BezpiecznaCiaza112023

Mamy Kwietniowe 2013

11 lata 11 miesiąc temu #935667 przez creatura
Suzi, raczej z kaszkietami ;) Mój małż lubuje się w tych nakryciach glowy no i kojarzą się one z powstaniem warszawskim ;)

My też dziś kisimy się w domu, bo leje od rana niemilosiernie. Gdyby choc na chwile przestało, poszlibysmy pobrodzić po kałużach, a tak nici :(

Agat, te buciki to Emu mini, miałam mnóstwo obaw jak je zamawiałam, ale są genialne. Szkoda, że dla dorosłych mają takie niebotyczne ceny, bo bym sobie oryginały sprawiła, a tak znowu będę pomykać w wesji z Auchana :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Kaikai, bo nie mowiłaś, jaką płeć u ciebie doc dojrzał? ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 11 miesiąc temu #935690 przez agat

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

11 lata 11 miesiąc temu #935712 przez creatura
Tak, bardzo podobne brzuszki, czyli to mit, że inny na dziewczynke inny na chlopaka :cheer:

11 lata 11 miesiąc temu #935727 przez kaikai
Ja już po wizycie, badania ok. Mieszczą się w normie, ale mam nie jeść słodkiego i małe, częste posiłki.
Dostałam adres strony słodkie mamy, mam tam poczytać.

Płci jeszcze nie znam.

11 lata 11 miesiąc temu #935759 przez agat
Creo no chyba, że to nie dziewczynka :)

11 lata 11 miesiąc temu #935789 przez Azja
Agat brzuszek śliczny :) faktycznie bardzo podobny :) do którego tygodnia Adaś był dziewczynka. ?

11 lata 11 miesiąc temu #935815 przez agat
Do usg polowkowego.

11 lata 11 miesiąc temu #935823 przez creatura
Nie, no Agat, bez jaj :blink: A miałaś już kolejne usg po połówkowym?

11 lata 11 miesiąc temu #935851 przez agat
Nie miałam :) W przyszły wtorek dostanę skierowanie.
Pisałam wam, że mam worek upranych i poprasowanych ciuszków dziewczecych od znajomej mojej bratowej? Na każdej wizycie miała usg i zawsze była dziewczynka, a urodził się synek :P Także ja już niczego nie jestem pewna ;)

Usypialam małego gada ponad godzinę :/

11 lata 11 miesiąc temu - 11 lata 11 miesiąc temu #935917 przez Azja
Hej

Nocka U nas ok. PogoDa dziś ujowa wiec czeka nas siedzenie w domu póki co Misio się ładnie bawi :)

Kaikai dobrze ze po wizycie ok.

Agat mam nadzieje ze u Was Córeczka juz zostanie. A u tej koleżanki bratowej to nieźle jaja Człowiek się nastawi na dziewczynkę a tu chłopak. W sumie najważniejsze aby było zdrowe :)

Buziaczki dla Leosia :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 11 miesiąc temu #935933 przez kaikai
Agat super masz brzuszek :)

11 lata 11 miesiąc temu #935978 przez monia89
Hej.
LEOŚ do zacałowania :-) creo gdzie Leosiowi kupilaś kaszkiet?
Agat super brzuszek! No i super prezent w postaci ubranek mieli zonka i to niezłego!
Kaikai super że po wizycie ok.
Suzi co do zabaw bawimy sie w chowanego samochodami koparami układamy klocki kolorujemy oglądamy książeczki czeszemy psy aportuja zabawki Tosikowi Antoś sprząta a w kuchni trzepaczka nalewka i miski sa hitem ostatnio plasteline wyciągnełam ale chciał nią psy karmić ;) jutro farby užyjemy bo mam pewien plan ale o tym później :-D
u nas pogoda okropna 3 stopnie i ulewa od samego rana ale mam dziś M w domu więc luzik.
Wczoraj pogoda wytrzymała zaczeło padaćpo wszystkich ceremoniach a pogrzeb miał w prawdziwych honorach ja przebeczałam cała msze ale jestem z siebie dumna przeczytałam czytanie ale jak to nie wiem. Kazanie księdza było tak dobitne dla jego żony i tych wszystkich którzy o nim zapomnieli tak jakby ksiądz o wszystkim wiedział.
Jednym słowem dobrze że jest mu lepiej.

11 lata 11 miesiąc temu #935992 przez Anabelle
Ja już nie mam kataru, kaszel prawie też zniknął, mam lekkie duszności ale antybiotyk tylko do jutra.
Antek ma już ciut mniejszy katar, opuchnięcie na gardle i migdałkach chyba minimalnie mniejsze, bo już się nie dusi przez sen.

Piękny brzuszek Agat :)

11 lata 11 miesiąc temu #935996 przez Suzi
Leosiu, dziś Twoja osiemnastka :laugh: , lap buziaczki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

U nas 5 stopni :( , ciepełko!!!! Gdzie sie podzialeś???!!!!!
W związku ze związkiem, jako ze Mikus ma tylko lekkie buciki zakupilam mu wczoraj zimowe emelki, o takie
www.tuputupu.pl/chlopcy/kozaki/emel-1997-11.html
I jeszcze zajrzalamna cocodrillo, aleeee, zdzierżylam, choc nie bylo latwo,zwlaszcza przy spodenkach,ale on spodni ma tyle ze sześcioraczki by obdzielił. No chyba zebym wziela na "zaś" :P , ale malż dzis z rańca zapolowal w Lidlu i obkupil wszystkich w ocieplane jeansy wiec kolejne spodnie do kolekcji przybyly....

Agat -no superfajoski brzuś :) a juz ciężko z nim?

Kaikai .a z Toba juz dobrze? Mam naddzieje ze tak,bo juz nie piszesz o mdlościach B)

Monia - no i dobrze ze tak powiedzial, chociaż czasami ludzie ewidentnych prawd i oczywistych przytykow do siebie nie biorą, więc rownie dobrze moglo po niej splynać jak po kaczce. Ale to niewazne! Grunt ze wujek juz nie cierpi i jest mu dobrze.

U nas dzis zabawa metrem krawieckim, na zakrętki sie jeszcze nie odwazylam bo wizja sprzatania ich z kazdego zakamarka mnie jakos zniechęca.. :P za stara jestem :pinch:

11 lata 11 miesiąc temu #936033 przez agat
Leosiu buziaczki :* :* :*

No piździawa dziś totalna :/ Wyszliśmy na trochę, ale po 5 min żałowałam tej decyzji. Muszę kupić Adasiowi cieplejszą czapę, bo w sumie tego mu na razie brakuje.

Zrobię Dave konkurencję :P Fajną stronkę mi koleżanka poleciła z drewnianymi zabawkami:
www.nefere.pl/

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka