BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #490214 przez Marlena1888
Mrufka współczuję.. kurcze, nie dobrze.. leż i odpoczywaj, 3mam kciuki za Was, żeby maleńka jeszcze chwilę posiedziała u mamusi w brzuszku :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #490215 przez aganobla@op.pl
Mrufka trzymam kciuki,odpoczywaj

12 lata 5 miesiąc temu #490236 przez Mirella
Dzień dobry dziewuszki, mam pytanko - prośbę do Was. Jak któraś wie co się dzieje z Sylwką to niech się zlituje i napisze mi na priv albo na staraczki przyjdzie napisać, bo my tam się zastanawiamy co się stało, że tak zamilkła nagle, a nie mamy z nią żadnego kontaktu, wiecie coś???

12 lata 5 miesiąc temu #490239 przez gabilee
mirella no wlasnie nikt z nas nie wie co sie u niej dzieje myslalysmy , ze wlasnie wy cos wiecie :)
mam nadzieje , ze nie powtorzyla sie jej historia , ze sie nic nie odzywa
SYLWKA APELUJEMY ZLITUJ SIE NAD NAMI I NAPISZ CHOCIAZ , ZE WSZYSTKO WPORZADKU :KISS:

12 lata 5 miesiąc temu #490248 przez princess
Katriss mam nadzieję, że skurcze Ci się wyciszą. A jak je odczuwasz?

Ola zdrówka Ci życzę.

Vini ja czkawkę czuję najczęściej na samiutkim dole, jak leżę na boku to zjeżdża na bok. Nigdy czkawki nie czułam wysoko.

Dominia ja też zamierzam kupić poduszkę do karmienia ale taką małą :)

Mrufka trzymam za Was kciuki. Odzywaj się

Aniajulia dobrze, że M się ogarnął, mama nadzieję, że na dłużej. Mój też na razie spoko.

SYLWKA CAŁY CZAS CZEKAMY NA ZNAK !

12 lata 5 miesiąc temu #490255 przez ola85
Mrufka odpoczywaj jak najwięcej.
Kurczę, ale się porobiło, co chwila jakieś kłopoty. Oby już tylko ten tydzień się skończył, wierzę że jakoś się to wszystko ułoży i dołączam do apelu Gabilee i Princess: Sylwka, także inne "zagrożone" mamusie, odzywajcie się bo bardzo się martwimy

12 lata 5 miesiąc temu #490260 przez dominia
Sylwka mam nadzieje, że się odezwie jak zobaczy, że apelujemy do niej :) jak nie u Nas to na staraczkach napisze :)
Paulaaa też się nie odzywała długo, ciekawe co u niej u i Amelki :) mam nadzieje, że rosną ładnie i zdrowo :)

Princess małą tą poduszke tzn ? a są jakieś rozmiary ? jak się kupi mniejszą to w sumie można podlożyć niżej inną zwykłą podusie i też bedzie dobrze, pewnie te duże kosmicznie drogie są :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #490261 przez Madlen
Pliszka już poznaję to miejsce, miewałam tam służby :dry:

Co za zła passa na forum.

Mrufka oby okazało się, że wszystko ok..

12 lata 5 miesiąc temu #490265 przez xpatiiix3
Katriss, mrufka Mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku i maluszki jeszcze trochę poczekają i wyjdą kiedy będzie ich pora ;)

Ola ja taki sam termin mam na 24 luty i też OM 17maj ale z usg na 26 luty i mam 30dniowe cykle

Vini-miki no dawno się nie odzywałaś dobrze, że wszystko w porządku u Ciebie ;)

Co do torby to ja jeszcze nic nie mam praktycznie, więc nie ma co pakować jakoś koniec grudnia początek stycznia myślę wszystko ogarnąć, w sumie mam jeszcze czas ;P

Tak jak w tamtym tygodniu wszystkie dobre wieści tak w tym dużo złych...

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 5 miesiąc temu #490273 przez dominia
Pati ja też mam na 24 lutego, na ostatnim USG wychodził 20 luty ale ja na to nie patrze, bardziej się skupiam na tym co mam w karcie ciąży :)

Jadzia jak z tym mieszkaniem ? to wredne babsko już zamknęło twarz ? :)

12 lata 5 miesiąc temu #490276 przez xpatiiix3
Dominia ja też nie patrzę na USG bardziej na ten z OM, ale zobaczymy kiedy będzie maluch gotowy to wyjdzie :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

12 lata 5 miesiąc temu #490284 przez princess
Dominia bo są dwa rodzaje, ciążowa allegro.pl/poduszka-ciazowa-do-karmienia...iej-i2822826362.html
i mały rogal allegro.pl/rogal-do-karmienia-poduszka-l...ory-i2811782524.html
ja tej ciążowej nie kupuję, na razie daję radę spać bez niej, do karmienia kupię tego rogala małego.

Madlen i jak tam przesłuchanie?

Dziewczyny a co sądzicie o tym, byśmy dały na siebie jakieś namiary, żeby w takich sytuacjach, jak któraś się nie odzywa można byłoby się skontaktować? Chodzi o to, żeby jedna z nas miała numery komórek na przykład?

12 lata 5 miesiąc temu #490285 przez Alina2408
michasia- spokojnie widocznie wasza dziwczynka jest drobniutka :):)

dominia gin nie mowil ile wazy ale powiedzial ze swietnie rosnie i byl naprawde zadowolony :)

princess pomagamy na tyle ile mozemy ale tez probujemy uswiadomoc ich jak to jest i mysle ze juz troche przejrzeli na oczy, jakie swietne kroliczki :) ale beda rozowe?

kasia mnie tez ten lumpik zdenerwowal...

patii na swieta sie z bratowo z pewnoscia nie zobacze bo po pierwsze nie mam takiego zamiaru i oficjalnie to powiedzialam rodzicom m a i oni jej zabronili sie u siebie pokazywac wiec luz :):)

madlen to bedziemy trzymac kciuki za jutro :):)

pliszka na nasze szczescie ustalilismy ze bracia sie nie dowiedza ze pomoglismy a dokladnie wszystko jest schowane i nic nie beda wiedzieli zeby nie wykorzystali tego ale wy za to macie cudnie swiatecznie :):) u nas male miasteczko wiec nie ma nic takiego

monia i jak wyniki ??? jak twoje podwozie?

princess kocyk jest cudowny cudowny i jeszcze raz cudowny

katreiss trzymaj sie

vini-miki to pieknie spuchlas :):) ale skoro masz juz wprawe :):) a co do czkawki to ja czuje w jednym miejscu mocniej a po brzuchu mi sie tylko rozchodzi

mrufka dobrze ze sie odezwalas - kobietko bez stresu teraz odpoczywaj i lez jezeli trzeba niech malenstwo grzeje sie w brzuszku jak najdluzej wyjasnij mu ze przeciez jest juz zima na dworze i nie ma co sie pchac za szybko w koncu pieknego bialego sniegu tez jeszcze nie ma

aniajulia super ze w domku masz juz cisze co do brania coreczki to mysle ze zapytasz gina i sam ci powie co i jak :)

widze ze piatek mamy wizytowy dajcie znac dziewczyny co i jak na tych wizytach :)

no wlasnie ostatnio pytalam o sylwke i nic kurcze tez sie denerwuje!!!

dzis mielismy lepszy dzien generalnie to pol nocy nie spalam bo mialam taka zgage ale mniejsza o wiekszosc w koncu jestesmy razem i moj m tak dzis sie stara ze szok nawet poobieral mi miske orzechow zeby dzidzia mial bo to dobrzena rozumek robi :):) ach jak milutko :):)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 5 miesiąc temu #490290 przez dominia
Princess już rozumiem o co chodzi :) nie ja tej ciążówki raczej nie kupie :) dam sobie rade z normalnymi poduszkami :) cały czas miałam na myśli tego rogala do karmienia :)

Z tym kontaktem to jestem za :)

12 lata 5 miesiąc temu #490294 przez princess
Albo mogę założyć grupę Mamuś Lutowych na Facebooku, zawsze to szybszy kontakt i nie będziemy dla nikogo widoczne :) Tylko musicie wyrazić swoje zdanie co o tym sądzicie?

Alina o co chodzi z tymi króliczkami?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka