- Otrzymane podziękowania: 9
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

a ogórkowa....mmmm....jasne że narobiłaś aleksiaa88 - podrzuć trochę bo nie chce mi się robić

- anek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Aleksia moj syncio uwielbia ogorkowa i dzisiaj jak szedl do szkoly to mowil"mamo zgotuj dzisiaj ogorkowa"takze mowi i ma

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kiniaczek mówisz że mój ginek chce łapóweczke? Kurcze jakos tak tego nie odebrałam-on mi pow.tylko że jak wyjdzie na to że da mi skierowanie na cc.to jak ja chcę to może mi dac na taki dzien żeby on mi zrobił zabieg .Kurcze ale musze go wyczaic-może faktycznie cos chce...Choc słyszałam od kumpeli że jej znajoma -która też chodzi do mojego GINKA chciała mu dac w łapę za ,,opiekę ,,to oburzył sie i pow.że on nie jest ,,TAKIM ,,lekarzem i wyprasza sobie takie zachowanie-nie wziął kasy ,choc ,,czuwał ,,nad nią w szpitalu jak nad swoją pacjentka

Lalka ja mam takie same upławy od poczatku ciąży-i GIN mówi że są ok.
demonique ja znam Dorotę Osińską własnie z THE VOICE OF POLAND

Kurcze dzis kupiłam OSCENISEPT do pępuszka i wpadłam w szok-26 zl.???? Nie że mnie nie stac-ale kurde myslałam że pare złotych ...
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jaką pakę pampersów pakujecie do szpitala? ile sztuk, 43 starczy czy raczej te 72
![]()
![]()
ja do szpitala tylko 10 sztuk:)
- joasia10015
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
położna nic nowego nie powiedziała...że jak nie są brunatne to ok!!jutro idę do gina i zobaczymy!!!!
a moja wanienka,którą dostałam jest dziurawa!!!uuuuu muszę dokupić...albo siostrę poproszę!!!!
Anabelle a co z Twoją akcją porodową?????
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Masz rację, jest to jeden z najlepszych fotelików i się strasznie na niego nakręciłam. Na innym forum 2 mamusie go mają i są zachwycone. Jak się wkurzę to sama zamówięAnabelle Recaro Profil Plus wygrywa w crash testach,takze namawiaj meza bo warto!
Aleksia moj syncio uwielbia ogorkowa i dzisiaj jak szedl do szkoly to mowil"mamo zgotuj dzisiaj ogorkowa"takze mowi i ma

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Lalka mój GINEK nazywa sie Marcin Michalak -dosc młody facet
Kiniaczek mówisz że mój ginek chce łapóweczke? Kurcze jakos tak tego nie odebrałam-on mi pow.tylko że jak wyjdzie na to że da mi skierowanie na cc.to jak ja chcę to może mi dac na taki dzien żeby on mi zrobił zabieg .Kurcze ale musze go wyczaic-może faktycznie cos chce...Choc słyszałam od kumpeli że jej znajoma -która też chodzi do mojego GINKA chciała mu dac w łapę za ,,opiekę ,,to oburzył sie i pow.że on nie jest ,,TAKIM ,,lekarzem i wyprasza sobie takie zachowanie-nie wziął kasy ,choc ,,czuwał ,,nad nią w szpitalu jak nad swoją pacjentkaALe dobrze że mi podpowiedziałas-zwróce uwage na nastepnej wizycie co i jak
Lalka ja mam takie same upławy od poczatku ciąży-i GIN mówi że są ok.
demonique ja znam Dorotę Osińską własnie z THE VOICE OF POLANDJak zaspiewała to beczałam jak dziecko
Kiniaczek baaardzo proszę o tą liste szpitalną o której pisałas
Kurcze dzis kupiłam OSCENISEPT do pępuszka i wpadłam w szok-26 zl.???? Nie że mnie nie stac-ale kurde myslałam że pare złotych ...
Nie mowie że łapówkę tylko że się cenią za porody:) ale może jeśli chodzi o cesarki to jest inaczej

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
demonique dobiłas mnie-co ty gadasz-8 zl.??? No to przepłaciłam ...jest tylko mała szansa że OSCENISEPT jeszcze do czegos wykorzystam ;-P
Octenisept to wykorzystasz do prawie wszystkiego moja droga, Miłosz się przewróci , psykniesz na rane nie bedzie piekło, każda dezynfekcja w domu bez płaczu i szczypania:) Irygacje gardła itp:)
- Anabelle
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- https://matuli.pl/
Można też psikać poranione krocze więc moim zdaniem opłacalna inwestycjajoasia10015 napisał:
demonique dobiłas mnie-co ty gadasz-8 zl.??? No to przepłaciłam ...jest tylko mała szansa że OSCENISEPT jeszcze do czegos wykorzystam ;-P
Octenisept to wykorzystasz do prawie wszystkiego moja droga, Miłosz się przewróci , psykniesz na rane nie bedzie piekło, każda dezynfekcja w domu bez płaczu i szczypania:) Irygacje gardła itp:)

- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9