BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #921287 przez agat
Anabelle no no no, konkretny brzuszek :)
Jutro wstawię, z kilku ujęć, żeby się Azja mogła zapatrzec ;)

Zapomniałam wam wcześniej napisać o tym jak mnie dziś Adaś zaskoczył. Siedzimy w pokoju i chłodno w stopy mi się zrobiło. Mówię do Adasia: "synku może byś przyniósł mamie skarpetki? W drugim pokoju na łóżku leżą". A ten wstał, poszedł i wraca za chwilę ze skarpetami!!! Gdybyście widziały nasze miny :P Kopary nam opadły :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #921297 przez creatura
Eloł;)

Monia, super, ze z dzidzia wszystko dobrze, to najwazniejsze:)

Bella, fajny brzusio, jeszcze nie za duzy, ale juz nie oszukasz, ze wzdeciowy;)

Agat, Alex, dawajcie swoje;)

Azja, kobieto, jak tsh w normie to dzilajcie, dzialajcie, bo Ciebie az pali do dzidzi nr 2 :D i oby malz wrocil szybko ze szpitala z dobrymi wynikami.

Agat, a jak Twoj emek, powtarzal kal?

Suzi, jutro ja robie ta zapiekanke z cukini, tylko bulke pomine;)

Agat, ooooo, nas tez Leos tak zaskakuje, ze przynisi przedmioty, o ktorych mowimy, a ostatnio mowie do niego, idz do babci, ona Ci zaspiewa swoja wersje " kosi łapci" i ten pobiegl do drugiego pokoju z raczkami do kosi, ale babcia beton, nie zalapala ;D kiedys zarzucil gdzies pomarancze pomdomu, a ja chcialam robic sok i pytam, gdxie je podzia, a ten mi przyniosl najpierw jedna, a potem pokazal, ze druga pod prysznicem:D i jeszcze jedno smieszne zdarzenie: na grillu rodzinnym moj brat cichcaczem pali fajke z kuzynka ( brat dorosly, ale nie chce straszyzny gorszyc;) ) a ja podpuszczam Leosia i mowie idz powiedz dziadkowi " Wujek Michal robi buch, buch" co w wersji Leosia brzmialo " Micha bu, bu" i powtarzal to przy nas, ale zanim do dziadka dolecial to zapomnial :laugh:

11 lata 11 miesiąc temu #921299 przez Azja
Anabelle super brzuszek :)

Agat dzieciaczki teraz tak szybko łapia, my ostatnio z M o czyms tam gadamy, Jasiek sie niby bawi, a cos powiedzielismy o jego włosach czy cos w tym stylu, a on sie za głowe łapie i nam pokazuje, a ze skarpetkami to tez tak mamy jak idziemy na spacer mowie mu zeby przyniosł skarpetki z szuflady bo idziemy na spacer, to leci i przynosi :) super sa dzieciaczki

u nas obowiazkowe stały sie spacery na pkp, dobrze ze mam nie daleko, ale wystac swoje musimy, bo przynajmniej 2 pociagi musza przejechac, chyba sobie rozkład sciagne, zeby wiedziec o której chodzic :laugh:

o rety juz 23 lece sie kapac :whistle:

a to moj Jasio z wizyta na PKP zdziwiony bo włąsnie pociag odjechał :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 11 miesiąc temu #921301 przez monia89
Anabell widać brzunio :-)
Agat czekamy!
Tosik też z dnia na dzień robi się mądrzejszy nawet kuwa mówi :woohoo: wyrwało się mojemu tacie i Tosik ma radoche.

11 lata 11 miesiąc temu #921302 przez agat
Jasiek przeslodko zdziwiony :)

Adaś do mówienia się nie garnie, ale rozumie dużo :)

Creo, małż mój planuje w tym tyg powtórzyć badania. Dziś miał usg brzucha i wszystko ok, nic niepokojącego nie znaleźli. Tylko wątroba leciutko powiększona, ale po weselnym weekendzie to nic dziwnego :P

11 lata 11 miesiąc temu #921303 przez Anabelle
Adaś dał czadu ze skarpetami ;D

Antkowi też nie wolno podpowiadać co ma robić, albo czego lepiej, żeby nie robił, bo dziwnym trafem zaraz wpada na ten sam pomysł :D

11 lata 11 miesiąc temu #921306 przez Azja
Jasiek tez z gadaniem na bakier, znaczy gada duzo ale po swojemu, choc ostatnio zauwazyłam ze niektóre "wyrazy" sie powtarzaja wiec pewnie cos okreslaja, tylko jeszcze nie wiem co :laugh:

najlepszy jest jak leci samolot, ja mowie panie pilocie dziura w samolocie, a jasiek wtedy tez krzyczy tylko po swojemu i obowiazkowo palec w gorze :laugh: :laugh:

no dobra teraz naprawde spadam dobranoc

11 lata 11 miesiąc temu #921310 przez Suzi
Monia - widać juz ze przystojniak z Ignasia, bądź pięknotka z ..... :whistle: :laugh:

Azja - dobrze Creo mowi, Ty się bierz za robotę a tsh sie bedzie normowało lekami :cheer: , Mikuś tez uwielbia patrzeć na dzieci...ehhhh i w ich towarzystwie nawet o mnie zapomina :P B)

Agat - nas Mikuś tez zaskakuje tym jak duzo rozumie, ale gada wytrwale po swojemu. Wie jak sie nazywaja rozne sprzety domowe i bez wahania przynosi to o co sie go poprosi :)

CreMoniu - ja tez bułkę pominęlam :P , ja w ogole zazwyczaj modyfikuję przepisy. Do tej zapiekanki dorzucilam np suszone pomidory z kaparami, myslalm tez o pieczarkach ale SynPierwszy wyżarł i nie poinformował :P , a na wierzchu jeszcze polożylam świeże pomidory obrane ze skorki w plasterkach i się pieknie zapiekły. A, no i do środka jeszcze dodalam troszke drobiowej szynki, zeby malż nie marudził, ze bez mięsa to dla krolikow B)
Dzis mialam zrobić tw kotleciki z brokułow do ktorych link wstawialam, ale stwierdzilam ze smazenie= tluszcz poza tym wiecej czasu zajmuje i wlasnie skladniki na kotleciki wzbogacone o komosę ryżową, pieczarki podduszone z porem i udekorowane na wierzchu plasterkami pomidorow wlasnie sie zapiekają w charakterze autorskiej zapiekanki :laugh: , tym razem bez mięsa, więc pewnie m nie ruszy :blink:

Anabele - no brzuszek konkretny :blink: i to w 11 tyg, wow!

11 lata 11 miesiąc temu #921328 przez Azja
hej

Misio mi sie dzis z katarem obudził, jeszcze tego cholerstwa mi potrzeba :angry:

pogoda tez mało zachecająca, miało byc ciep[ło i słonecznie, a jest zimno i pochmurno, mam nadzieje ze sie wypogodzi :S

Suzi ale Cie wzieło na "kucharzenie" super, wrzucaj ciekawe przepisy, chetnie skorzystam :)

11 lata 11 miesiąc temu #921332 przez agat
Azja pochmurno? U nas słońce świeci :)

Ja się pytam, gdzie jest Ilonka??????

11 lata 11 miesiąc temu #921334 przez Azja
Agat to daj troche tego słonca :) a tak na serio to mam nadzieje ze do nas dotrze ;)

Ilonka miała jechac nad morze chyba na poczatku wrzesnia, cos kiedys pisała ;)

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #921338 przez agat
Trzeci raz próbuję dodać posta ze zdjęciami :/ Moze teraz.

Azja patrz patrz i się zapatrzaj :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #921364 przez Azja
Agat piękny brzuszek. Tez chce taki :woohoo:

W dzień dobry TVN ma być dziś eksperyment czy facet przetrwa poród. , no ciekawe co powie po haha

11 lata 11 miesiąc temu #921421 przez agat
Widziałam tego Kossakowskiego ;)

W Reserved do końca tygodnia jest zniżka 20% na odzież dziecięcą :)

Adaś poszedł już spać, coraz wcześniej się jego drzemki zaczynają.

11 lata 11 miesiąc temu #921428 przez Anabelle
Agat piekny brzuszek i jaki dzielny pomocnik - buty układa :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka