- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- katarzyna1702
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mój Szkrab coś leniwy nie dokucza mamie wczoraj położyłam się na brzuchu zobaczyć jak to jest to dopiero się ruszył i kopał chyba nie bardzo mu było w tej pozycji ale dobrze tłumacze mu żeby ruszał się jak najwięcej to mama spokojniejsza ale od małego nie chce się słuchać mamci

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Po wczorajszym zapale do pracy dziś nie chce mi się kompletnie nic. Nawet nie wiem co zrobić na obiad. Poleniuchuje więc sobie. W końcu niedziela

Ewelina a Ty robisz jakąś szkołe kosmetyczną?

kika mnie tez ostatnie wysypuje na twarzy. Chyba znowu hormony buzują

katarzyna1702 Wiktorek bardzo ładne imie. Mi sie podoba

Miłego dnia

- vernix
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Muszę powitać nową, forumową mamusię Elę cześć:)pozdrawiam Cię i Twój brzusio:)Gratuluję ślubu:)-powodzenia

Kika współczuję tych nieproszonych gości na twarzy-hormony nieźle buzują. Może zrób delikatny peeling i nałóż fajną maseczkę oczyszczającą, a jak nie pomoże to wiadomo przynajmniej, że Twoja dzidzia ma pod dostatkiem estrogenu, progesteronu i testosteronu

Andzia dziękuję, że o mnie pomyślałaś, czuję się w miarę ok, pomijając upierdliwy katar:P fajnie, że zrobiłaś makaron ze szpinakiem (zawsze, gdy mi wychodzi za rzadki sos, to dodaję starty ser i jest git).
Katarzyna mnie bardzo Wiktorkowe imię się podoba. Takie dostojne. Ładnie brzmi w zmiękczeniu i w "dorosłej" wersji:)
Dobrego dnia Wam życzę, duużo odpoczynku!
- Gosia27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3

Powiem wam, że też mam lenia...fuu strasznego. Nie dość, że jakieś brednie mi się śniły, nie mogłam się wybudzić, dopiero mój mąż przyszedł mi z pomocą, bo nie wiedział, czemu majaczę...
to całą msze przesiedziałam bo ciągle kręciło mi się w głowie...

Na obiad tylko rosół, nie mam ochoty stać przy garach.
Kika mnie w okresie, kiedy miała by być ewentualna miesiączka też wysypuje...
Ela pomyślnych przygotowań do ślubu. Ja teraz z biegiem czasu doszłam do wniosku, że stres podczas przygotowań niczemu nie służy...

No to babeczki

- aksa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
spałam do 11!!

obiadu oczywiście nie robie bo dla samej siebie to mi sie nie chce,
ojj sny dzisiaj miałam zamotane ale nic strasznego na szczęście,
Ela fajny dzień miałaś

Katarzyna imię dla synka bardzo ładne:) trzymam kciuki za udany zakup autka!!
a jak u reszty z imionami? jakieś nowe pomysły?? u nas się nieśmiało pojawił pomysł Patryk lub Karol

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jestem mama:)

Miłego popołudnia dziewczyny:)
- xxElaElaEeexx
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Andzia
Tak chodzę do szkoły policealnej na technika usług kosmetycznych .Stwierdziłam ,że lepiej teraz niż później ,bo z wiekiem może mi się odechcieć

Wesele tradycyjne 2dniowe z orkiestrą jak to u mnie w górach .Zaproszenia już rozwiezione ,suknia się szyje ,garnitur w trakcie kupna,alkohole w tym miesiącu kupimy.Jeszcze jakąś ozdobę na auto trzeba kupić .A z kreacją na drugi dzień na razie się wstrzymuje ,bo nie wiem ile zgrubne .Nauki przedślubne , poradnie małżeńską i spowiedź mamy już za sobą. Ciasto,tort,jedzenie,szampan,ubranie sali,kwiaty na stołach w cenie wliczonej jaką płacimy za osobę w lokalu .Ale szczerze to bardziej dziecka się nie mogę doczekać niż tego ślubu.

- koticz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
U mnie też leniwie:)Pożarłam się wczoraj z mężem.Zapomniał sobie biedaczek,żę założył rodzinę i nie jest już kawalerem

Dziś rano Mała bardzo się wierciła,jak położyłam rękę na brzuchu to czułam kopniaki

kika ja też mam problemy z cerą,choć ostatnio się uspokoiło
najgożej na czole plus taki podskórne bolesne,ale zaczęłam częściej robić piling i codziennie zdzierać naskórek ostrą myjką,używam do twarzy tradycyjnego niebieskiego kremu nivea.I narazie problem się skończył <puk,puk> odpukać

Ściągłam sobie 3sezony serialu Wyklęci(kiedyś leciał na Mtv)znacie? i zabieram się za oglądanie

widziałam te kocyki w gazetce też zapewne zakupie i ręczniczek,natomiast te akcesoria mimo iż są w gazetce to u mnie w biedro jeszcze ich nie było bo też bym parę rzeczy kupiła:)
Spokojnej niedzieli i do usłyszenia.Całuski dla waszych malinek malutkich:)
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

ja dzis byłam na zakupach. Niestety w niedzielę,bo w tygodniu nie mam auta a mąż późno wraca i nie mam jak. Kupiłam już proszki dzieciowe do kolorów i do białego Lovela i płyn do płukania też z Loveli więc powoli mogę zabierać się za pranie ubranek dla Wojtusia. Popiore, poprasuję i będą czekały gotowe w szafce

Jejku 2 dni jest słonko na dworze i dzięki temu mam powera do pracy.
Wczoraj chyba z 2 godziny wiązałam firanki, bo mama mi dała takie podwiązywane na wstążeczki i musiałam kombinować z wiązaniem ich bo tak jak powinny być zawiązane nie mogły umnie być i kompletnie nie pasowały, bo by wszystko było widac z ulicy, więc musiałam kombinować. Podowiązywałam wstążeczki,popodpinałam agrafkami i od razu milej w pokoju.Dzis dokupiłam sobie fiołka miniaturke do sypialni i od razu mi lepiej. Uwielbiam kwiaty doniczkowe, a mam ich tylko 3 (z tym fiołkiem), bo do wynajmowanego mieszkania nie kupowałam. Ale teraz stwierdziłam,że jak będe tak mysleć to nigdy nie doczekam się swoich kwiatków

Ide chwilke poleżeć po obiedzie, potem pozmywam naczynia i będę przeglądaćdzieciowe ubranka bo dostałam od siostry paczke ubrań, tylko duzo jest różowych więc muszę je przebrac i powybierać uniwersalne kolory. Rózowe oddam jej z powrotem.
Ale sie rozpisałam

- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- AniaCzajka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Ale tutaj dzisiaj spokojnie. Byłam u rodziców na obiedzie, najadłam się jak wariatka, a teraz ledwo się ruszam:(
Jutro rano lecę zrobić morfologię i badanie moczu, bo w piątek mamy wizytę. Już nie mogę się doczekać żeby zobaczyć co słychać u Zosiaka:) Boję się tylko ważenia, bo czuję, że dużo przytyłam chociaż po ciuchach w których chodziłam miesiąc temu nie widać różnicy. No, ale tak ciężko czasem odmówić sobie słodyczy... od dzisiaj zamierzam z tym walczyć

Oglądam "Ugotowanych" i marzę, żeby mi się turbo-trawienie włączyło:)
Miłego wieczoru życzę Mamusiom i ich Skarbom:)
- kika1985
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
kupiłam sobie kilka maseczek i właśnie jedną nałożyłam może coś pomogą
andzia ja proszek też dziś kupiłam i piorę ciuszki ;
ania piękny brzuszek i garderoba dla synka
u nas z imieniem dalej cisza ja chce Zosię mąż nie ma pomysłu a dominik chce Samantę ha ha ha

- lenusia7
-
- Gość
-
- Agnieszka86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
lenusia7 pogoda rzeczywiście dzisiaj była piękna... Bardzo ładnie się prezentujecie:)