BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 3 miesiąc temu #524856 przez mamcia2013
Waszka podobaja mi się tapety ale mój stwierdził że jak mamy wygładzone ściany to szkoda tapete kłaść, może za jakiś czas :)

Hoborr z jakich przyczyn będziesz miała cc ?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #524857 przez Lenucha217
mamcia z dekorala jest turkusik
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #524860 przez kika1985
Gosia27 napisał:

Ja każę przeć z otwartymi. I ogólnie taka jest przyjęta zasada. Bo jak zamkniesz, to zaciskasz mocno powieki i często pompujesz tak na prawdę w buzię. Potem są te oczy przekrwione a policzki w popękanych naczynkach.

ja tak miałam ,cale oczy czerwone buzia i dekolt w kropki ponad tydzień

12 lata 3 miesiąc temu #524862 przez mamcia2013
Lenusia Ty to zawsze uratujesz dooope z kolorem :D Dziękuję Ci. Mam nadzieję że się nie rozmyślę i z szarym to ładnie się skomponuje (szary też z dekorala) :) trochę chłodne odcienie ale pokój mam mały i jest w nim ciepło więc dam radę.

12 lata 3 miesiąc temu #524867 przez andzia_zg
Cześć laseczki :-)

Widzę, że nie tylko ja nie spałam w nocy :unsure: Wojtek mnie obudził o 1 i tak już nie spałam do rana. Strasznie się wypychał, momentami znów zaczął mocno napierać główką na pi**e i nie było to przyjemne. Znów miałam spacery po mieszkaniu ale na szczęście nie miałam skurczów. Zasnęlam dopiero o 7 i spałam do 9.

koticz pytasz o ciuszki do szpitala. Ja mam dwie wersje (w zależności od tego jak duży będzie Wojtuś)
1 wersja jest taka, że chce mu ubrać kaftanik,a na to welurkowe śpioszki (nie pajacyk), bluze welurkową i kombinezon
2 wersja to taka,że kaftanik, półśpiochy, bluza welurkowa i kombinezon.

Nie chcę wkładać bodziaków prze pierwsze kilka dni żeby nie uraziły mi kikuta od pępusia więc włożę kaftanik zawiązywany na boku.

AniaCzajka a Franuś ile teraz waży?

chiczi synuś jest ułożony główkowo

hoborr też myslę,że się wypakuję w lutym. Oby tylko nie w styczniu (bo jest takie ryzyko)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #524869 przez Lenucha217
dasz cieple kremowe dodatki i bedzie fajnie :DD
Boze zgrzeszylam zjadlam 2 buły z nutellą

12 lata 3 miesiąc temu #524875 przez andzia_zg
Lenusia mistrzyni doradzania, a może doradzisz jakie kolory dobrać do salonu. Będę mieć meble w kolorze ciemnego brązu i myśle jaki kolor ścian do tego... Np kawa z mlekiem + jaki kolor do tego? albo jakie inne zestawienia kolorów?

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #524877 przez AniaCzajka
andzia_zg napisał:

Cześć laseczki :-)

Widzę, że nie tylko ja nie spałam w nocy :unsure: Wojtek mnie obudził o 1 i tak już nie spałam do rana. Strasznie się wypychał, momentami znów zaczął mocno napierać główką na pi**e i nie było to przyjemne. Znów miałam spacery po mieszkaniu ale na szczęście nie miałam skurczów. Zasnęlam dopiero o 7 i spałam do 9.

koticz pytasz o ciuszki do szpitala. Ja mam dwie wersje (w zależności od tego jak duży będzie Wojtuś)
1 wersja jest taka, że chce mu ubrać kaftanik,a na to welurkowe śpioszki (nie pajacyk), bluze welurkową i kombinezon
2 wersja to taka,że kaftanik, półśpiochy, bluza welurkowa i kombinezon.

Nie chcę wkładać bodziaków prze pierwsze kilka dni żeby nie uraziły mi kikuta od pępusia więc włożę kaftanik zawiązywany na boku.

AniaCzajka a Franuś ile teraz waży?

chiczi synuś jest ułożony główkowo

hoborr też myslę,że się wypakuję w lutym. Oby tylko nie w styczniu (bo jest takie ryzyko)

Franek wazy 2,2kg.

12 lata 3 miesiąc temu #524878 przez Gosia27

W tym o to rytmie żegnam się z wami. Może wpadnę przez week do Was. Nie rozrabiajcie :kiss:

12 lata 3 miesiąc temu #524882 przez mamcia2013
Lenucha217 napisał:

dasz cieple kremowe dodatki i bedzie fajnie :DD
Boze zgrzeszylam zjadlam 2 buły z nutellą

Do szarego te kremowe też będą pasiły?
A zgrzeszyłaś to tym że narobiłaś smaka na nutellę :D

12 lata 3 miesiąc temu #524888 przez Lenucha217
Ja bym dała kochana Cynamonowy deser i cafe late z duluxa bo to takie neutralne kolorki a dodatki np czerwone tj dywan zaslony . Tak przynajmniej zmieniłabym u siebie :D
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #524891 przez kika1985
jeju ale forum muli masakra

andzia odpoczywaj ile wlezie Wojtuś jeszcze niech posiedzi w ciepłym domku :)
a swoją drogą to kawał z niego chłopca
takie skurcze też miałam tylko bez bóli kręgosłupa to lekarz nawet mnie nie zbadał bo przeszły ;)

ja wczoraj cały dzień przeleżałam u koleżanki :) byłam taka zmęczoa nic nie robieniem ze zasnęłam przed 21 :cheer: wstałam o 7 i po śniadaniu znowu się zdrzemnęłam godzinę

Dominik w przedszkolu , potem jedzie na trening z dziadkiem i zostaje u nich na noc, mąż w pracy, a po pracy mam go zawieźć na imprezę z pracy, więc cały dzień będę sama, ale nudy, nie mam pomysłu co robić B)

12 lata 3 miesiąc temu #524896 przez Waszka87
Lenucha217 napisał:

Ja bym dała kochana Cynamonowy deser i cafe late z duluxa bo to takie neutralne kolorki a dodatki np czerwone tj dywan zaslony . Tak przynajmniej zmieniłabym u siebie :D

mam te same kolory u siebie :) tylko dodatki zielone i kremowe :)

12 lata 3 miesiąc temu #524897 przez 25malinka
hej laski

Ja też jakoś dzisiaj nie mogłam spać,kręciłam się z boku na bok,ale przewiduje,że teraz już będzie tak albo i coraz gorzej,no cóż trzeba się jeszcze pomęczyć te kilka tygodni

Niedawno dzwonił kurier,że jakoś przed 14 przywiezie paczke z łóżeczkiem,ciekawa jestem w końcu jaki ten kolor będzie bo w komputerze to może inaczej troche wyglądac

12 lata 3 miesiąc temu #524899 przez Waszka87
dziewczynki ja uciekam ogarnac sie i sprzatac i wyspac sie bo ta noc to jakis horror byl, milego dnia :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka