- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Babka nam powiedziała, że Mała waży 1000g, ale na wydruku jest 1098 także 10%więcej, więc ok. A ona na podstawie tego USG z 8t.c. sama sprawdzała termin porodu i dziwiła się jak tej poprzedniej mogło wyjść 1 marca, jak jej wychodzi 24 luty. I sprawdzała na 2 kółkach i nie ma pojęcia skąd to mogło się wziąć.
Madlen mam nadzieję, że policjant załatwi sprawę z nieodpowiedzialnym właścicielem psa:)
Powodzenia w akcji "remont dzień drugi".
Śnieg pada od rana, a ja go nie lubię. Jak dla mnie może być temp. -2, bo wtedy nie ma błota i się lepiej oddycha, bo wilgoci nie ma, a śnieg, to od wigilii do sylwestra i starczy.
Chyba czas rzeczywiście powoli myśleć o rzeczach do szpitala, bo ja nic nie mam. Kupiłam jedną koszulę, ale od wczoraj w niej śpię, to będzie na po porodzie, a do porodu jeszcze ze 2 by mi się przydały. No i te wszystkie podkłady, gacie...
Monia powodzenia dziś i udanych zakupów. Czekamy na fotki.
Vini, fajnie, że się odezwałaś

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mrufka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Ja tylko tak na chwilkę u mnie wszystko szybko się dzieje nawet za szybko zagraża mi poród przedwczesny boję się jak cholera leżę w domu plackiem wstaję tylko do kibelka

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

mrufka trzymaj się kochana. Jesteśmy z Tobą

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Ja wstałam dziś koło 9.00, obudziłam się w bardzo dobrym humorze. Wzięłam się za ogarnianie pokoju-narazie segreguję bieliznę, bo mam ful skarpetek rajstopowych z małą dziurką...i tak je chomikuję...leżą i miejsce zajmują, a na wiosnę się okaże, że nie ma co włożyć, bo wszędzie dziurka...Chce też pochować rzeczy, których nie schowałam do worków próżniowych ostatnio, a już się nie mieszczę

Może uda się wugospodarować ze 2 półki na rzeczy dla Małej, bo się walają w workach po pokoju, a tak to bym już przeprała w zwykłym proszku i poskładała, a w styczniu drugie pranie w dziecięcym.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Mrufka trzymaj się dzielnie, leż cały czas w poniedziałek gin napewno już na to coś poradzi

- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Juz troche bylo spokoju to znowu sie zaczynaja jakies komplikacje-co chwila ktoras w szpitalu albo cos. Teraz to juz chyba tak bedzie

Wspolczuje wszystkim dziewczyna i trzymam kciuki aby wszystko bylo ok.
Jadzi ty to tez masz przejscia-wspolczuje-ale napewno wszystko dobrze sie ulozy-tego ci zycze.
A ja jak nigdy czuje sie dobrze (tylko kregoslup boli i zgaga jest ale to juz normalka).
Z moim M tez juz lepiej-teraz chodzi i przeprasza i ze nie wie co mu bije.Ale ja udaje nie ugjeta-niech sie troche pomeczy.
W piatek wizyta i usg juz mam stresa aby tylko wszystko bylo ok.
Jak myslicie moge na to usg zabrac ze soba moja 7-letnia Corcie-bardzo chce isc zobaczyc siostrzyczke,ale nie wiem czy tak wypada?
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Jak myslicie moge na to usg zabrac ze soba moja 7-letnia Corcie-bardzo chce isc zobaczyc siostrzyczke,ale nie wiem czy tak wypada?
Ja juz widzialam jak na wizycie po badaniu na fotelu mamusia wychodzila po córeczke na korytarz żeby byla przy usg więc mysle, że smiało mozesz zabrać córcię

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- aniajulia2
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
aniajulia moj 6 letni synbyl w 17 tyg z tata...o rany jaka mial radoche i jeszcze Tosia przylozyla reke do glowicy usg i widac bylo taka dlon na caly ekran ze wszystkimi palcami i opowiadal wszystkim ze mu dzidzius pomachal..zobaczysz corka bedzie zachwycona
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia

- DOMI
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Co chwila jakieś kiepskie wieści. Ale z doświadczenia niestety wiem, że najczęściej w tym okresie ciąży lubi się coś dziać.
Katriss, Mrufka trzymajcie się na pewno lekarze coś poradzą.
Aniajulia 7 lat to duża dziewczynka i z pewnością bardzo się ucieszy jak zobaczy rodzeństwo.
Princess cudne zakupy.
Vini dobrze, że się odezwałaś i z dobrymi wiadomościami.
Michasia ale z ciebie pracuś nawet jednej chwili leniuszkowania.
Ciekawe co tam u Sylwii lekarze postanowili.
Ja mam jutro usg. Oj żebym tylko dobre wieści usłyszała...
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Madlen, mieszkamy w Warszawie. Nie pamiętam żeby kiedykolwiek te dekoracje były tak bajowe jak w tym roku

Mój Olek od kilku dni ma codziennie czkawkę

Princess, prześliczny ten kocyk

Czekam teraz na paczkę z tymi drobiazgami poporodowymi. Muszę pomyśleć czego jeszcze potrzebuję, bo dni mijają jak szalone!
A dziś pan listonosz przyniósł mi sizalowe gwiazdki, które zamówiłam na Allegro i zaraz będę ozdabiać okna

Te babeczki marchewkowe, które piekłam wczoraj ( www.kwestiasmaku.com/desery/muffiny_cupc...hewkowe/przepis.html ) wyszły pyszne, polecam, rozpływają się w ustach

Michasia, zgadzam się, jak dla mnie zima powinna trwać właśnie od Bożego Narodzenia do Nowego Roku i ani dnia dłużej

vini, super, że u Was wszystko w porządku