BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 6 miesiąc temu #461986 przez Alina2408
z krewetkami to jest tak ze z zalozenia hoduje sie je tak jak rybki do ogladania ale tak naprawde to sa te same co szamiecie :) tylko skorupki maja kolorowe :) my chcemy hodowac tak hobbystycznie czyli dla ogladania z malymi rybkami :)

co do pseudohodowwli to my mamy maly schron. posiadamy trzy klopsy czyli mopsy :) jedna suczka jest tylko z hodowli a dwa inne adoptowane. jestem wspolzalozycielka stowarzyszenia "m-jak-mops" niestety moje adopcyjne klopsy maja swoja nieciekawa historie- karolek to bity niekochany wczesniej staruszek a balbinka to szczeniaczek wyrzucony na ulice bo miala nuzenca i byla lysa- trafila do nas z wroclawskiego schroniska. co smieszne balbinka zawitala w naszym domu wtedy kiedy poczela sie nasza fasolka :)

jutro tez ide na glukoze i az sie boje po tych waszych problemach z cukrem chociaz ja cukier mialam zawsze niski ale zobaczymy dzis zaczela mi drgac powieka wiec chyba pora poprawic ilosc magnezu w cialku.

wklejam zdjecia moich brzydali

...nie oddam Cię nikomu...
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #461999 przez jadziatopol
Alina no niezła hodowla...cieplutko masz :)
Ludzie bywają okrutni dla zwierząt :( az sie serce kroi...dobrze dziewczyny ,ze są tacy ludzie o dobrym sercu jak wy :) :kiss:
moze faktycznie lepsza bedzie insulina niz ten głód......a jezeli chodzi o cukier to ja tez zawsze mialam niski...ale to o niczym jak widac nie swiadczy :(
Ja z kolei jutro zapycham na adania na czczo....morf, mocz, próby wątrobowe i takie tam...boje sie jak ja wytrzymam na czczo do 7.30 (od tej godziny otwieraja punkt pobran)...a ja wstaje przed 6 rano zawsze.....juz sie boje,ze bede sie skrecac z bólu. Dobrze,ze chociaz wchodze bez kolejki :)
Justyna a jak wygladaja twoje wizyty u ginekologa?pisalas kiedys ,ze chodzisz z tesciowa...tak? bo ona zna niemiecki...jak czesto cie tam badaja? czujesz sie tam bezpiecznie (mam na mysli opieke medyczna) i masz juz zalatwiony poród?

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #462016 przez Alina2408
no co zrobic :) serducho mam wielkie wiec starczy miejsca dla wszystkich :):)

na czczo wytrzymasz tylko nie mysl za duzo o jedzeniu :) a z wchodzeniem bez kolejki to bywa roznie :) ostatnio jak bylam na badaniach to oczywiscie jeden pan sie uparl i wlazl przede mna ale drugi sam zaznaczyl ze moja kolej wiec grzecznie mu podziekowalam :) ale przebojem bylo u gina jak babka chciala koniecznie wejsc do gina choc nie byla zapisana wczesniej no ale poczekala na lekarza i sie zgodzil a ona myslala ze moze wejsc tak jak przyszla oczywiscie uznalam i glosno powiedzialam ze to kpina zeby jakas staruch wpychala sie przed ciezarnymi ale coz bic sie nie bede... ku naszej radosci baba weszla do toalety przed wizyta i jakims dziwnym stafem nie zdazyla wyjsc jak byla jej kolej wiec weszlam ja :):) moj m byl tak ucieszony kiedy ona wyszla z tej toalety oburzona oczywiscie i nie wytrzymal i tylko jej powiedzial ze do kibla to mogla wczesniej a sprawiedliwosci stalo sie za dosc :):) oddalabym duzo zeby zobaczyc jej mine :) ale jak wychodzilam z usmiechem to myslalam ze mnie oczy wydlubie wiec ladnie sie do niej usmiechnelam i parsknelam smiechem

12 lata 6 miesiąc temu #462046 przez jadziatopol
Alina ale chamstwo! :ohmy: u mnie cale szczescie jest inaczej....mam pierwszenstwo ze wzgl na cukrzyce i na to ze w ciazy jestem...mamy osobne wejscie do punktu pobran :) ale gdybym musiala to wykorzystalabym to,ze to moje byle miejsce pracy...chociaz nie lubie tego robic...ale gdyby ktos sie rzucal to ide po znajomosci

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #462060 przez Marlena1888
Alina widać że pieski Cię uwielbiają :) ale się uśmiałam z tej Twojej przygody ze staruchą w kolejce na badanie :laugh: dobrze jej tak hi:)a o hodowli krewetek pierwsze słyszę :P zrób zdjęcie jak już je kupicie ;) tak dla ciekawości :D
ja też uwielbiam zwierzaki.. najbardziej kotki.. :) niestety mój ostatni kociaczek wpadł pod koła i do tej pory to przeżywam...
ja zrobiłam sobie dzisiaj wieczór spa, maseczki, depilacja i nawilżanie.. ;P

12 lata 6 miesiąc temu #462074 przez gabilee
hej mamusie :)
ale macie dziewczyny przygody ostatnio ...
śliczne macie zwierzaki wrzucę wam potem fotke moich :D

ja ogladam Must be the music , bo moj kolega jest w finale :) wyslalam smska i teraz leze
ogolnie ciagle bym jadla chodze ciagle do tej lodowki :P chyba zapachem sie upoic :P
ale zjadlam teraz mandarynki :D

jutro ide na glukoze i inne badanka przy okazji mocz , krew i hbs ... najgorsze to chyba wytrzymac te 2h ;/ ksiazka pojdzie w ruch :D
wlasnie sie zastanawiam jak to bedzie u mnie w kolejce powiem najwyzej , ze jestem w ciazy i chce wejsc pierwsza :) mam nadzieje , ze poskutkuje...

marlena ja sie dzisiaj obijam wieczorkiem :) nie chce mi sie nawet noga ruszyc

ogolnie dziewczyny jest mi coraz ciezej czuje takie obciazenie na kregoslup i ta kosc ogonowa mnie ciagle boli ;/ ahhh...

12 lata 6 miesiąc temu #462078 przez Alina2408
gabilee cz generalnie nie powinnas sie powstrzymc od jedzenia na 12 godzin przed glukoza??? ja tam juz nic nie jem

12 lata 6 miesiąc temu #462081 przez Marlena1888
gabille ja też oglądam must be the musik :) który to Twój qumpel? :) lubię to :) ciekawe kto przejdzie ;)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462082 przez jadziatopol
Gabilee wspolczuje tych dolegliwosci...mnie odpukac na razie nic nie boli...chociaz czuje,ze dzwigam ciezar :) nie wiem jak u ciebie...ale u mnie w przychodni jest napisane na drzwiach,ze kobiety ciężarne i osoby z cukrzyca są obslugiwane poza kolejnoscia. I sa osobne drzwi dla nas :lol: ja sie nie krępuje skorzystac z tego przywileju...bo niby dlaczego nie? chociaz jedna kobitka siedziala w ciąży ...moze nie przeczytała? nie wiem....
Który to twoj znajomy?

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #462089 przez gabilee
to moj Fado :)

moj kolega to Przemek Radziszewski :)
Alina 8h przed nie mozna jesc :)
jadziu ja tez czuje , ze juz mam balast z przodu :P we wtorek kupie pas , o ktorym mowila Princess , ale nie przez internet tylko pojade przy okazji wizyty u gina do takiego wielkiego sklepu dzieciowo-mamowego :D

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462090 przez gabilee
to moj Fado :)

moj kolega to Przemek Radziszewski :)
Alina 8h przed nie mozna jesc :)
jadziu ja tez czuje , ze juz mam balast z przodu :P we wtorek kupie pas , o ktorym mowila Princess , ale nie przez internet tylko pojade przy okazji wizyty u gina do takiego wielkiego sklepu dzieciowo-mamowego :D
Załączniki:

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #462093 przez jadziatopol
Gabilee śliczny Fado :) moja kolezanka kupila ten pas ale mowila,ze to nic nie pomaga...ja chyba nie kupie...jak kupisz to podziel sie wrazeniami :) moze wtedy sie skusze :)

[/url]

12 lata 6 miesiąc temu #462095 przez gabilee
dziekuje jadziu :)
mowisz , ze nie dal? kurcze to ja sobie go przymierze w sklepie i zobaczymy jak bedzie lezal mysle , ze poczuje jak dziala ;/ hm ciekawe moze bedzie cos innego jeszcze odciazajacego kregoslup to wam napisze :)

12 lata 6 miesiąc temu #462098 przez Marlena1888
gabille przemek radziszewski śpiewał pierwszy prawda? ma świetny głos:) ale fajniutki kudłaty Fado :)
dziewczyny ja też mam już z przodu brzuszek wystający..coraz niewygodniej. Ale musimy jeszcze 3miechy wytrzymać ;)

12 lata 6 miesiąc temu #462105 przez gabilee

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka