- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Paula a nie da sie tej operacji przyspieszyc?bo to juz drugi raz nozka puchnie.ech ile sie dziecko nameczy.
A moja tesciowa dzwoni wieczorem i slysze jak pyta meza czy moze agatka by nie byla.tak sie wnerwilam ze pozniej do 1 w nocy niespalam.mowil jej synek ze chce Amelke.pewnie jej sie malpie niepodoba.i cuduje.powiem jej w piatek ze imie juz wybrane i juz.ona ma tu najmniej do gadania.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Dominia no to życze ci powodzenia z calego serca,zebys nie musiala sie meczyc z dietą kochana

Kasia co ta tesciowa sie tak wcina? przeciez to nie jej dziecko...jej...tez mialabym nerwy

Paula do kiedy musicie czekac z tą operacją? i jakie efekty beda po? biedna Oliwia

A ja dzisiaj bylam z kolezanka w Pepco...pierwszy raz. Fajy ten sklep i duzo ladnych rzeczy dla dzieci

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

A na zdjęciu prawie nie widać brzuszka:)a obok Ciebie mąż?
Dominia mam nadzieję, że krzywa wyjdzie Ci dobrze i najwyżej powtórzysz i znów wyjdzie dobrze i koniec z dietą.
Jadzia współczuję tych głodów. Nie wydaje mi się, aby to było dobre dla dziecka. Mojej koleżance w pierwszej ciąży wyszła cukrzyca. Do połowy ciąży przytyła 6 kg, później nic A ona chudzina. Dopiero po 1,5 roku wróciła do swojej wagi sprzed ciąży. A teraz jest znowu i się boi co będzie.
A kiedy idziesz Jadzia do lekarza teraz?
Paulaa też jestem ciekawa czy jak Oliwii zrobią tą operację, to już będzie lepiej? Będzie mogła sama stawać na nóżki? Dzielna dziewczyna. Tobie jako Matce też musi być bardzo ciężko w takich chwilach. A do jakiego wieku czeka się na operację? az stopa przestanie rosnąć, czy jak?
Ja miałam dziś prawie frytki na obiad-tzn. pieczone w piekarniku i takie kulki. Ale dobre było.
Idę zrobić lody na deser, bo jakoś pierwszy raz od hoho nie ma ciasta na niedzielę, bo mi się nie chciało robić

Pliszka macie labladorka? Fajne są takie psy, mądre i w ogóle. Nasz beagel to po prostu chodząca głupota. Czasem jest kochana, ale słyszałam, że to wieczne szczeniaki, więc nie mam nadziei na poprawę, już było lepiej, ale znowu jej coś odbija i co rusz z jakimś butem lata...a już ma rok.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Jadzia, to niestety do czwartku będziesz jak króliczek. Nie wiedziałam, że ta glukoza obciąża tak dziecko. Ale w czwartek może coś Ci zmienią z tą dietą, jest taka nadzieja?
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zadziwiająco nie odczuwam braku snu w nocy

Jutro kolejna wizyta u diabetologa, ciekawe co powie na moje cukry. Niestety dawki insuliny mi wzrastają.
Michasia to nieprawda, że beagle to głupole! Nasz ma niecałe 4 lata i jest chodzącym spokojem! Do tego ciapciuch i przytulas

Poniżej wklejam fotkę naszej "bestii"

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Michasia, nasza suczka to goldenka, bardzo kochana, łagodna, potulna i posłuszna, tylko straszny z niej tchórz bo dużo w życiu przeszła

Monia, ale ładny!!!

Michasia, rok to jeszcze malutko

- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nienawidzę ludzi, którzy tak bezmyślnie krzywdzą niewinne zwierzaki!
Super, że suczka znalazła u Was dom.
U nas wczoraj byli znajomi z 13-miesięczną córcią i Mailo chodził koło niej, wąchał i chciał się bawić

A śpi od zawsze z moją starszą córką, którą uwielbia ze wzajemnością

Jadzia możliwe, że włączą Ci insulinę, właśnie po to żebyś mogła jeść więcej i nie głodziła siebie i malucha. Wiem, że to słabe pocieszenie, ale da się przeżyć te kłucia. Trzymam kciuki, żeby było dobrze

- justyna84
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011

Boze jaka nuda co wyjde z domu to pada deszcz. Ani zadnych znajomych zeby do kogos wyjsc zanim my sie tu zaklimatyzujemy to jeszcze hohoho. M zaczol kurs Niemieckiego myslalam ze kogos pozna jakiegos Polaka a na tym kursie sami Amerykkanie i Chinczyki

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Monia, to mam nadzieję, że Lusia tez wyrośnie. My mówimy, że jest słodka jak śpi. Ale muszę przez nią wstawać po 4 razy w nocy (bo inni jej nie słyszą jak drepta korytarzem pod drzwi), niestety stanie pod drzwiami i jak nikt nie zareaguje to tam się załatwi. Ale jakoś nie potrafi drapać czy piszczeć, by wyjść. Aby wejść do pokoju, to umie drapać i zapiszczeć, ale na siku, to po co. Choć zdarza się, że drapie do pokoju, by ktoś wyszedł i ją wypuścił, ale rzadko.
Do tego w domu są 2 koty. No i 2 kocie miski. A Lusia to worek bez dna...Nic w kuchni nie może być w jej zasięgu, bo sama sobie umie sięgnąć. Buty uwielbia, tak samo czapki no i maszynki jednorazowe do golenia z pod prysznica...aż dziw, że jeszcze się nie pocięła.
Śpi sama, bo to ogólnie brat przyniósł psa, a go często nie ma. U nas w pokoju mieszka Pysia, która się Lusi trochę boi. Drugi kot sobie lepiej radzi, choć jak zaczyna uciekać, to już koniec. No i o jedzenie się kłócą, bo bardzo sobie zazdroszczą.
Dzieci lubi bardzo, aż za, niestety nie umiemy jej oduczyć skakania i mniejsze dzieci po prostu przewraca. Ale kuzynki córka 6-letnia to może z psem robić co chce i Lusia ją uwielbia.
Mam nadzieję, że kiedyś będzie bardziej towarzyszem życia.
Pliszka super, że przygarnęliście takie biedactwa.
Szkoda słów dla ludzi, którzy tak traktują zwierzęta.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die