- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ogórkowa się gotuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
Przyznawać się która ma na swoim termometrze więcej niż 10'C? W radiu mówili DZIŚ, że nawet kreski dojdą do 15 więc ja się pytam gdzie to ciepło jest w której części kraju
![]()
![]()
![]()
u mnie ledwo do 5 dochodzi, a może to żart był, a ja po prostu nie zrozumiałam hmmmm
Ogórkowa się gotuje
u mnie 5

- JoannaL
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9

- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja wyniki GBS już w piątek popołudni będe miała

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Ja od rana robię porządki w dokumentach finansowych, w nocy niemiła pobudka ze strony ochrony, bo alarm antynapadowy się w sklepie włączył i trzeba było jechać. Jak się okazało pracownica nie wyłączyła lodówki z piwem i napojami i strumień powietrza wychodzący górą poruszał plakaty wiszące pod sufitem, co chwilę uruchamiały czujkę, wnerw totalny.
Tym czasem, ja zadowolona, bo wkońcu łóżeczko złożone stoi i czeka na Maksa

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My dzisiaj zamawiamy pizze.. Ostatnio mi zrobiłyście smaka, a dzisiaj wypłata przyszła, więc można zaszaleć
ehehe
Ja wyniki GBS już w piątek popołudni będe miałaAle zapłaciłam 30zł :/ pojebało ich z tą kasą.. za krew i mocz 10zł.. dobrze ze gienek na NFZ bo bym z kasą nie wyrobiła
Ja dziś pizze robię ale sama

Kochana ja za te wszystkie badania ktore musze zrobic przed wizytą zapłace 200 zł :/
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Ale inna sprawa jeszcze

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Mam dziś taką zgagę, że już wypiłam butlę wody, żeby jej nie czuć, ale nie pomaga:(.
Co do temperatury, to nie wiem, ale sypie śnieg, więc na pewno to nie jest 15 stopni, ani nawet 10 .
Mąż mnie dziś zabrał do lumpka i poszalałam. Kupiłam całą reklamówkę ciuszków. Ale nie mogłam się powstrzymać

Oprócz tego byliśmy w sklepie dzidziusiowym, kupiliśmy rożek usztywniany i pieluchy tetrowe.
Jak ja poznałam mojego męża? Śmieszna historia....
Byłam już po studiach, ale życie prowadziłam studenckie: wynajmowane mieszkanie ze znajomymi+niezła praca co pozwalało na całkiem fajne życie i sporo imprez

Wybrałyśmy się z koleżanką do klubu(tzn ja ją wyciągnęłam, bo była jakaś impreza w stylu salsy, a ja wtedy jakoś na kurs tego chodziłam).
Fajnie było, ale jej się mniej podobało. Więc wymyśliła, że pójdziemy do takiego rockowego pubu studenckiego( który zresztą ja bardzo lubiłam, ale nie tego wieczora).
Ale cóż miałam zrobić- ona poświęciła się dla mnie to i ja uległam, chociaż wściekła byłam na nią strasznie.
I tak po drugiej w nocy wylądowałyśmy w tym pubie. Nastrój miałam bojowy, kupiłyśmy piwo i siadłyśmy, jacyś znajomi się przyplątali, ale ja bynajmniej nie miałam nastroju do zabawy.
Siedziałam i szukałam kogoś na kim mogłabym się wyżyć. Koło baru stało dwóch kolesi, którzy też mnie obserwowali, więc zaczęłam robić to samo. Potem podeszli, wywiązała się jakaś gadka. Pomyślałam, że się pobawię. Wymyśliłam całą historię o sobie- wiek, koleżanka stała się siostrą itp. Wszystko z myślą o tym, że i tak nigdy go nie zobaczę...Szczególnie miła przy tym nie byłam. Ale chyba dawka alkoholu po jakiej był mój przyszły mąż nie pozwoliła mu wyłapać tego, że ja się trochę nabijam.
Jak zdecydowałyśmy się wyjść, to nagle okazało się, że nie chciał nas puścić bez numeru telefonu. Ja się uparłam, że nie dostanie, ale moja koleżanka pomyślała inaczej.
Zaczęły się smsy, potem jakieś spotkania.
Jego mina jak odkręcałam wszystko co mu nakłamałam- bezcenna

Zaczęliśmy się spotykać i jakoś tak sie potoczyło samo, choć ja po kilku spotkaniach chciałam to skończyć. Na pewno nie była to miłość od pierwszego wejrzenia.
Ale już nam minęły 4 lata. W zeszłym roku ślub, dwa miesiące później udało się nam zajść w ciążę, dostaliśmy mieszkanie po babci. I tak to wyglądało u nas...

Były burze po drodze, teraz też się zdarzają, ale jest porządnym facetem, który naprawdę zaangażował się w nasz związek, w bycie mężem i przyszłym ojcem.
Nawet jego mama jest w szoku, że aż tak się zmienił.
Się rozpisałam- mam nadzieję, że nie zasnęłyście

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Domiś z tego co wiem to naklejki dobrze sie trzymaja sciany

- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
To jest totalne nieporozumienie!!! To powinno być za daramo... jak np kogoś nie stać, to co ma zrobić? Bez badań całą ciąże...!? Ten kraj jest do dupy ;/
Domiś o ile dobrze zrozumiałam to chodzisz do lekarza na NFZ? Jeżeli tak, to on powinien wystawić Ci skierowanie na badania też na NFZ.
Ja też chodzę prywatnie, ale jak na początku ciąży był taki duży pakiet badań do zrobienia, to poszłam do innego lekarza na NFZ tylko po to, żeby mi te badania wypisał i robiłam je bezpłatnie.
- moniaaak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja dziś pizze robię ale sama

Kochana ja za te wszystkie badania ktore musze zrobic przed wizytą zapłace 200 zł :/[/quote]
Kiniaczek kiedyś wrzucałaś chyba przepis na ciasto bez zagniatania czy coś takiego... czy ja mogę o niego prosić

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36