BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #481324 przez gabilee
monia chyba ci ,ktorzy spia na kasie :P dokladnie dobre auto by bylo ^^

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #481329 przez DOMI
Ja miałam dziś pulpety z indyka w sosie pomidorowym i kuskus. Zupka krem z warzyw z grzankami. Ale marzyła mi się włoska pizza.

12 lata 5 miesiąc temu #481335 przez Madlen
Jadzia uważaj na siebie, też chcę takiego mądrego syna..

Kasiu trzymam kciuki za wizytę. Wszystkiego najlepszego

Monia mieszkamy osobno, czasem "wpada" mama.
Pracuję na Śródmieściu.
Kinia i piesek przesłodkie :)

Michasia cieszę się, że z pieskiem ok.

Gabille Monia piękne łóżeczka.

Wróciłam od kosmetyczki, na szczęście wyleżałam. Kupilam przez doz.pl Pieluchy Pampers 1 za 20 zł, i balsam Palmers za 30 (z kartami zniżkowymi) :)

12 lata 5 miesiąc temu #481337 przez kasia123m
Woh...Gabille ale cena...ladne to lozeczko ale cena jeszcze ladniejsza...hehe

Dziekuje wszystkim za zyczenia imieninowe...:)

Monia bedzie dobrze....lekarka sie widac przejela jak dala Ci sowja komorke...nowa insulinka zadziala i wroci wszystko do normy...a kombinezonik sliczny...lozeczko tez fajne...ja myslalam o takim ciemnym...

Mierze cukier i pedze paplac sie w glinie hehe...bede pozniej
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!!!!

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #481344 przez [email protected]
Hej :) ale mnie M wkurzył wczoraj,spał w dużym pokoju i nie gadam z nim :angry: upiekłam ciasto z brzoskwiniami i wyszło,b.prosty przepis,jakby ktoś miał ochote to polecam,tylko mniej cukru dajcie bo troche za słodkie www.mojewypieki.com/przepis/proste-i-szybkie-ciasto-z-owocami

Monia masz bardzo ładną córcie a pies świetny :) łóżeczko super i kombinezon piękny

Gabilee to zawijanie naprawdę sie sprawdza,moja siostra zawijała tak małą w chustę i od razu była spokojna i zasypiała,suszarka pomagała bratanicy,ja na pewno spróbuję,super film,dzięki :)

kasia wszystkiego najlepszego :)

12 lata 5 miesiąc temu #481354 przez gabilee
domi tez zjadlbym pizze t45aka prawdziwa wloska ;D

aganobla a co sie poklocilas z m ze az osobno spaliscie ahh z chlopami :)

12 lata 5 miesiąc temu #481358 przez ola85
Witajcie mamusie,
Ja dziś mam jakiś taki gorszy dzień, rano bolał mnie brzuch, a i teraz jakoś sobie tak miejsca nie umiem znaleźć.
Bardzo mocno trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, bo z tego co czytałam to dzisiaj będzie ich sporo, no i czekam na relacje :)
Widzę że też zrobiłyście bardzo fajne zakupy, przepraszam że nie wymieniam kolejno ale z nadmiaru postów trudno się połapać, na pewno zwróciłam uwagę na łóżeczka i kombinezonik :blink:
Kasiu, chyba przegapiłam Twoje imieniny, przesyłam więc zaległe życzenia :)

Macie cudowne zwierzaki:) W szczególności podziwiam właścicielkę owczarka podhalańskiego, bo to trudna rasa, ale pies przepiękny
Pozdrawiam

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #481363 przez [email protected]
Gabilee kłótnia to za dużo powiedziane,powiedziałam że nie będę spać z kimś kto pali a on wie jak na mnie działają fajki,mój tata zmarł w marcu na raka płuc,nie wiem co mu sie stało w głowe bo nie palił od 18 miesięcy,mam nadzieje że to jednorazowa akcja,myślał ze śpie i nie wyczuje,palił na klatce,teraz sie boi i nawet nie zadzwoni tylko smsy gdzie jest i o której będzie

12 lata 5 miesiąc temu #481386 przez gabilee
aganobla nie palil tyle czasu i zachcialo mu sie papierosa wiedziac jaki masz do tego stosunek?
ah z tymi facet45ami ale napewno zrozumie zobaczysz :* nie martw sie kochana

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #481392 przez jadziatopol
Moniatrzymam kciuki,zeby ten program insulinowy zadzialal :) wytrzymasz jeszcze troszke i maluszek bedzie zdrowiutki :) mnie tez sie zakrecilo w glowie za pierwszym razem jak dawalam insuline chociaz mialam mala dawke. Teraz juz nie. Pzrejdzie ci na pewno :) a mowila jakie cukry szkodza dziecku...jakie wysokie? np. od 130 czy od 140? daj znac jak cukry po tych insulinach :) trzymam kciuki mocno...bardzo mocno :)
Dziewczyny ...ale ceny !!!! szok! :ohmy: kto kupuje takie wozki i lozeczka :)
Aganobla szkoda,ze po takim czasie niepalenia znowu zapalil...jak mu nie szkoda tego czasu? moj ma rzucic jak przylece...oby...bo tego smrodu nie zniose ;) :angry:
Madlen to musisz teraz blyszczec jak gwiazda :lol: oj...dawno nie bylam u kosmetyczki ;) a przydaloby sie

[/url]

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #481396 przez [email protected]
Gabilee dzieki,na pewno porozmawiamy jak wróci,wiem tylko że dalej go ciągnie do fajek

Dziewczyny dajcie znać po wizytach :) ja dopiero w połowie grudnia do gina

12 lata 5 miesiąc temu #481402 przez gabilee
z papierosow niestety ciezko sie uwolnic widze po moich braciach ;/

madlen a bylas na rzesach? czy cos innego robilas sobie ? :D

12 lata 5 miesiąc temu #481462 przez Madlen
Byłam na rzęsach. Myślałam, że nie wyleżę. Ale wczoraj popływałam trochę wieczorem i db zadziałało na kręgosłup.
Chociaż trochę uciechy z wyglądu. Bo reszta to brrr, nic mi się nie podoba, spasłam się, ale będzie odchudzanko...

12 lata 5 miesiąc temu #481465 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny.
Nie było mnie 1 dzień a tu tyle postów do nadrobienia.Szalejecie :P

Ja dziś prawie nie spałam w nocy. Długo nie mogłam zasnąć, bo Wojtuś sie wiercił i zasnęłam jakoś po 1:30 a o 4 znów obudziły mnie kopniaki. Wstałąm o 6:00 i pojechałam do szpitala zrobić krzywą cukrową. Strasznie długo to trwało bo najpierw mi pobrali krew, musiałam czekać na wyniki glukozy na czczo i dopiero po tych wynikach dali mi glukoze do wypicia. Powiem Wam, że w smaku nie było to az takie straszne.Smakowało jak woda z cukrem pudrem. Nawet wypiłam to bez cytryny a potem siedziałam pod gabinetem i czytałam gazetę. Gorzej było po godzinie, bo nagle zrobiło mi się słabo, zalałam się zimnym potem,na czole miałam aż grochy potu i myslałam, że zemdleję. Najgorsze było to,że siedziałam w szpitalu i to pod gabinetem,tylu ludzi przechodziło, a nikt się nie zapytał jak się czuję, a ja nie miałam sił wstać żeby dojść do gabinetu, bo wiedzialam że upadnę i na bank zemdleję. Obraz mi sie rozmywał i odpływałam... na szczęście po jakimś czasie poczułam się trochę lepiej. Powiedzialam babce,ktora pobierala mi krew, że zasłabłam ale nic sobie z tego nie zrobiła :huh: nasza służba zdrowia. Wytrwałąm jeszcze godzinę i wrócilam do domu.
Nie wiem od czego to zasłabnięcie.Przecież mnie nie mdliło po tej glukozie ani nic a nagle bach i o mały włos a bym nie zemdlała...
Wróciłam do domu to wcisnelam sniadanie żebym nie była głodna i połozyłam się spać. wstałam, zjadlam obiad i powoli zaczynam sie lepiej czuć.

Jutro rano jade odebrać wyniki.

sorki,że nie odpisuje na wszystkie posty ale troche ich dużo i mam sporo do nadrobienia.

Jadzia masz dzielnego syna a byłym mężem sie nie przejmuj. nie warto.Masz terazdla kogo zyc więc nim sie nie przejmuj.No i oczywiscie trzymam kciuki za lot.

anuska trzymam kciuki za badanie i że maleństwo ułoży sie tak, że zobaczysz drugą rączkę

Dziewczyny cukierkowe podziwiam Was w tej diecie. Naprawdę świetnie sobie radzicie.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 5 miesiąc temu #481496 przez dominia
właśnie zjadłabym konia z kopytami ale nie moge :(

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka