- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja mam też z FP tylko inny typ niż wasze

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

agi rany jak ja Ci ogromnie współczuję tego sprzątania po odgracaniu

Szkoda że mama nie przyjedzie, a powiedz Twoje mama chyba nie pracowała, czy źle kojarzę?
Zdecydowała się podjąć jakąś pracę czy po porostu miała przerwę?
megi no ten Wasz bujaczek także fajny. Ja przy Lince chciałam zaoszczędzić i kupiłam taki co wygląda jak FP ale nie ma żadnego porównania, tamten to kicha. Teraz postanowiłam kupić coś porządnego bo potem nawet sprzedać będzie łatwiej.
A kiedy kupujecie Tymkowi łóżko?
Sylka Paulinka też wcina parówkę

Udanego dnia w przedszkolu dla Kubusia

A jak Ty się odnajdujesz w tej nowej sytuacji, jak przychodzisz do domku i masz luz?

Paulina ma ostatnio gorący okres na sukienki. Ciągle mówi że mam jej ubrać suknie, a ona nie ma takich tylko letnie sukienki, ale te nie mogą być. Wytargałam jakąś taką strojną, z tiulami jak nie miała jeszcze roczku i jej założyłam. W sumie pasuje, bo wtedy był do kostek ale nie zapina się na plecach więc jej tylko związałam tasiemką i tak latała. Nie dała sobie tego zdjąć i z babcią na dwór poszła w tej kiecce i na to kurtka

Kończę śniadanko a potem kawka

A o 14 badanie, trzymajcie kciuki żeby mi już młoda na głowie stała a nie na tyłku siedziała

Miłego dnia

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja oczywiście znowu z telefonu. Nie mam czasu nawet komputera włączyć.
Agusia,leżaczek śliczny

Poza tym w końcu dowiedziałam się,że Michałek jako urodzony w listopadzie 2008 roku nie musi iść do szkoły za rok,może zostać w przedszkolu. No,ale chyba jednak pójdzie. Kasa,kasa,kasa... No i na tej stronce wyczytałam też wiele innych ciekawych informacji. Sylka,tam też było napisane,że w grupie przedszkolnej w przedszkolu publicznym może być maksymalnie 25 dzieci,a Kubuska jest 27 jeżeli dobrze pamiętam. W prywatnych przedszkolach to dyrektor ustala. U Michałka to jest 20 osób w grupie.
Agi,czy ty masz chociaż chwilę dla siebie? Jejciu,ty cały czas coś robisz... Szkoda,że mama nie mogła przyjechać.
Muszę mykać. Miłego dnia!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi a jeśli chodzi o siostrę to każda wie co druga myśli, nie piszemy już do siebie jak kiedyś "co słychać" i takie tam inne pierdółki no ale 30tkę ma się raz w życiu i trzeba się jakoś kulturalnie zachować

Nie wiem, jak to spotkanie będzie wyglądać bo jedziemy do ich domu, gdzie spotkam też jej narzeczonego którego nie lubię i ona o tym wie

Ale nie przejmuję się tym.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusiak tak naprawde robię to co do tej pory z tym że np. smażąc nie musze uważać na Kubuśka czy spokojnie wywiesić pranie

Kuba dziś chetnie szedł do przedszkola z szatni wrecz biegł na salę, a na niej się popłakał jak miała już wychodzić. PAnie zdziwione ze KUba płacze bo jako jedyny tegop nie robił. Po śniadanku zadzwoniłam do T i powiedziałą że jak jz wyszłam to pobiegł do Pani i dzieci i sie bawił. Ze soba zawsze ma maskotkę Mikiego

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

relacja z parku
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ależ dziś urwanie głowy mam . Ale wyszłam też 2 razy na spacer , bo pogoda cudowna

Agusiu moja mama od dłuższego czasu nie pracowała . Ale teraz trochę z przymusu poszła

No , ale mój powrót do pracy zagrożony .
Ja wyodkurzałam dół i schody , wymyłam tam wszystko , łacznie z kominkiem . Potem zabrałam się za kuchnię i salon . Najgorszy okazał się balkon , bo część strychu wczoraj sprzątana znajduje się nad salonem i co się dało wyrzucali przez okno . Cały balkon w pyle . Myłam 4 razy podłogę , a cały czas mleko wychodziło . Teraz dopiero wygląda tam jako tako

Potem obiadek i znowu spacer .
Teraz musze pochować rzeczy do szafek i umyć podłogę w salonie .
Większy domek jest super , ale tych metrów do sprzątania za dużo

Sylka czyli Kubę kryzys dopadł . Zdarza sie każdemu dziecku co jakiś czas .
Agus i jak na badaniach ?
Megi fotki świetne

I piszesz , ze lubisz prasować? oj jakbyś mi się tu przydała , bo u Nas masa prania

Gosiu u Ciebie też cały czas coś i czasu brak

Z tym posyłaniem do szkoły , to faktycznie oszczędność kasy . Zresztą teraz to już normalne będzie , ze szkołę wcześniej dzieci zaczynają .
Uczucia mam nadal mieszane , ale cóż .Trzeba się dostosować , bo zmienić tego się nie da .
Uciekam do moich Małych , bo Ami w nianię się bawi ...nie wiem jak długo Maja wytrzyma

PS Czy ja dobrze wyczytałam , że Bombel należą się gratulacje ??? Super

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi kochana Ty to robotem jesteś

Na wizycie okej młoda na szczęście obróciła się już główką w dół, jedyne co to mam więcej żelaza bo mimo brania jednej tabletki dziennie i tak spadło :/
Tak więc poród sn jest bardzo realny tylko ma mi jeszcze zerknąć na ranę i kontrola ciśnienia bo też mam podwyższone.
Ale to tylko jak u nich w przychodni jestem

Pobrała mi GBS ale się wkurzyłam bo nie powiedziała mi na poprzedniej wizycie że tak zrobi, a dziś musiałam zapłacić 40 zł

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agi Ty to robocop z zenskim wydaniu jestes

Agus co za lekarka, super ze ksiezniczka sie glowak obrocila i niech nic nie kombinuje

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

U mnie zapowiada sie długi dzień

Agusiu super , ze Maleńka juz główką w dół . Trzymam kciuki za poród sn i aż zazdroszczę pozytywnie

A to będą czekać aż Maleńka się zdecyduje opuścić brzuszek , czy będą prowokować poród przed czasem za względu na wcześniejsze cc ?
Megi woow , ale Tymuś miał apetyt

Ja po drzemce Małych zbieram się do BB . Pojadę na zakupy , a potem to nieszczęsne zebranie .
Teraz piję kawkę z Ami na kolanach

Miłego dnia

- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

my na dzisiaj jako tako planow brak , jutro ide po skierowanie na badania , by je w poniedzialek zrobic i miec spokoj

obecnie poodkurzalam mieszkanie, poskladalam pranie i jestem po robocie obiadek mamy z wczoraj , wiec przed drzemka pojdziemy znowu do parku na nozkach, ale to kolo 10 dopiero jak sie ociepli ..
aaa wezme mamcie 9 na usg , S nie moze przyjechac chodzby chcial , przyjedzie w piatek w nocy i w sobote rano chyba juz pojedziemy:) i pierwsze co robie too kupuje mlodemu lozko , bo na zeszywane lozeczko juz sie patrzec nie moge

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak tak czytam ile Wy robicie w ciągu dnia to aż mi wstyd

Ale dobra, dzisiaj muszę poprasować rzeczy Paulinki bo już nie ma w czym chodzić no i nowe pranie się zbiera w brudowniku

agi powodzenia na zebraniu

Jeśli chodzi o poród to na następnej wizycie coś ustali, chociaż pewności nie mam.
Wczoraj mi niuni nie mierzyła, a jedynie sprawdziła tętno, ułożenie i potwierdziła płeć

Powiedziała że na ostatniej wizycie dokładnie ją zmierzy i obejrzy ranę, jeżeli dzidzia nie będzie zbyt duża i z raną okej to mogę rodzić sn

Myślę żeby i tak wcześniej wybrać się na oddział jak ostatnio, powiedzieć że będę tu rodzić tak jak poprzednio, ale że miałam cc bo oni mogą zadecydować nieco inaczej niż ta moja lekarka. Wiem że niekiedy w szpitalach się obawiają o komplikacje i mimo wskazań lekarza prowadzącego decydują się na cc.
megi super, że kupujecie łóżko dla Tymka. A z czasem może pomyśl o takim jak ma Gosia dla dzieci. Matko ja to bym chyba w nocy nie spała jakbym miała dziecko na tym zwykłym piętrowym łóżku chociaż sama zawsze takie chciałam mieć

Ale wyobrażałbym sobie zaraz że mi dziecko spadnie z góry, nawet już takie starsze jak np w nocy rozespane będzie chciało iść siku

Ja szukam naklejki na ścianę nad łóżeczko, ale ceny to jakaś katastrofa

Przecież to nie jest rękodzieło tylko zwykły wydruk!!!

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiak super że malutka juz odwróciła sie i niech tak zostanie

Ceny naklejek naprawde są powalające, szczególnie jak coś ładnego i nie wygląda na dziadostwo.
Megi masz rację łóżko piętrowe bedzie praktyczniejsze i zamie Wam w pokoju mniej miejsca niż 2.
Agi powodzenia na zebraniu. Ja mam w nastepnym tygodniu. Wczoraj pytałam nauczycielki jak KUba się sprawuje i mówiła ze super. Ładnie je i siedzi przy stoliczku. I widać że lubi jak czyta się ksiazki

Zmykam robic obiadek i ogarnąć domek.
Kuba dziś miał niespokojna noc bo katarek mu się przyplątał.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Skończyłam pranie, obiad gotowy i niedługo zbieram się po przedszkolaka

Pogoda śliczna, wiec jak zje skoczymy na spacerek