BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 5 miesiąc temu #470110 przez kika1985
andzia_zg napisał:

kika1985 napisał:

andzia mi się podoba fiolet, tylko się zastanawiam czy kratka czy biel fiolet B)

Kratka fiolet :-)

:) właśnie jest taka delikatna i też mi się bardzo podoba:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #470120 przez lusiaczek82
kika śliczny komplecik ja będe kupować łóżeczko tyrystyczne bo strasznie mi siępodobają kolorowe i fuul wypas
a z tych komplecików to najbardziej wpadł mo w oko ten wzór biały z amaranotowymi paseczkami piękny :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #470121 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

:) właśnie jest taka delikatna i też mi się bardzo podoba:P

Kratka ładna i delikatna :lol: Z kolei biel-fiolet troszkę za mdły i czegos tam brakuje.
A tamte inne intensywne kolory w paski to takie trochę "wściekle rażące" :silly:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #470127 przez kika1985
ja będę miała łóżeczko w sypialni a właśnie mam pomalowaną na taki wrzos, lawenda i chciałam żeby pasowalo i się nie gryzło z pokojem, a różowe jakoś mi się nie podoba B)

12 lata 5 miesiąc temu #470134 przez Gosia27
Kika świetne te zestawy. Ta fioletowa kratka jest prześliczna:)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #470138 przez andzia_zg
Mi się też podoba wrzosik i chyba jakbym miala dziewczynke to tez bym nie dała rózu... za duzo rózu by już było.

Ja np dla Wojtusia nie mam niebieskiej pościeli - mam żółta pościel i są takie dodatki czerwone...a druga to żółta w misie.

tu sa tez fajne pościele tylko, że 3-elementowe ale tu nie ma fioletowej.Mi sie podobaja stąd te pościele w misie :-)
allegro.pl/baby-raj-3el-posciel-promocja...x90-i2645383548.html

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 5 miesiąc temu #470143 przez Lafi
Mój Seweryn nie ma juz 2 ząbków, ale z nim to masakra, jak mu pierwszy wypadłjakis miesiąc temu to powiedział ze nie wyjdzie z domu póki mu nie wyrośnie:) na szczęście juz mu przeszło.
a co do karmienia to bardzo bym chciała malca miec na cycu, przy Sewerynowi miała mało pokarmu, karmimiłam zaczał spadac z wagi i lekarz kazał podawac mleko modyfokowane, ale do 4 miesiąca najpier cyc a potem butla.

ale miałam zachcianke, zrobiłam wafle przekłądane masą z mleka w proszku, teraz czekam az stwardnieją:) a dupsko rośnieeee.

12 lata 5 miesiąc temu #470149 przez kika1985
andzia też je oglądałam mi z kolei podobała się ta biała w owieczki :p cudna jest :)

a ty dobrze że wybrałaś neutralne kolory, w przyszłości jak wam się trafi dziewczynka to żółty jest jak najbardziej

ja niestety pościel po Dominiku komuś oddałam i nie pamiętam komu, poza tym była niebieska

12 lata 5 miesiąc temu #470151 przez andzia_zg
Lafi napisał:

zrobiłam wafle przekłądane masą z mleka w proszku, teraz czekam az stwardnieją:) a dupsko rośnieeee.

Co tam dupsko :lol: :lol: :lol: Mniam :lol: :lol: :lol: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 5 miesiąc temu #470158 przez andzia_zg
kika1985 napisał:

andzia też je oglądałam mi z kolei podobała się ta biała w owieczki :p cudna jest :)

a ty dobrze że wybrałaś neutralne kolory, w przyszłości jak wam się trafi dziewczynka to żółty jest jak najbardziej

biała w owieczki tez mi sie podoba :lol: :lol: :lol:

A żółte wybierałam własnie z myślą o kolejnym dziecku. Pościel mialam po chrześnicy żółta stad przewijak dobrałam pod kolor też żółty i wanienkę też :lol: i teraz nie musze sie obawiać jakiej płci będzie kolejne dziecko.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 5 miesiąc temu #470159 przez patrycja85
lusiaczek-ale wyczaiłaś promocję. ja oglądałam ten zestaw (chyba nawet taki sam) w sklepie i kosztował prawie 100zł.

andzia-tę butelkę do której przesłałś linka dostaliśmy w prezencie na tych warsztatach bezpieczny maluch:)

ale przerażacie mnie trochę:) ja jeszcze nie czytam o karmieniu, przewijaniu itp... nie mam pojęcia jakie butelki, smoczki, materace. ale za to zapisałam się właśnie do szkoły rodzenia co nie było łatwe bo przy szpitalu o ktorym myślę jest 10 szkół:) masakra jakaś. za duży wybór:) ale zapisałam nas i zaczynamy 11 grudnia-2 razy w tyg:)

lafi-daj wafla:)

12 lata 5 miesiąc temu #470162 przez Lafi
kika ślliczna ta pościel, ja tez moja komus dałam, a miałam cały komplet z baldachimem.

12 lata 5 miesiąc temu #470169 przez Lafi
Zapraszam na wafla:)

12 lata 5 miesiąc temu #470175 przez andzia_zg
Lafi napisał:

Zapraszam na wafla:)

Gdybym mieszkała bliżej to już bym pukała u Ciebie do drzwi :lol: mniam... pychotka taki wafel :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 5 miesiąc temu #470216 przez aksa
witam słonecznie:)

koticz no tak pamiętam już, a powiedz mi do końca ciąży to będziesz musiała mieć?wczoraj moja koleżanka no powiem Ci,że przestraszona tą całą sytuacją na maxa zresztą się nie dziwię, niewiedza i czekanie :dry:

sylwia2 rozumiem Cię bo mój m też taki był!nic nie mówił co go boli,co go dręczy wszystko dusił w sobie a ja odwrotnie o wszystkim musze powidzieć bo spokoju mi to nie daje, i aż mnie serce bolało jak widziałam jak się męczy a nie potrafi się zmienić,ale to było na początku naszego związku 7lat temu,byliśmy młodsi może łatwiej było mi wpłynąć na niego?ale zajęło nam to jakieś 2-3lata, i po tych 3 latach mogę powiedzieć,że odkrwaliśmy nasz związek na nowo, myślę,że jeśli tylko Twój m się zgodzi to psycholog to bardzo dobry pomysł!najważniejsze jest Twoje wsparcie!

Depeche pytałaś czy po grzybach nie mam sraczki (uwielbiam Cię :lol: ), ja gotuje dla małża sama żadko jem obiady bo nie mam chęci, a walczę wręcz z zaparciami więc w sumie może i zjem dziś tej grzybowej bo zostało z wczoraj :S i zdam relacje czy sraczka była :side:

patrycja super,że wizyta się udała i Ignaś nadal jest Ignasiem! :)

Offca witaj na forum! :) mam siostrę cioteczną w Anglii o ona też nie jest zadowolona z prowadzenia tam ciąży, teraz przyleciała do Polski i szybko na badania u nas do gina itd, no ale rodzić będzie już w Anglii

pościele śliczne! ja tak jak mówiłam szykować pokoik i wszytsko zaczynamy raczej od stycznia:)

ja dziś się umówiłam z siostrą cioteczną przyjechała z Anglii też marcóweczka2013 :lol: to skoczymy na jakieś pycha ciastko :lol: już mi ślinka cieknie;p

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka