- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
Ten tv od swirki to dobry JOKE - wybaczcie albo to bezmyslne kobiecisko albo tak wredne! Moze da rade pogadac (przez meza) ze teraz wozek bardzoej by sie przydal??
Ania czajka - a mi sie wydaje, ze Twoja swirka ma troche dobrego serca ale kompetnie nie potrafi pokazywac uczuc.
Depeche - tez sie zawsze z Ciebie smieje - wybacz;) ale tak jest bo tak opisujesz te swe przygody;)
A ja chyba mam cos nie tak pod klepeczka bo mimo kilku wolnych pokoi robie Julkowi kacik u nas w sypialni! Jego meble maja sie kolorystycznie nijak do naszych i mi to wisi;) chce go miec obok siebie i juz. A za rok sie zobaczy
no może Beatka i ma trochę serca ale jest też nałogową palaczką i niestety alkoholiczką;/
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiewiorka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A mnie znów boli... aż szczypie... zrobiłam tylko obiad i znów mnie zaczyna boleć

xxElaElaEexx nie mam pomysłu na prezent dla dziadka i babci... zawsze miałam z tym problem...

- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Gosia nie martw się o Zosię, będziecie mieć po porodzie zapewnioną fachową opiekę i małej na pewno nic nie będzie

- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)
AniaCzajka teściowa może zdaje sobie sprawę ze swojego nałogu i kiedy nie pije ma świadomość, że nosisz pod sercem jej wnuka. Jakby nie było to babcia Franka i też może chce coś wnuczkowi sprezentować. Nie mnie to oceniać, ale w każdym razie miły gest z jej strony.
Gosia nie martw się o Zosię, będziecie mieć po porodzie zapewnioną fachową opiekę i małej na pewno nic nie będzie
Wiesz Agnieszka ja byłam poprostu zdziwiona że dała mi te pieniądze, może zrozumiała pewne rzeczy i zdarzenia oby, chciałabym tylko zapomnieć te zdarzenia, przez które płakałam przez nią i było mi tak cholernie źle, bo czasami słowo przepraszam usłyszane z pijackiego bełkotu raczej nie jest nic warte, ale odpukać ostatnimi czasy jest dobrze unikamy się poprostu znaczy może nie unikamy tylko schodzimy sobie z drogi.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agnieszka86 napisał:
AniaCzajka teściowa może zdaje sobie sprawę ze swojego nałogu i kiedy nie pije ma świadomość, że nosisz pod sercem jej wnuka. Jakby nie było to babcia Franka i też może chce coś wnuczkowi sprezentować. Nie mnie to oceniać, ale w każdym razie miły gest z jej strony.
Wiesz Agnieszka ja byłam poprostu zdziwiona że dała mi te pieniądze, może zrozumiała pewne rzeczy i zdarzenia oby, chciałabym tylko zapomnieć te zdarzenia, przez które płakałam przez nią i było mi tak cholernie źle, bo czasami słowo przepraszam usłyszane z pijackiego bełkotu raczej nie jest nic warte, ale odpukać ostatnimi czasy jest dobrze unikamy się poprostu znaczy może nie unikamy tylko schodzimy sobie z drogi.
No to może Aniu poukładają się Wam teraz relacje i będzie dobrze. Może jak Franio się pojawi na świecie to na nią też to będzie miało jakiś dobry wpływ. Czas pokaże. Cieszę się, że póki co jest u Was tak jak jest:)
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wypiłam cappuccino pychota

a brzuszek sobie dotykam młody tak fajnie się przesuwa pod ręką,okręca się wtedy mam takie wrażenie jakbym już mogła go dotknąć głupie wiem

ale brzuszka raczej mi nie będzie brakować - junior będzie na świecie a ja będę widziała swoje stopy i......ci**e

andzia odpoczywaj!!
AniaCzajka mam nadzieje,że świrka zaczyna się ogarniać,może coś do niej dociera, że niedługo zostanie babcią oby oby...
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- anecia88
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Później was poczytam narazie zdam relacje w wizyty

No więc tak mały nasz szkrabek waży 2230 wszystkie parametry są oki dostałam skierowania na badania nio i na ktg więc u maluszka jest wszystko oki. Gorzej z moja szyjką bardzo się skróciła dwa miesiące temu miałam 4 miesiąc później 3.5 a teraz 2,9 więc bardzo się skraca za tydzień na kontrole, żeby czasami za bardzo nie chciała się skracać. Boję się żeby czasami mnie do szpitala nie położył

- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
także ja też ładnie przytyłam

Andzia Wojtuś nieźle naciska Ci na pi..ę. Kładź się, odpoczywaj, podłóż pod dupkę poduszkę albo na boku, jak chyba lepiej lubisz.
Ja też ciągle dotykam brzuszka, mówię do niego, głaszczę. Mały fika, wypycha z prawej strony nóżki-czuj jak przesuwa nimi po ścianie macicy czy tam tego worka:)świetne uczucie, wtedy już mnie nic i nikt (nawet świrnięta świrka nie wkurza

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
to co przenosimy się na fb?
ja się ujawnię pod warunkiem że grupa jest zamknięta;)
wracam do książek:/ do później wariatki
Ja tez, zobaczycie jak wygladam

- Depeche
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wlaczcie sobie Rozmowy w toku, to juz przechodzi ludzkie pojecie. Jest szansa, ze po obejrzeniu bede dzis mojego chlopa na rekach nosic .
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Anecia super, że z dzieciaczkiem ok, co do szyjki kurcze mam nadzieje, że będzie wszystko dobrze!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]