BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 5 miesiąc temu #530450 przez Unbreakable

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #530452 przez Beata 26
Ten tv od swirki to dobry JOKE - wybaczcie albo to bezmyslne kobiecisko albo tak wredne! Moze da rade pogadac (przez meza) ze teraz wozek bardzoej by sie przydal??

Ania czajka - a mi sie wydaje, ze Twoja swirka ma troche dobrego serca ale kompetnie nie potrafi pokazywac uczuc.

Depeche - tez sie zawsze z Ciebie smieje - wybacz;) ale tak jest bo tak opisujesz te swe przygody;)

A ja chyba mam cos nie tak pod klepeczka bo mimo kilku wolnych pokoi robie Julkowi kacik u nas w sypialni! Jego meble maja sie kolorystycznie nijak do naszych i mi to wisi;) chce go miec obok siebie i juz. A za rok sie zobaczy

12 lata 5 miesiąc temu #530455 przez mamulka
Witam przyszłe mamusie :)
trochę późnio się rejestruje na taką stronę ale do tego momentu brak czasu na internet, praca i praca..a teraz na zwolnieniu mogę sobie pozwolić :)
mam termin na początek marca, Laura waży 1650g :laugh: a jak tam wasze dzidziusie?

12 lata 5 miesiąc temu #530456 przez Gosia27
Utworzyłam na facebuku Grupę-Mamy 2013, wysłałam zaproszenia :lol:

12 lata 5 miesiąc temu #530460 przez mamcia2013
Depeche dobrze że zdał :D mój T niedługo trzeci raz będzie zdawał :cheer: :cheer:

Mamulka witaj w naszym gronie :) Kolejna dziewczynka na naszym forum, no i piękne imię wybrałaś :) napisz coś o sobie, ile masz lat, skąd jesteś itp.

12 lata 5 miesiąc temu #530468 przez mamulka
Bardzo długo toczyliśmy wojnę na temat imion dla dzidziusia. Imion, bo dopiero tydzień temu malutka się pokazała. :D Jestem z Opolskiego, czuję się jak słonica i już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Laurę. Co prawda mam dopiero 19 lat, mój facet 24 ale decyzja była wspólna i już nie możemy doczekac się porodu.. ;/

12 lata 5 miesiąc temu #530469 przez Gosia27
Unbrekable tule Cię. Nie bierz sobie tego gadania do serca, ja wiem...ale nie potrzebnie tylko się zasmucasz. Do 23 już nie daleko. Wszystko jest dobrze i będzie dobrze :kiss:
Witam nową mamusię :kiss:
Boshe dzień świstaka cdn. WSTYD!!!!!!!!!!!!!

12 lata 5 miesiąc temu #530471 przez Gosia27
Mamulka ja też jestem z opolskiego. Ale mieszkam w Jeleniej:D

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #530472 przez andzia_zg
Depeche widać że nadal nie widzisz po tym okuliście hihi :P

Unbreakable niezłe pocieszenie... mnie by chyba szlag trafił jakbym coś takiego usłyszała :angry: :cheer: Tylko nie bierz sobie ich słow do serca... nie wiedza co gadają...

Mamulka witamy na forum :-) z nami na pewno nie bedziesz się nudzila bo piszemy dużo i o wszystkim. Poza tym tez jestesmy jak słonice więc witaj w klubie :-)

Mamy marcowa liste porodów. skopiuj sobie ja i dopisz się w niej chronologicznie wg daty porodu :-) www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/426354-m...c-dzieci/Page-4.html

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 5 miesiąc temu #530474 przez vernix
Depeche tyle Ci się natrzaskało postów, ze gdyby mąż nie zdał, to by 5 razy "dostał w ryło" od Ciebie :P

AniaCzajka
przybijmy sobie piąteczkę!

Beata Unbreakable spróbuję coś przegadać na ten temat. Męża też zatkało z tym, że w ogóle chce coś kupić, a po drugie, ze jest to tv :lol:

Gdyby była możliwość też bym z nią nie chciała mieszkać, a z innej strony, obiektywnie ludzie mogą pomyśleć: ma swoje poddasze, osobną kuchnie, łazienkę, ale nie mam ...spokoju.

Beataten pierwszy epitet to się zgadza jeśli chodzi o świrkę. Trafiłaś!:)

Mamulka witam Cię w naszym gronie!

Mamcia jak coś to z ryntą w przyszłym miesiącu możesz się spodziewać telewizora ode mnie:)

12 lata 5 miesiąc temu #530475 przez mamulka
Ja z Jełowej :)

12 lata 5 miesiąc temu #530477 przez Beata 26
Gosia -fajny pomysl z ta grupa!

a ja wlasnie zajadam sie borowkami amerykanskimi, nie wiem skad oni je w sklepie dorwali, ale sa mega slodkie i pyszne!!! az sie potem pofatyguje do sklepu to jeszcze kilka opakowan na najblizsze dni:)

12 lata 5 miesiąc temu #530478 przez aksa
ehhhhhhhhh....... pojechali - jedyna dobra strona ich odwiedzin że nigdy nie siedzą długo
postawiłam im się - co do chrzcin które MUSZE zrobić jak ich córeczka będzie i już mam lokum szukać - powiedziałam, że nie ma mowy nic teraz nie zaklepuje nie załatwiam, jak się dziecko urodzi wtedy będę myśleć świrka konsternacja ale po chwili powiedziała 'moze i racja' teść poburczał że 'ale przecież madzia...'ale go zignorowałam, jestem zadowolona z siebie i zła na nich specjalnie to robią przyjeżdzają jak sama jestem wiecie dwa na jednego

vernix Twoja świrka widze też geniusz :dry: faktycznie zajebisty i jakże potrzebny wręcz niezbędny prezent - tv :dry: słów brak!

Unbreakable aż mi złość na świrków przeszła i zrobiło mi się smutno jak przeczytałam co powiedziała Ci babcia...kurcze czy ludzie nie myślą, że mogą komuś na prawdę przykrość sprawić słowami... nic się nie bój dziewczyno wszystko będzie dobrze! dzidziuś zdrowy to najważniejsze a sposób w jaki urodzisz ehh to nie jest ważne! śle mocne uściski!

Beata spokojna Twoja rozczochrana - chyba wzystko z Tobą ok bo ja też mam pokoik dla młodego a junior będzie z nami w pokoju! też chce go mieć przy sobie na początku! a później zobaczymy jak się sprawy potoczą

Depeche Ty to chyba nie miewasz nudnych dni :S zawsze coś się u Ciebie dzieje ciekawego :silly:

mamulka witaj w naszym jakże zacnym gronie! ;)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 5 miesiąc temu #530480 przez Depeche

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Aksa , pałasz szczera miloscia do swirki. Wraca mi widzenie. A Wam to nie wstyd sie smiac ze slepej kaleki! :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #530481 przez mamcia2013
Vernix ale super :D będę miała nowe tv hehe i będę puszczała bajki Doriankowi :D

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka