BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

13 lata 2 miesiąc temu #344012 przez Karola1990
no jutro jadę i zostanę na 24h ale w sumie to mogli by juz wywołac albo cos bo jak mnie odeślą to co? znów jeden dzien w domu i bede musiała jechac bo po terminie 2 tyg bedzie. ehh...

tych dobrych objawów mam tyle i od takiego czasu że nie wierze już w to wcale.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #344014 przez szolrak1
zostaniesz tam zobaczysz!! i wrocisz z malenstwem!

13 lata 2 miesiąc temu #344016 przez szolrak1
cos iwci nei słychu ani widu ;] nie mam do niej tel . Ciekawe jak tam u niej to wszystko sie podziało;]!

Ale cos mam przeczucie ze jutro karolcie odciazą:)

potem kalusie:D w weekend:D

no i my z nalka:d jazda

13 lata 2 miesiąc temu #344041 przez szolrak1
o Boze ale pojadłam!!! zjadłam talerz zupki jarzynowej i nalesniki z serem:d wow bez ruszania sie z łózka:D to jest zycie:d kochane jadłodajnie:d hehhe a teraz sie ubiore i pojde do sklepu musze sie ruszyc wkoncu dzisiaj:D

13 lata 2 miesiąc temu #344057 przez kala321
szolrak u nas mogą być przy odwiedzinach max 2 osoby i nie na sali tylko wychodzi się do takiej ogólnej

więc spoko chyba nie wpuszczą ci takiego tabunu,choć ciekawe kto wpadł na ten głupi pomysł

J przyszedł wcześniej do domu,zrobił mi łożko idę leżeć,bo jeszcze podniosła mi się trochę temp

u mnie był sluz a teraz nie ma
skurcze jakieś są,ale chyba były już mocniejsze
moja mama dzwoniła,że wczoraj jej nie oddzwoniłam,czy już urodziłam?

13 lata 2 miesiąc temu #344060 przez kala321
ja też mam jarzynową,ale nie chce mi się jeść

Karola jutro ja też mam ktg,może Ciebie już zostawią jak mówili ,że masz przyjść na czczo

13 lata 2 miesiąc temu #344063 przez kala321
idę do łóżka,pa

13 lata 2 miesiąc temu #344073 przez ewelinda83
Moniq gratuluje ekspresowego porodu :) tylko pozazdroscic :lol: nie to co u mnie 20godz w szpitalu :ohmy: cale szczescie ze pod zzo bo do skurczy partych to bym chyba nie wytrzymala z bolu :( :ohmy:
pilnuj Ewusi zeby sie malenstwo nie zarazilo od Domi :huh: a jak to ospa to moze Domi do dziadkow wyslac na kilka dni ???

Karola dziwne, ze cie nie zostawiaja tylko ciagle odsylaja :angry: moze jutro bedziesz szczesliwa mamusia :lol: juz jestes tydzien po terminie ?!?

Madzia moja Kinia kochana, wcina jak smok :cheer: cycek to jej przyjaciel :silly: ja mialam tak obolale sutki ze nie dawalam rady, lzy mi lecialy jak grochy :( karmilam ja na zmiane butelka i cycem ale wczoraj kupilam nowe nakladki z AVENTu i normalnie jestem w niebie :woohoo: moge ja karmic i nie czuje zadnego bolu :side:
tylko nie wiem czy to normalne bo ona by tego cycka najlepiej nie wypuszczala z buzi ?
w dzien ladnie spi a w nocy troszke szaleje ;) ale polozna mowila ze to normalne, ze ona sie musi przestawiac z dnia na noc. dzisiaj jest tropszke marudna to moze w nocy da nam pospac :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #344090 przez Karola1990
No już tydzień po terminie. Też w szoku jestem.
Te moje skurcze robią się co 5 min nawet. szkoda tylko że o różnym natężeniu i np. 2 skurcze z przerwą co 5 min później następny za 10min.

wkurzające to wszystko.
ale nic będe dzielna dla mojej księżniczki Oli która od samego poczatku robi sobie z mamą co chce! :P

moniq też chcę takiego porodu.

13 lata 2 miesiąc temu #344102 przez szolrak1
ewusiu ;] to dobrze:d cudowne wiesci jak dzieciaczki chca jesc:d tez sobie kupiłam te nakładki z aventu wrazie w:) ciesze sie ze jestes z nich zadowolona:d mnie tez pewnie sie przydadza:d jak to dobrze ze avent tak ułatwia zycie:d a masz jakies nowe zdjecia corci?:D bo ja sie w rozowym zakochałam:D cudowna jest;] oczka nosek hihi;] cudna;]

juz nei moge sie doczekac porodu;] boje sie strasznie ale chcce juz tak jak wy cieszyc sie maluszkiem ach:D moj kurczaczek narazie ćwiczy joge w brzuszku ale chyba kwiat lotosu albo psa hihi:D

Kalus wiem kcohanie nie wpuszcza takiej ekipy ale sam fakt ze kobiety ktore niedawno same rodziły( bo maja roczniaki) wpadły na taki pomysł... z jednej str to strasznie miłe ze wszyscy chca mnie odwiedzic i o mnie mysla a z 2 str masakra hahha:d u mnie w szpitalu mozna wchodzic na sale gdzie bede odpoczywac ale max po 3 osoby;]

13 lata 2 miesiąc temu #344106 przez szolrak1
karolciu Olusia sie ciezko zastanawia czy wyjsc czy nie ;] bo jej dobrze:D moze w nagrode ułatwi Ci poród mała iloscia czasu:D i urodzisz szybciutko;]

och głowa mnie boli... wziełam apap zrobie sobie herbatke i sie połoze:/ ehh to cisnienie dzisiaj masakryczne

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #344108 przez Karola1990
mi to nawet ciśnienie nie przeszkadza :D

mi się wydaje że to juz!
tylko muszę poczekac pare godzin jeszcze i wtedy się zacznie. całe szczęście M wraca do domku i nie będę sama siedziała.
Chyba zacznę liczyć czas między skurczami i zapisywać.

koleżanka która dwa razy rodziła widziała jak wyglądam podczas skurczu i powiedziała że to już są te właściwe ... nie żadne przepowiadające.

13 lata 2 miesiąc temu #344113 przez nelka
Karolcia to może jak M wróci to idzcie na spacer albo pochodzić po schodach i jak to są te właściwe skurcze to rozwarcie się powiększy i może do rana urodzisz :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #344114 przez szolrak1
karolciu 3mam kciuki:D byłoby cudownie:D licz licz i zapisuj a jutro pewnie w wymarzona date sie doczekasz:D ide legac:*

13 lata 2 miesiąc temu #344125 przez ewelinda83
karolaka ja swoje skurcze zapisywalam :silly: wiec polecam zeby pozniej sie nie pogubic ;) i tak jak u ciebie mialam te skurcze rozne, niektore bardzo mocne a nastepne slabe ale polozna powiedziala ze tak bywa, tak wiec szykuj sie kochana na Olusie bo ona juz nadchodzi :lol:

Kala ty pytalas o biustonosze ? ja polecam taki sportowy bo te z allegro mi sie nie sprawdzily, jak mialam nawal mleka to musialam od mamy pozyczyc DD tak mi banie urosly a ten sportowy to rosnie razem z cyckami i jest wygodny, nigdzie nie uwiera :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka