BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 6 miesiąc temu #450976 przez Marlena1888
:P
hej dziewczynki!
ja dopiero wstaje, wczoraj gdzieś po 2 poszłam spaciu.. a dziś nogi bolą, zmęczona.. ale odwiedziło nas dużo znajomych, poświętowaliśmy. dziś jeszcze przyjeźdża szwagierka z synkiem i m.
Brzuszki macie śliczne, takie okrąglutkie i duże:) mój też rośsnie, już palcóów u nóg nie wiedzę jak stoję heh.. i jadzia tak jak ty też ciężko mi się podnieść i obrać pozycję do spania..
Satine to to obfitych łowów!:)
pozdrawiam i miłej niedzieli!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #450978 przez drzyzgunia
hej dziewczyny jeżeli chodzi o ten dedektor który pokazywała Monika to on wyczuwał mi tętno dziecka już od 7 tygodnia a z tego co wiem będzie działał aż do porodu sprawdzony przez koleżankę:)

A dzisiaj z M mami pierwszą rocznice ślubu :) już się nie mogę doczekać co tez mój mężulek zaplanował na ten dzień :)

12 lata 6 miesiąc temu #450986 przez Satine0
Kasia tak mam jednego lumpa otwartego i to od 9 do 14 :) W sumie ładnie zarabiają na tym, że otwarte 7 dni w tyg. :)

Dużo nie kupiłam bo jakoś wszystko było małe a mi trzeba już takich wiekszych rzeczy :) zrobię foty to pokaże.

12 lata 6 miesiąc temu #450987 przez anuska0987
cześć dziewczyny ładne macie domki chciałam sie zapytać czy farbujecie włosy bo ja sie zastanawiam właśnie nad pofarbowaniem .

12 lata 6 miesiąc temu #450990 przez Satine0
Ja farbuję :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #450995 przez anuska0987
to ja tez pofarbuję bo mam już straszne .Wczoraj byłam na badaniu KTG było bardzo dużo kobiet przyjmowanych do porodu aż mi słabo było jedna tak się darła że szok ja sobie nawet tego nie wyobrażam ,ja rodziłam ale 12 lat ale to co wczoraj widziałam to ciarki mnie przeszły .U nas jest szpital jeden tylko bo drugi w remoncie na styczeń przewidują 60 porodów ja już widzę co tam się będzie dziać .A sorki zle mi sie napisało .

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #450996 przez Satine0
A nie KTG ?? :) Farbuj śmiało...my przyszłe mamy tez musimy się czuć dobrze i ładnie wyglądać :)

12 lata 6 miesiąc temu #450997 przez jadziatopol
Anuska ja w poprzedniej ciąży robilam trwałą...ale to bylo dawno ;) a teraz 2 razy w I trymestrze rozjasnialam wlosy sama w domu...ale nie od nasady i raz nakladalam farbe na calosc ale bez amoniaku :) teraz juz nie nakladam...chociaz siwizna wychodzi ale poczekam do urodzenia :) teraz produkty na rynku sa mniej szkodliwe i mozna spokojnie wybrac farbe bez amoniaku i farbowac.
Mam pytanko. Czy zazywacie caly czas magnez? Bo moj gin zalecil mi brac magnez z wit.B6 2 razy dziennie caly czas.A jezeli bierzecie to jaki?

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #450998 przez Satine0
Ja biorę 3 razy dziennie Aspargin :) to z potasem chyba jest.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #451000 przez anuska0987
dziewczyny ja już przeżywam bo maż chce jechać do pracy ,choć mu mówię żeby na drugi rok jechał to się uparł bardzo i za tydzień jedzie nie wiem czy dam sama radę tu do szpitala mam kawałek do lekarza tak samo .Co myślicie to takich wyjazdach? Ja nie biorę magnezu chociaż muszę zacząć bo mam ostatnio skurcze w nogach .

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #451002 przez jadziatopol
Satine bo ja kupilam Maglek +witB6 i tam na ulotce jest napisane ,ze jest niewskazany dla kobiet w ciąży...troche sie boje...gin powiedzial,ze nie wazne jaki magnez ..wazne zeby byl z wit B6...o co chodzi?
Anuska a gdzie jedzie do pracy?

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #451003 przez Satine0
Nie mam pojęcia o co chodzi :) Mi przepisał Aspargin to biorę, na ulotce pisze, że mozna brać w ciazy.

12 lata 6 miesiąc temu #451004 przez anuska0987
Do Niemiec na odlewnię

12 lata 6 miesiąc temu #451006 przez jadziatopol
Anuska a na jak dlugo? i samam mialabys zostac?

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #451007 przez anuska0987
jedzie na 2 miesiące potem będzie miał tydzień przerwy i znów pojedzie ja bym była z synem ale on do szkoły samemu w domu ciężko będzie ja mieszkam na wsi wiec pracy trochę jest

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka