BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #573593 przez andzia_zg
lusiaczek czyli jednak poród SN? A co lekarka powiedziała na ból tej blizny? Nie zaniepokoiło jej to?
Al nie martw się - będzie dobrze :-)

Ufolka to jeszcze nie rodzisz?A w podwoziu jakieś kroki w stronę porodu?

Beata trenuj śpiewanie :-) Przeciez musisz sie rozśpiwać zanim zacznisz spiewac kołysanki :lol: A pies nie dziwił sie tylko podziwiał swoją panią :silly:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #573595 przez Depeche
Dominiczzka no ja bym kazala swojemu to zalatwic, dla dziecka taki tlok tez nienajlepszy, a juz nie daj Boze jak bys miala miec cc, a tu zgraja ludzi, a Ty obolala. JA sobie tego nie wyobrazam, niech ida do hotelu. A juz myslalam, ze ja mam moich popierrrrrr.

12 lata 2 miesiąc temu #573598 przez katarzyna1702
Hej Mamusie ;)
Agnieszka GRATULUJE SERDECZNIE ZOSIACZEK CUDOWNY :)
PATRYCJA GRATULUJE
I tym bardziej zazdroszczę;)
CC to jest jednak fajna wiesz co do dnia i godziny ech a MY czekamy ....

Andzia ja jutro również mam wizytkę ;) na 18.30 oby się coś ruszyło kurde to nie tak łatwo urodzić Ty sobie chodzić z takim rozwarciem i nic Cię nie bierze a co mowa o mnie jak wszystko pozamykane było na 3 spusty i pewnie jeszcze jest ;)

12 lata 2 miesiąc temu #573600 przez andzia_zg
katarzyna może jutro się tak trochę u Ciebie rozszczlni...? W końcu termin też Ci sie powoli zbliża...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #573607 przez lusiaczek82
andzia no właśnie olała to takie mam wrażenie powiedziała że to normalne bo skóra się naciąga a najważniejsza jest blizna wewnętrzna co tydzień mam się teraz zgłaszać na ktg i do niej na wizyte jeszcze poweidziała że zobaczymy pod koniec ile mały waży bo jak będzie przybierał w takim tempie to rozważymy temat cc

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #573610 przez andzia_zg
lusiaczek przez ten czas to maluszek moze jeszcze sporo urosnąć. Najwyżej będziesz mówiła jej ciągle, ze się obawiasz rodzić SN... zobaczysz co powie w końcówce ciąży...

Wiecie co... może to dziwne, ale ja się dzis czuję jakbym w ciąży w ogóle nie była... raz tylko złapał mnie skurcz jak robiłam obiad... a tak to dziś cisza... nie boli mnie brzuch, twardniał mi tylko kilka razy bezbolesnie, pipka mnie dziś nie kłuje... pachwiny nie bolą... jedynie bola trochę plecy i mam parcie na pęcherz... aż dziwne...
czasem zastanawiam się czy Wojtek znów nie cofnął sie z kanału rodnego....

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #573613 przez lusiaczek82
czasem to mam wrażenie że ona chyba chce w łape bo cały czas jak do niej chodze to pytała mnie co bym wolała czy cc sn mówiłam jej o bliżnie to też twierdziłą że raczej to że już raz miłam cc a rok temu operacje to się kwalifikuje do cc a teraz nagle obrót o 360 stopni dlatego tak się czuje nie swojo bo ciągle nastawiano mnie na cc

12 lata 2 miesiąc temu #573617 przez ufolka
Ania nie badała mnie dowcipnie o brałam globulki. Ehh już mi wszystko jedno, szczerze mam dość łażenia z tymi bólami ciągle.. a dziś to już sama nie wiem gdzie mam wpaść..

12 lata 2 miesiąc temu #573618 przez andzia_zg
lusiaczek nawet nie próbuj jej cos dawać w łąpę. Kurde wycwanili się z tym strasznie. Wyolbrzymiaj może troche bóle tj blizny to może wymięknie i pójdzie Ci na rękę z tym cc.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #573619 przez koticz
namówiłam męża na fotki heheh
i koleżanki mi zrobiły sesyjkę ale taką krótką,szkoda,że nie miałyśmy więcej czasu

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #573621 przez andzia_zg
ufolka napisał:

Ania nie badała mnie dowcipnie o brałam globulki. Ehh już mi wszystko jedno, szczerze mam dość łażenia z tymi bólami ciągle.. a dziś to już sama nie wiem gdzie mam wpaść..

Ale nie da sie ukryć, że coś się u Ciebie ruszyło... te bóle, fatalne samopoczucie... mi się wydaje, że to bedzie już. Tylko czekać az pojawią się skurcze lub odejdą wody...

Nie to co u mnie - cisza jak na morzu...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #573622 przez andzia_zg
koticz napisał:

namówiłam męża na fotki heheh
i koleżanki mi zrobiły sesyjkę ale taką krótką,szkoda,że nie miałyśmy więcej czasu

Juz pooglądałam zdjęcia na fb :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #573624 przez koticz
Teraz będziemy jak na szpilkach siedzieć,zwłaszcza te z nas które miały już jakieś symptomy porodu,a teraz cisza...

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #573625 przez andzia_zg
Ale masz fajną piłeczkę :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #573629 przez ufolka
andzia_zg napisał:

ufolka napisał:

Ale nie da sie ukryć, że coś się u Ciebie ruszyło... te bóle, fatalne samopoczucie... mi się wydaje, że to bedzie już. Tylko czekać az pojawią się skurcze lub odejdą wody...

Nie to co u mnie - cisza jak na morzu...

przed burzą może ta cisza? :)

Koticz fajne fotki :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka