszybciej znać i oczywiście wklejajcie zdjęcia

Ja mam swoją w czwartek i już się nie mogę doczekać kiedy zobaczę Synka

Jadzia myślę o Tobie

Pliszka, Gabilee cieszę się, że już lepiej u Was
Anoda trzymam kciuki
Nadrabiam dalej i postaram się juz na bieżąco pisać

Miłego dnia

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Chyba wezme wase na gore schowam w szufladzie i po 8h przy mierzeniu cukru zjem ze 2 ? Bo o 6 rano to mi sie nie chce lazic do kuchni jesc

Wlasnie Monia odezwij sie, jak u Ciebie sytuacja z cukrami ? Martwimy sie o Ciebie.
Nie moge sie doczekac az bedziecie zdawac relacje z wizyt, ze maluszki juz duuuze i pieknie zdrowo rosna, ja jutro o 16 mam wizyte.. Mam nadzieje, ze mojemu synkowi nie zaszkodzila cukrzyca

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas od rana piękne słońce, nastawia bardzo optymistycznie

Jadę wkrótce do diabetologa, ma mi namieszać w tych insulinach. Przez ostatnie kilka dni mimo bardzo wysokich dawek miałam podwyższony poziom na czczo i po nie których dietetycznych posiłkach

Dzis lekarka obiecała mi dokładnie wytłumaczyć jak skoki i spadki cukru działają na dziecko, wypytam ją dokładnie i zdam Wam relację.
Zamówiliśmy wczoraj łóżeczko, które sponsorują dziadkowie. Chciałam z tym poczekać jeszcze kilka tygodni, ale już raz ich zabrakło więc przyspieszyliśmy zakup

Mam nadzieję, że wszystkie ostatnie przeboje ciążowe się u Was uspokoiły? Gabilee, Pliszka, Aganobla chyba u Was ostatnio było najbardziej nerwowo? Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, za Wszystkie mocno trzymam kciuki

Im bliżej końca, tym więcej stresu...
Pisałyście o wrednych bratowych itp...Ja też przez to przeszłam

Jadzia spóźnione, najlepsze życzenia dla syna

Alina śliczne foto

Dominia gratuluję

Anoda trzymam kciuki za Ciebie

Madlen współczuję mieszkania z rodzinką. Sama przez to przeszłam, ale po wyprowadzce, zresztą nagłej, bo decyzja podjęta i zrealizowana w kilka godzin po awanturze nie wyobrażam sobie z kimś mieszkać. Najpierw była wynajmowana kawalerka, później 2 pokoje, teraz od prawie roku w końcu na własnych 3 pokojach

A na którym komisariacie w Bydgoszczy pracujesz, jeśli to nie tajemnica??
Michasia jak Twoja sunia? Wiesz, że mam sentyment do beagli

Aganobla cudny ten Twój puchacz!
Poniżej wrzucam fotki jak śpi nasz piesek

Miłego dnia Dziewczyny, zajrzę do Was później

Ostatnie to moje ulubione, "Kinia z ogonem"

- anuska0987
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Dziś byłam na badaniach przeciwciał mam nadzieję że nie będzie żadnego konfliktu .POZDRAWIAM WAS .
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wczoraj mi troche brzuch stwardnial i wzielam w koncu nospe. Raz nie zaszkodzi...a ulga niesamowita

Martyna co sie dzialo? jakie dziwne bole? dobrze ze w czwartek juz wizyta. Ja tez o was wszystkich bede myslala....trzymam kciuki za czwartkowa wizyte

Kasia 91 mialas na czczo? to nie jest znowu tak zle...ja juz nie wiem bo biorac pod uwage ze kazdy glukometr inaczej mierzy to cholera wie czy dodawac insuline czy nie...moze na moim mialabym 87. Ja juz zwatpilam

Dominia faktycznie dosc niski masz cukier rano...a dobrze sie czujesz przy tym? zrob tak jak Kasia mowi z ta bula i zobaczysz

Marlena dzisiaj masz wizyte...ja tez i Kasia tez

Monia jak sie czujesz? dzisiaj masz wizyte u diabetologa...czekamy na wiesci i trzymamy kciuki

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Monia czekamy na wiesci od diabetologa

- Martyna
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Monia powodzenia na wizycie
anuska0987 trzymam kciuki, będzie dobrze
Jadzia miałam cały czas nerwobóle i brzuch mnie strasznie kuł zwłaszcza w okolicach pępka i z prawej strony. Prawie cały tydzień ubiegły przeleżałam. Teraz już jest w porządku i postanowiłam, że się nie przemęczam i nie martwię

Teraz będę się Wam wyżalać bo lepiej mnie zrozumiecie i na pewno będzie mi lżej

Ja też sapie jak wstaję z łóżka

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia to dobrze....niektorzy przy cukrze ok.70 juz odczuwaja niedocukrzenie.
Monia jej,...nie zauwazylam ze napisalas...musialysmy w tym samym czasie. Ciesze sie ze humorek dopisuje.

Anuska mpj ostatnio nie widzial zoladka

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia cieszę się, że w końcu będziesz pod opieką diabetologa

Martyna wylewaj wszystkie swoje żale, tu na pewno dostaniesz wsparcie:)
Jadzia moja córcia w ogóle nie jest do mnie podobna, poniżej wrzucam dowód...

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Martyna ja też mam nerwobóle z prawej strony, dobrze że nie jestem z tym sama

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ale śmiesznie śpi Twój piesek.
Z Lusią już dobrze. Wczoraj dostała ostatni zastrzyk-codziennie o jeden mniej. Lekarz leczył ją objawowo, bo przyczyn takiego stanu może być dużo, a skoro po 4 godz od pierwszej dawki zastrzyków było dobrze, to chyba pomogło. A piesek polubił jazdę samochodem, bo sama już chętnie wskakuje i opiera się łapkami o podłokietnik z przodu i patrzy na drogę

Pliszka oglądaliśmy sobie wczoraj z Pawłem jak jest kąpane to dziecko. To chyba jeszcze w szpitalu, co? Słodkie i jak widać bardzo odprężająco na nie ta kąpiel podziałała. Ale chyba sama bym się bała tak kąpać. Obejrzeliśmy też kawałek innego filmiku i tam dziecko po urodzeniu było kąpane w pianie, później ważone i mierzone i tak płakało, a było traktowane przedmiotowo wręcz. Takie smutne to było. Pokazałam też Pawłowi ten przyszpitalny dom narodzin, szkoda, że u nas takiego nie ma. Mam nadzieje, że uda Ci się tam urodzić.
W ogóle tak sobie myślałam o porodzie, że chciałabym by wszystko działo się zgodnie z naturą, w pozycji, jaką będzie dyktował mi instynkt. Muszę się dokładnie dowiedzieć od kogoś kto rodził w Szubinie jak to jest. I mojej mamy przyjaciółki siostra jest tam położna, poproszę by zapytano jak to wygląda, czy kobieta ma coś do gadania, czy tak jak kiedyś jest traktowana.
Paweł dziś kituje okna, bo jak Monia napisała, piękna pogoda u nas. Efekt narazie tragiczny, a mamy stare okna i coś trzeba z nimi zrobić, by je uszczelnić

Anuska, mam nadzieję, że po prosty dziecko się tak dziwnie układa, że się zasłania:) Kiedy masz kolejne USG?
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Domina to super ze jakies diabetolog sie Toba zajmie....Ja tez nie mierze cukru na czco po 8 godz bo mi sie wstawc nie chce...kolo 9 wychodzi...bo jem pol bulki i wstrzykuje insuline przed 23....a mierze 7,30.mowie Ci zjedz pol bialej bulki dzis o 22 a jutro cial ketonowych powinno nie byc....chodzi o ta make przenna w tej bulce...ze ona sie przez noc dlugo wypala i energii starcza do rana....
Anuska zobaczysz ze w czwartek na usg raczka sie pojawi...bedziemy trzymac kciuki...
Jadzia wlasnie mierzylam 2 razy i wyszlo 91 i 90.wiec wpisalam 91 i pokolorowalam.i nie wiem co robic bo w sobote bylo 81.czy zwiekszac ta insuline czy poczekac do czwartku co powie lekarka....