BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 2 miesiąc temu #318660 przez megi23
Ja caly dzien z malym bylam bo maz cial drzewo bo dowiezli i wedzil boczki pozniej wyrwalam sie do sklepu kupilam malemu 7 sliniakow na kazdy dzien tygodnia bo stare juz nie daja rady przy rpdukcji jego sliny dzis wyczulam 2 dolne juz sa prawie na wierzchu a obecnie maly usypia.a ja padam na twarz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #318667 przez sylka
Kubuś tez już śpi. Dziś w dzień w miarę dobrze znosił kaszel. Ale czasem jak kaszlnął to aż opluwał mnie. Z katrem jest msakra bo cos mu sięporobilo i nie daje odciągnąc. Syropu niechce brac i podstępem z zaskoczenia porcjami musimy podawac, najlepszy w tym jest P. i aplikuje mu. Jedynie przeciwgoraczkowy zjada. Apetyt taki sobie jedyny posiłek zjedzony w całości to mleko i twarożek z mango z hippa.Obiadu kilka łyżek, kaszka i sniadanie skubnięte.

13 lata 2 miesiąc temu #318697 przez megi23
S uspal malego ja w tym czasie wzielam prysznic dzis dostalam@ i czuje sie jak slonheh on sie smieje ze on szybciej uspi ode mnie ja mowie tak bo maly po mnie lazi jeszcze bawi sie i terroryziuje a on sie kladzie kolo niego cos mu opowiada laszcze i ten odplywa

13 lata 2 miesiąc temu #318703 przez Monix
sylka to chyba pierwsza taka poważna choroba u Kubusia co? Biedactwo :kiss: niech już choróbsko sobie pójdzie, bo męczy się nie potrzebnie bidulek :kiss: :kiss: :kiss:

A my mamy zamiar wybrać się jutro z małą na basen. Zobaczymy jak zareaguje na wodę ;) Co prawda była już na basenie jak miała 7 miesięcy, ale pewnie już zapomniała :P

Cicho tu coś dzisiaj :ohmy: Gdzie się podziewacie???

13 lata 2 miesiąc temu #318705 przez megi23
No wlasnie nie wiem gdzie sa wszyscy.... Ja juz w lozku leze.... My na basen pojdziemy pewnie juz u mamd bo jak narazie ma zakaz zblizania sie do wody hehe :blink: :blink: :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #318706 przez sylka
Monix poierwsza w życiu gorączka i choroba. Tak tylko katarek na ząbki i raz kaszel od katarku ale taki z 3 dniowy bo mu spływało do gardła. A teraz nie wiadomo co to.

Czekamy na zdjęcia z zabawy na basenie :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #318717 przez Monix
Jak nie zapomnę aparatu to pewnie :)

Pojechałam dziś do psiapsióły i wjechałam u niej na posesje, na trawnik i tak sie zakopałam samochodem w błocie, że nie mogłam wyjechać :dry: 2 godziny się meczylismy żeby auto wykopac (tzn. ja, psiapsióla i jej mąż) :angry: :huh: Przyjechałam do domu zła, brudna i zmoknięta, bo jak na złość zaczął padać deszcz :angry: Jeszcze dostałam zjebkę od B. A juz nie mówię o tym jak wygląda ten nieszczęsny trawnik na ich posesji :P :S No i samochód...

sylka jakis wirus pewnie. To wszystko przez tą pogodę. Taka jest najgorsza :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #318727 przez megi23
Uuu wspolczuje Monix

13 lata 2 miesiąc temu #318778 przez olka
hej kobietki :kiss:
wiecie, ja dzis probowalam wejsc na forum z komputera to znowu miałam komunikat od Avasta, że strona zawiera wirusa :angry: znowu :angry: i stad pewnie inni mieli problemy... Też tak miałyscie? Teraz piszę z telefonu.

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 2 miesiąc temu #318812 przez nikita
Witam w niedzielny dzionek :lol:
u nas wyszło słoneczko i mniej wieje wiec napewno pójdziemy na spacerek a zaraz zaliczamy pierwsza drzemkę :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #318816 przez olka
nikita, nie pojawia ci sie info, ze strona zawiera wirusa? Ja probowalam dzis wejsc z mojego kompa i znowu to samo :angry: wiec pisze z tel. A u nas śnieg pada i 0 st. :angry: :angry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 2 miesiąc temu #318824 przez Monix
Hej :)
Ja póki co wchodzę normalnie. Zadna informacja o wirusie sie nie pojawia, a też mam AVAST'a

U nas dzis ładne słoneczko, choć dość zimno do tego dość silny wiatr, ale co najważniejsze nie ma śniegu :)

13 lata 2 miesiąc temu #318827 przez nikita
olka napisał:

nikita, nie pojawia ci sie info, ze strona zawiera wirusa? Ja probowalam dzis wejsc z mojego kompa i znowu to samo :angry: wiec pisze z tel. A u nas śnieg pada i 0 st. :angry: :angry:

nic mi sie nie pojawia a mam antywirusa tylko nie wiem jakiego bo sie na tym nie znam :P :P

13 lata 2 miesiąc temu #318833 przez sylka
ntywirusa by wejść. Póxniej skanuję komputer ale nie mam żadnych zarażonych plików czli brak wirusa na kopmie mimo że pisze że str. zainfekowana.

U nas strasznie wieje i śnieg pada.

13 lata 2 miesiąc temu #318862 przez megi23
Hej laski ola mi sie pojawia komunikat ze wirus jest dlatego tez od wczoraj na telefonie i blokowal mi strone od razu....
U nas byla ladn apogoda sloneczko wiec maz mnie na spacerek wzial bylismy w lesie z tesciem i piesem zebym nie mowila ze nie wychodze :P
Maly w tym czasie zostal z tesciowa ktora go uspala i jak wrocilismy to spal jeszcze z godzinke:-)
TYMEK lepiej sobie z chodzeniem radzi puszcza sie czesciej i zasuwa hehe fajnie to wyglada ajak nie chce isc a jest blisko rzuca sie na szczupaka :laugh:

Apropo wiruda tak pisze ze strona zainfekowana i avast od razu ja blokuje...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka