BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #492912 przez princess
Sylwia ja też właśnie po przejrzeniu repertuaru nie mogę się zdecydować, nic mnie nie urzekło... Może Pokłosie właśnie... Nie lubię typowych komedii romantycznych i płytkich filmów typu "Chłopaki na Ibizie" czy "American Pye". Róża zapowiada się bardzo ciekawie, ale w kinach już jej nie grają nie?

Pliszka udanej imprezy mikołajkowej :)

Madlen na Zmierzch w sumie bym się wybrała ale M nie chce... Dostaliśmy ode mnie z pracy bilety do Heliosa i teraz mi głupio samej iść... No chyba, że go przekonam do oglądania wampirów :D
Termometru jeszcze nie mam.

Sylwka to chyba nie jest taka sobie dlegliwość tylko zakrzepica tak? W takim razie ginka chyba powinna dać Ci skierowanie do szpitala?

Michasia nie wiem, może Pokłosie...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #492926 przez Katriss
Cześć dziewczyny dzieki za miłe słowa. dziś wyszłam ze szpitala. Faszerowali mnie kroplówkami, czopkami, tabletkami przez 2 dni az w końcu skurcze ustąpiły ale wyszłam ze szpitala na zasadzie " wszystko jest bez zmian. Chcesz iść do domu?" po czym lekarz stwierdził że za 5 godzin mogę spowrotem trafić na oddział, to nie jest od niego zależne itp. Naszej córeczce coś za bardzo spieszy się na ten świat... zobaczymy jak to będzie wszystko jest pod znakiem zapytania, czuje się niezbyt pewnie ale dobrze że mała rusza się i daje znać że będzie dobrze. Mam nadzieje że poczeka juz te 2 miesiące :D

12 lata 4 miesiąc temu #492931 przez DOMI
Katriss to leż twardo w domu. Dostałaś coś do domu na te skurcze?

12 lata 4 miesiąc temu #492934 przez Alina2408
katriss dokladnie teraz to lezenie ci zostalo i czy masz cos w razie czego??? dobrze ze pogoda nie sprzyja wylazeniu wiec bedzie ci mniej smutno a tak generalnie masz nas :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu #492935 przez Katriss
leże leże dziś moja mama ma przyjechać do mnie mi dogadzać i pilnować bo niestety nie umiem usiedzieć w miejscu i ciągle coś wymyślam do roboty zwłaszcza jak sama siedzę :/ a dostałam tylko to co do tej pory czyli luteina, spasmolina i magnez

12 lata 4 miesiąc temu #492942 przez Satine0
Cześć laski ;-)

Można powiedzieć, że dopiero co wstałam. Musiałam odespać to ciężkie noce...no i ten katar mnie dalej męczy :dry:

Vini
Nic nam doktor o włoskach nie mówiła :) Tylko, że ma usta w serce czyli po mamie :D Generalnie uparciuch z niej...nie chciała rączki zabrać. Ale to po mnie też ma bo ja jak śpię czy leże to też lubię mieć rękę przy buźce. :laugh:

Sylwia Parówek jeszcze nie próbowała ;-) Ale dziś to zrobię. Mam nadzieje, że pomoże.

Michasia Nie da się ukryć, że nie mogę się na filmik napatrzeć...ostatni raz ją tak dobrze widzę, przed porodem :woohoo:

Marysia ładnie dziękuje za komplementy! :blush:

Idę zaraz pod prysznic i dalej się kładę :) Dziś niech mnie mąż rozpieszcza.

12 lata 4 miesiąc temu #492950 przez sylwia1986
Princess Róży nie grają już w kinach, ja widziałam na dvd.

Katriss mnie też ze szpitala szybko wypisali, ale mam nadzieje że przed porodem (czyli w lutym) tam nie wrócę:) Ja niestety wyleżeć nie umiem, ciągle coś wydaje mi się jest do zrobienia.

Idę robić obiadek, a później na grubsze zakupy z M, może uda mi się w rossmanie wyhaczyć jeszcze te pampersy :)

12 lata 4 miesiąc temu #492972 przez Marta M
A ja chciałam Wam wszystkim podziękować za oddane głosy na malutką Maję bo jak się okazuje Maja osiągnęła pierwsze miejsce w rankingu :)

Pomóżcie je jeszcze utrzymać, już tylko tydzień do końca głosowania pozostał :)

www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz

Oto dowód:

www.promykslonca.pl/pl/na-jednym-wozku/5...zgoszone-do-programu

12 lata 4 miesiąc temu #492986 przez Marlena1888
Pliszka uwielbiam hiszpańskiego turrona:) ale masz fajnego kolegę :laugh:

Dominia 3mam kciuki zebyś wytrzymała jakoś dzisiejszy dzień na uczelni ;P

a ja czytałam troszkę, troszkę posprzątałam, ok 15.00 pojedziemy z M na lekkie zakupki i potem do taty, będziemy z siostrami czekać na mamuśkę :) już jest w polsce, ale w domku będzie dopiero ok 20.00.

12 lata 4 miesiąc temu #493012 przez ola85
U mnie ostatnio z filmami ciężko. Sama oglądać nie lubię, a wieczorem z mężem zaraz zasypiam. Ale macie poważny repertuar: Róża, Pokłosie... Ja w ciąży to ostatnio wybieram bajki. Poważne filmy źle mnie nastrajają, robię się płaczliwa :blink:

Dzisiaj to w ogóle ciągle wściekła chodzę... Kot mi oblał mieszkanie i jeszcze po nim musiałam posprzątać. Jeszcze u nas bardzo ślisko na drodze...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493016 przez andzia_zg
Polecam film "Nietykalni" Strasznie mi sie podobał :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #493024 przez Katriss
Sylwia dobrze Cie rozumiem ja też ledwo weszłam do domu i juz wziełam się za ogarnianie domu wszystko co zostawiłam tak leżało... u nas w szpitalu trzymają standardowo 3 doby jeśli nic się nie dzieje to wypuszczają. A mój mąż odbierając mnie ze szpitala zapomniał wziąć mi kurtki a na dworcu -6.... dobrze że chociaż buty wziął hi hi ;)

12 lata 4 miesiąc temu #493035 przez dominia
Hej dziewczynki dzisiaj sobota to mniej drukujecie :) ja zaraz usne.. Tak mi sie chce spac ;( dzisiaj padne jak kawka chyba w tym lozku :) narazie twardo siedzimy Igus grzebie w brzuszku ladnie, jedziemy na samych kanapkach ale cukier jest ok :lol: mozliwe, ze zaraz bede miala prezentacje :/ juz troche sie boje.. Jutro kolokwium z psychologi rozwojowej .. Ale to test wyboru a cos sie uczylam :) ciezko mi odpisywac na wszystkie wiadomosci bo nie wiem, ktora co pisala a na tel jestem.. Calujemy z Igorkiem wszystkie mamusie i brzusie :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #493073 przez Alina2408
rzeczywiscie widac mniejszy ruch :)
dominia uczcie ie pilnie igus bedzie mial juz to wszystko w glowce :):)

mnie dzis tak mala skopala ze az mi sie niedobrze zrobilo i teraz leze zrobilam tylko pranie a pozniej zrobie kolacje i upieke marchewkowe :):) ale musze przyznac ze tego bolu sie tak wystraszylam az sie poplakalam ale nic pozniej sie nie dzialo wiec juz jestem spokojniejsza wyzylam sie na orzechach bo je gniotlam i obieralam zeby do ciasta dorzucic... moj m do 23 w pracy wiec wyplakalam mu sie tylko w sluchawke ze bolalo a tak bardzo chcialabym sie przytulic i nie moge jejku...

tez bym poszla do kina tylko u nas nie ma wiec musielibysmy pojechac do lodzi a to cala wyprawa no chyba ze przy okazji pomyslimy o prezentach ale to m musi miec wolne...

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #493079 przez sylwia1986
Udało mi się dostać 2 paczki pampersów z promocji :lol: i 2 paczki chusteczek nawilżanych pampers za pół ceny :)
Zakupy zrobione i rozpakowane, M pojechał na budowę, więc dla mnie chwila lenistwa :)
Ale coś mało piszecie dziewczynki.

Katriss no ja trafiłam w poniedziałek po 21 a w środę po południu byłam już w domku, u nas też trzymają standardowo 3 doby, bo z tego co słyszałam za tyle płaci nfz (a za mniej nie).

Andziu tak!!! Nietykalni to jeden z lepszych filmów jakie ostatnio widziałam!!! Mój M też był nim zachwycony :D

Alinko a mieszkacie sami, czy jest do kogo buzie otworzyć? bo my sami i mojego M też więcej nie ma niż jest, więc z najbliższymi mam kontakt jedynie telefoniczny i też czasami tęsknię i płaczę do poduszki :) dobrze że do Was można naskrobać :)

Dominia trzymam kciuki za prezentacje, masz silną grupę wsparcia i dasz radę i dziś i jutro na kolosie :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka