BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 3 tygodni temu #617677 przez aleksiaa88
Czyżbym narobiła smaka ogórkową :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 tygodni temu #617698 przez ewela86
właśnie przyjechało łóżeczko!!!!!!! mężulek już się zabiera za składanie :lol: w szoku jestem że nawet się słowem nie musiałam odzywać:) jak się uda to wkleje dzisiaj zdjęcie:)

a ogórkowa....mmmm....jasne że narobiłaś aleksiaa88 - podrzuć trochę bo nie chce mi się robić :laugh:

12 lata 3 tygodni temu - 12 lata 3 tygodni temu #617700 przez anek
Anabelle Recaro Profil Plus wygrywa w crash testach,takze namawiaj meza bo warto!

Aleksia moj syncio uwielbia ogorkowa i dzisiaj jak szedl do szkoly to mowil"mamo zgotuj dzisiaj ogorkowa"takze mowi i ma :woohoo:

12 lata 3 tygodni temu #617711 przez Sevilla
A ja od 15 siedziałam i prasowałam pieluszki tetrowe, flanelowe, ręczniki i mam dość ... zaraz położę się z moim dupskiem na łóżku i nie kiwnę palcem :)

12 lata 3 tygodni temu #617831 przez joasia10015
Lalka mój GINEK nazywa sie Marcin Michalak -dosc młody facet :)
Kiniaczek mówisz że mój ginek chce łapóweczke? Kurcze jakos tak tego nie odebrałam-on mi pow.tylko że jak wyjdzie na to że da mi skierowanie na cc.to jak ja chcę to może mi dac na taki dzien żeby on mi zrobił zabieg .Kurcze ale musze go wyczaic-może faktycznie cos chce...Choc słyszałam od kumpeli że jej znajoma -która też chodzi do mojego GINKA chciała mu dac w łapę za ,,opiekę ,,to oburzył sie i pow.że on nie jest ,,TAKIM ,,lekarzem i wyprasza sobie takie zachowanie-nie wziął kasy ,choc ,,czuwał ,,nad nią w szpitalu jak nad swoją pacjentka :) ALe dobrze że mi podpowiedziałas-zwróce uwage na nastepnej wizycie co i jak ;)
Lalka ja mam takie same upławy od poczatku ciąży-i GIN mówi że są ok.
demonique ja znam Dorotę Osińską własnie z THE VOICE OF POLAND ;) Jak zaspiewała to beczałam jak dziecko :blink: Kiniaczek baaardzo proszę o tą liste szpitalną o której pisałas :blush:
Kurcze dzis kupiłam OSCENISEPT do pępuszka i wpadłam w szok-26 zl.???? Nie że mnie nie stac-ale kurde myslałam że pare złotych ...

12 lata 3 tygodni temu #617837 przez demoniqe
gaziki nasączone spirytusem w aptece 20 szt plus butelka spirytusu kosztowały mnie 8 zł.

12 lata 3 tygodni temu #617850 przez Kiniaczek
lania napisał:

Jaką pakę pampersów pakujecie do szpitala? ile sztuk, 43 starczy czy raczej te 72 :unsure: :unsure: :unsure:

ja do szpitala tylko 10 sztuk:)

12 lata 3 tygodni temu #617856 przez joasia10015
demonique dobiłas mnie-co ty gadasz-8 zl.??? No to przepłaciłam ...jest tylko mała szansa że OSCENISEPT jeszcze do czegos wykorzystam ;-P

12 lata 3 tygodni temu #617857 przez lalka
laski ja tez zostaje przy spirytusie...jakoś tak byłam zadowolona!!!

położna nic nowego nie powiedziała...że jak nie są brunatne to ok!!jutro idę do gina i zobaczymy!!!!

a moja wanienka,którą dostałam jest dziurawa!!!uuuuu muszę dokupić...albo siostrę poproszę!!!!

Anabelle a co z Twoją akcją porodową?????

12 lata 3 tygodni temu #617858 przez Anabelle
anek napisał:

Anabelle Recaro Profil Plus wygrywa w crash testach,takze namawiaj meza bo warto!

Aleksia moj syncio uwielbia ogorkowa i dzisiaj jak szedl do szkoly to mowil"mamo zgotuj dzisiaj ogorkowa"takze mowi i ma :woohoo:

Masz rację, jest to jeden z najlepszych fotelików i się strasznie na niego nakręciłam. Na innym forum 2 mamusie go mają i są zachwycone. Jak się wkurzę to sama zamówię :D haha

12 lata 3 tygodni temu #617860 przez Kiniaczek
joasia10015 napisał:

Lalka mój GINEK nazywa sie Marcin Michalak -dosc młody facet :)
Kiniaczek mówisz że mój ginek chce łapóweczke? Kurcze jakos tak tego nie odebrałam-on mi pow.tylko że jak wyjdzie na to że da mi skierowanie na cc.to jak ja chcę to może mi dac na taki dzien żeby on mi zrobił zabieg .Kurcze ale musze go wyczaic-może faktycznie cos chce...Choc słyszałam od kumpeli że jej znajoma -która też chodzi do mojego GINKA chciała mu dac w łapę za ,,opiekę ,,to oburzył sie i pow.że on nie jest ,,TAKIM ,,lekarzem i wyprasza sobie takie zachowanie-nie wziął kasy ,choc ,,czuwał ,,nad nią w szpitalu jak nad swoją pacjentka :) ALe dobrze że mi podpowiedziałas-zwróce uwage na nastepnej wizycie co i jak ;)
Lalka ja mam takie same upławy od poczatku ciąży-i GIN mówi że są ok.
demonique ja znam Dorotę Osińską własnie z THE VOICE OF POLAND ;) Jak zaspiewała to beczałam jak dziecko :blink: Kiniaczek baaardzo proszę o tą liste szpitalną o której pisałas :blush:
Kurcze dzis kupiłam OSCENISEPT do pępuszka i wpadłam w szok-26 zl.???? Nie że mnie nie stac-ale kurde myslałam że pare złotych ...

Nie mowie że łapówkę tylko że się cenią za porody:) ale może jeśli chodzi o cesarki to jest inaczej :) Wiem że jak kobieta chce lekarza a on akurat nie ma dyżuru to wtedy trzeba zapłacić za przyjazd ... A uwierz mi że się ceinią :ohmy: ale jak ma Ci skierowanie wypisać na cesarke to pewnie Ci wypisze na dzień kiedy będzie miał dyżur więc luzik:) Zaraz wyśle listę :*

12 lata 3 tygodni temu #617863 przez Kiniaczek
joasia10015 napisał:

demonique dobiłas mnie-co ty gadasz-8 zl.??? No to przepłaciłam ...jest tylko mała szansa że OSCENISEPT jeszcze do czegos wykorzystam ;-P

Octenisept to wykorzystasz do prawie wszystkiego moja droga, Miłosz się przewróci , psykniesz na rane nie bedzie piekło, każda dezynfekcja w domu bez płaczu i szczypania:) Irygacje gardła itp:)

12 lata 3 tygodni temu #617870 przez Anabelle
Kiniaczek napisał:

joasia10015 napisał:

Octenisept to wykorzystasz do prawie wszystkiego moja droga, Miłosz się przewróci , psykniesz na rane nie bedzie piekło, każda dezynfekcja w domu bez płaczu i szczypania:) Irygacje gardła itp:)

Można też psikać poranione krocze więc moim zdaniem opłacalna inwestycja :)

12 lata 3 tygodni temu #617880 przez ewela86
właśnie miałam zapytać co do pępuszka kupujecie, bo niby spirytus już odradzają a po octenisepcie czasem się paprze i długo goi... nie wiem czy to prawda - tylko tak słyszałam.

12 lata 3 tygodni temu #617884 przez aleksiaa88
Mój oscanisept kosztował 22zł ale wyprawiłam męża do najtańszej apteki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka