- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Właśnie kurier przywiózł rożek dla małej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiak pokazuj rożek

hahahah co do SN boli jak cholera, ale nie ma do czego porównać bólu. Pamiętam ze jak parłam to tylko powtarzałąm sobie w myślach (zaciskajac zęby) o cholera! Przyj a już nie będzie boleć!

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rożek świetny, ja mam inny czeka na 2 bobasa (wygrałam jak Kubuś był już wiekszy- taki jak na tym foto www.e-meblus.pl/Zestaw_Marcin_z_szuflada...escieradelko-63.html ), bo przy Kubie miałam tylko otulacz do ciaśniejszego zawinięcia. Od małego młodego nosiłam normalnie

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusia,rożek ładny

Sylka,Kubuś w tych czapach z daszkiem jak skate wygląda,bo one wszystkie te daszki takie wielkie mają. Ale przedszkolak pierwsza klasa

Megi łóżko bardzo fajne. Ja od piętrowego zdecydowanie bardziej preferuję takie jakie mamy. Nie martwię się,że łobuziara wypadnie,a nawet jakby chciała przez sen zleźć z tego łóżka to po drodze ma Michała

Agi,dobrze,że nie oskubali Ci portfela

Co do zaproszeń to mam nadzieję,że będą się podobać

Mąż poszedł do kolegi na mecz,więc ja znowu sama z łobuzami,ale sprawnie ich wykąpałam i przyszykowałam do snu,a od Michałka po długim czasie usłyszałam wytęsknione "kocham Cię mamo"

Hanuśka natomiast pięknie poszła w dzień spać pozwalając tym samym zrobić mi to samo

Agusia,no ja przytaknę,że poród sn boli niewyobrażalnie,ale po dwóch(a drugi był po stokroć gorszy niż pierwszy)jestem w stanie stwierdzić,że zdecydowałabym się na sn gdybym miała do wyboru cesarka i naturalny. A jeżeli chodzi o parte,Sylka, to u mnie luzik,jeżeli mogę tak powiedzieć. Parcie dawało mi ulgę(chociaż to ledwie dwa skurcze-10 minut),gorszy ból był wcześniej.
No nic,uciekam do spania! Dobrej nocy!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas żaden otulacz by się nie sprawdził bo Paulina nie znosi krępowania. Już w szpitalu na noworodkach z tego słynęła, wszystkie dzieci pięknie pozawijane leżały a moja córcia rączki miała na wierzchu i nie dała się zamotać

Dobranoc

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiu no przelewki sie skończyły dzieciakom

A Paula ma to w 4 literach i mówi tym dziewczynom , ze gówniarsko się zachowują .
Oj faktycznie skończyło się przedszkole

A co do tego skurczu , to poród sn będzie z pewnością jeszcze gorszy . Ja przeżyłam tearz przy Majce takie skurcze w dzień porodu , ze dziękuję . Chociaż to też zależy od kobiety , bo znam takie , które na poród wcale nie narzekały

A rodziłabyś ze znieczuleniem ?
Kochana słownictwem się nie przejmuj

Rożek śliczny

Megi u mnie też mowy nie było o spaniu do 3 r.ż w łóżeczku ! Amelka w łóżku śpi pięknie . Nie wiem jakby się pomieściła w łóżeczku . No i wydaje mi się , ze śmiesznie by wyglądała teraz .
A powiem Ci , ze Amelka też wędrowiec była i w łóżeczku wiecznie się obracała na każdą stronę . A w swoim łózku śpi fajnie . Drewniane ma .
Jakbym kupowała drugi raz , to kupiłabym zwykłe drewniane jak Agusia czy Gosia . Jednak takie praktyczniejsze i nie ma ryzyka , ze dziecku się znudzi wzorek , bo będzie zbyt dziecinne .
Nasze typowo dziewczęce , ale po Ami jeszcze Maja je początkowo wykorzysta , wiec luz

Sylka Kuba jest świetny

Rewelacyjnie z tym wygranym rożkiem

Gosiu jak mam Ci to zdjecie przesłać ?
Ale cudownymi słowami Cię Michaś uraczył

A Hania jaka kochana

Miałaś zalatany dzionek . Fajnie , ze jeszcze siłę dla Nas znalazłaś

Ja wczoraj padłam jak zabita . Cały dzień z Mają na rękach latała . W międzyczasie zajmując się sprzątaniem i Amelką . Całe szczęście ,ze Amusia tak cudnie sama się bawi i wymyśla sobie zabawy .
Jestem pewna , ze Majusi ząbki w kość dają

Majka ma już pęknięte i białe dziąsełko na dole.
Męczy się strasznie . Dziś jade do apteki kupić żel , bo widzę że pcha wszystko do buziaka i ją swędzi .
Mąż dziś jedzie na urodziny brata .... męski wieczór mają

Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

o sn moze nie bede sie wypowiadac by Agusi nie straszyc co ja przeszlam ulala ale moze 2 bedzie lzejszy i mam nadzieje ze s znowu zdazy

gosiu mozesz pokazac jakie masz lozko ?? cos ala wysuwane ??? jedno pod drugim czy cos innego ??
my niedawno ze spaceru nr 1 wrocilismy , kupilam mlodemu pedzle do farb i bedziemy pozniej malowac

ja uzywalam rozna dlugoo spal w nim nawet

Agi tymkowi od 4 miesiaca zeby w dupke dawaly przeszlam gehenne a wyszedl dopiero 1 w dniu urodzin 1 i zabkowanie to bylo najgorsze kazdy zab strasznie przechodzil , nieraz szlo kilka naraz to szlo oszalec , camilia szla w ruch i czopki ...
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi to jakaś masakra z tą dziewuchą w Pauli szkole. Dobrze, że masz taką mądrą córkę.
Ale jak tak sięgnę pamięcią to u mnie w podstawówce też było sporo osób, w tym dziewczyn które paliły papierosy więc wiekowo tak samo. Chodzili na przerwach za garaże i tam jarali faje

Biedna Majcia, mam nadzieję że żelik jej ulży

Kochana oczywiście że będę prosić o znieczulenie, raczej nie wyobrażam sobie bez tego.
A dziś robiłam porządki, wywalałam wszystko jak leci bez sentymentów i znalazłam wypis ze szpitala z cc z Linką. Cieszę się, bo będę go mieć przy sobie jak pójdę do szpitala.
megi Paulinka jeszcze nie malowała farbkami, ale muszę pomyśleć żeby jej jakieś kupić, tylko obawiam się o skutki tych zabaw

My właśnie wróciliśmy od mojej siostry i było na prawdę bardzo miło, smacznie i wesoło. Uśmialiśmy się tak jak już dawno nie. Posiedzielibyśmy jeszcze dłużej ale ja już długo nie wysiedzę no i spać mi się bardzo już chciało.
Siostra zadowolona z prezentu

Śpijcie dobrze

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi zazdraszczam u mnei nie ma znieczulenia

afus super ze spotkanie z siostra ci sie udalo i prezent sie podobal

Tymcio juz malowal farbami po sobie i papierze i byla niezla frajda tu dywany nie ma to jak cos parkiet sie umyje

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My mieliśmy dziś mega gospodarczą niedzielę

Zrobiliśmy z T takie porządki, że wszystkie szafki z jednego pokoju mam puste i do swojej dyspozycji

Ale na koniec miła kolacyjka z rodzicami, kiełbaska z ogniska i inne smakołyki bo pogoda dziś na prawdę piękna.
Miłego wieczorku

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a oto relacja z malowania wczoraj farbkami

musze mu znowu bloki pokupowac bo juz wymalowal i wyrysowal tamte

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Już po weekendzie i wszystko wraca do normalnego rytmu

Dobrze mi się dziś spało i Paulince też bo znowu pobudka o 8.30

megi fotki super

Paulina ostatnio też przytargała jakieś kasztany jak ja byłam u lekarza a oni chodzili gdzieś z dziadkiem i właśnie tata mówił że mało kasztanów i nie było co zbierać.
Ja już po śniadanku, Paulinka kończy swoje, robię kawkę i idziemy leniuchować

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tymek mały artysta rośnie

Kuba w szatni tyci marudził, ale jak tylko otworzyłam sale, Pani go zawołała i zobaczył dzieci jak się bawią z Paniami od raz popędził do nich.Póżniej z dywanu zrobił mi papa i tyle mnie było na sali Niedawno wróciłam do domu. NAlatałam się po urzedach, na szczęscie pozałatwiałąm mamie wszystkie sprawy
Ja dziś mam dzień lenia

Pogoda super iscie wiosenna

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale wczoraj było pięknie i mam nadzieję że ta dzisiejsza pogoda to tylko takie chwilowe pogorszenie.