BezpiecznaCiaza112023

Rodzimy w marcu 2011

13 lata 2 miesiąc temu #319273 przez karotka18
W DDTVN własnie występuje mój ginek :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #319301 przez megi23
hej laski uu wspolczuje nocki Sylka moj tez cos mu sie snilo plakal mi pol nocy nie moglam go dobudzic trzymal mnie tylko za bluzke a ja go uspokajalam nie wiem co on ma z tymi snami, wiercil sie pol nocy heh wstalam jak polamana.. mi tez sie snila lgupota zem i go porwali :ohmy: :( maz mowi ze za duzo durnych rzeczy ogladam :S bo ja taka wrazliwa heh...

13 lata 2 miesiąc temu #319327 przez sylka
No właśnie nie wiem czy mu coś się śniło czy ten kaszel go tak męczyl. W dzień dobrze było radosny, za dużo bodźców też nie miał a noc przepłakana.

13 lata 2 miesiąc temu #319344 przez Karol
u nas nocka mineła spokojnie,a teraz od nowa cherlanie i chrobotanie w gardle, jak dziewczyny wrócą ze szkoły to wkleją jakies zdjęcia,

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319450 przez nikita
witam
Karotka Sylka dziękuje za opinie :kiss:
i chyba pójdę za waszym wyborem :lol:
u nas do 4 ok ale po to masakra jak sie obudził to nie mogłam go uspokoić cały cza płakał pojechaliśmy do lekarza
gorączki nie miał rano ale teraz ma cieple czółko przepisała antybiotyk i paracetamol ale z tym antybiotykiem sie wstrzymam, nie będę go faszerować gównem jak nie ma gorączki tylko gardełko troszkę czerwone, jak przyjechaliśmy od lekarza to zasnął na siedząco a jak wstał to juz lepiej bo sie śmieje ale jeszcze trochę marudny :(
edit
temperatura 37,8 :( :( zasnął

13 lata 2 miesiąc temu #319570 przez arturek
hej
ojoj co wasz dzieciaczki tak chorują:( jak na razie to tylko mnie cos chwyta:( ale odpukac....
powiedzcie mi czy dajecie juz Danio albo jakies inne jogurty ? dajcie jakies przepisy na deserki bo te jabłuszka to juz nam nosem wychodzą:):)

13 lata 2 miesiąc temu #319595 przez megi23
Arturek moj je danonki danio ostatnio nawet z czekolada jadl i lubisie je. Z owocow je banany jablka maliny
Dzis wcial lubisia i danio truskawkowego. Z tesciowa a. Ze wojego ma truskawki w jogurcie

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319597 przez sylka
Kuba je Danio, jogurty naturalne z owocami, twarożek wiejski z owocami, płatki owsiane z owocami. Je jabłka, mandarynki, brzoskwinie, gruszki, banany, jagody, truskawki, maliny, czarne i czerwone porzeczki, mango.Kuba je Danio, jogurty naturalne z owocami, twarożek wiejski z owocami, płatki owsiane z owocami. Je jabłka, mandarynki, brzoskwinie, gruszki, banany, jagody, truskawki, maliny, czarne i czerwone porzeczki, mango. Kaszke manną z kakao czy owocami. Zastanawialam sie oststnio czy nie dawać mu płatków kukurydzianych na mleku i kakao do picia skoro dodawałam do kaszy mannej.

13 lata 2 miesiąc temu #319607 przez olka
hejka :)
próbowalam wejść na forum z komputera i dalej nie mogę :angry: już mnie k***ca bierze na te problemy z forum :angry: :angry:
widzę, że inne dziewczyny tez nie wchodzą, więc pewnie mają to samo... :dry: dobrze, ze z telefonu mogę coś napisać, bo bez Was to jakoś mi smutno... nikita, buziole dla ignasia :kiss: czy nasze dzieci się od siebie zarażają? Co chwilkę któreś chore :(

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 2 miesiąc temu #319614 przez sylka
Mi avast blokuje pisanie ale czytac strone moge bo w włącza jakiś tryb na bezpieczne przeglądanie strony. Jak chce napisać to blokuje dostęp.

13 lata 2 miesiąc temu #319671 przez megi23
Moj avast automatycznie mi zamyka strone i pokazuje jaki typ maviruda... Heh. Zostaje telefon ufff
Juz naprawilam sobie internet w laptopie z pomoca informatyka. TYMEK juz sam sie puszcza i idzie oczywiscie jak ma do 2 metrow jak widzi wieksza przestrzen myssli i noby kuca wstaje a za chwile myk na czworaka i biegnie hehe wygodny cwaniak :silly: ale grunt ze sam probuje chodzic bez zachety...:-) ja nie wiem jak te zeby oida nie ma jeszcze dolnych 2 a dzis juz wyczulam gorna 1 ...... Jemu te zeby dziwacznie ida....

13 lata 2 miesiąc temu #319710 przez arturek
o matko co tu tak pusto....???mnie tam nmic nie wysakakuje o wirusie

13 lata 2 miesiąc temu #319713 przez olka
u mnie tak jak u ciebie megi, czyli jak probuje wejsc z kompa to mi blokuje dostęp :dry: :angry:
u Jasia z chodzeniem jeszcze nie ma rewelacji, przemierza świat na czworaka i dobrze mu z tym ;) staje przy meblach i czasem się puści gdy coś go zaaferuje :) ale jeszcze kroczków bez trzymanki nie robi ;)
sylwirka, jak tam prawko? :unsure:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13548

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319714 przez sylka
a masz jakiegos antywirusa na kompie? :)

My dziś byliśmy na pieszym spacerku :) na placu zabaw przed blokiem

13 lata 2 miesiąc temu #319725 przez nikita
Ignaś zasnął bez problemu ale nadal ma gorączkę 37,8
od jakiej temp. mam podać czopek paracetamol od 38 :unsure:
byłam w sklepie oglądać spacerówki i tą co miałam kupić facet zdecydowanie mi odradził a ze go znam to wręcz powiedział ze mi jej nie sprzeda bo dziecko sie zapada a przy tym spacerówka sie zwęża a tego drugiego modelu nie miał

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka