BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 11 miesiąc temu #373498 przez nelka
ci lekarze że są ale dupki :huh: to rzeczywiście poważna sprawa z Olusiem :dry: życze wam z całego serduszka żeby wszystko się dobrze skończyło ale oczywiście nie ma innej opcji i tak musi być!!! trzymaj się Elwerka dzielnie :kiss:

idę spać padam od nadmiaru wrażeń ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #373506 przez ewelinda83
nelka co sie stalo ????

Elwira to diagnoza lekarska ??? po czym to lekarz stwierdzil ??? a doradzili ci jak masz Olka wyciszac ???
ja bym sie skonsultowala jeszcze z innym lekarzem.

moja dalej szleje, dzisiaj sie poddaje, nie wiem co ja naszlo.
ma do 22.00 jeszcze 20 minut, mam nadzieje ze zasnie bo to jej pora :angry:

12 lata 11 miesiąc temu #373507 przez ewelinda83
Elwira a moze ty sie napij na wieczor meliski, powinna cie troche wycieszyc i uspokoic :blush:

12 lata 11 miesiąc temu #373519 przez ewelinda83
matko nastala 22.00 i moje dziecie zasnelo same w lozeczku :) to jakies czary :side:
dzieki ci Panie :)

12 lata 11 miesiąc temu #373543 przez Elwerka00
my juz wstalismy... Noc dziwna byla.nie moglam spac bo patrzylam czy olek spi.Lekarz to jakis idiota byl,nasza juz nie przyjmowala musielismy jechac dalej. Zobaczyl brzuszek i tyle z badan;/.
Mamy go kapac w czyms.robi wodniste kupki. I jest caly czerwony od tych plamek;(

Ewus ja to musze do psychologa sie wybrac,bo taka melisa mi juz chyba nie wystarczy..

Aleksander < 3

12 lata 11 miesiąc temu #373558 przez Karola1990
MOja mała teraz kima...zauważyłam że rano zawsze musi sobie pomarudzić tak do ok 12 później idzie spać.

Elwerka. tylko teraz się nie denerwuj ja zauważyłam że jak ja wściekła jestem na cos albo się martwie to mała tez płacze bo silnie związene ze soba jesteśmy.
Może u Ciebie jest tak samo.
Wypróbuj meliskę. może coś pomoże. dobre choć troszkę.

12 lata 11 miesiąc temu #373574 przez kala321
ja miałąm taki problem po przyjściu ze szpitala ze spodniami,że włożyłam,ale brakowało trochę,aby zapiąć,pocieszę Was,po tygodniu już wchodziłam bez ćwiczeń,bo jeszcze nie zaczęłąm,sama macica się skurczyła i weszłam:)

mój mały wczoraj znów kupki nie mógł zrobić i też płakał,akurat jak miałam lecieć do fryzjera,ale w końcu się udało,fryzjer na 15,a ja za 5 minut 15 ubierałam małemu znajomej na spacer i leciałam z językiem na wierzchu do fryzjera;P
kupy wczoraj brak

ładnie spał nam,bo miał się obudzić ok 12 na jedzenie,zasnął po 21 i spał do 2:30,a potem obudził się o 6 na karmienie i teraz znów śpi, myślałam,że obudzi się o 9,ale śpi,zaczyna się kręcić ,ale śpi,od 7:30 w naszym łóżku,bo się wiercił,pogłaskałam i śpi dalej,a my po śniadanku,J pojechał do teściowej,a ja robię zamówienie-podstawki na poniedziałek(szybkie zamówienie);P

KArola super,gratuluję zakupu,ale koszt rzeczywiście duży

mały mój zaczyna wyrastać z ubranek,musze powoli małe zacząć pakować w karton i dać znajomej,bo się spodziewa maluszka

moim zdaniem,możesz nie dać na spacer jak nie chcesz,przecież to Twoje dziecko

ewelinda,jak nasz ma"rechotkę" to mój J robi z nim przysiady i małemu mija(aż byliśmy w szoku,jednego dnia to wyszło,jak mu coś spadło i się schylił,nagle mały cisza;))
obudził się idę mu dać jeść,potem doczytam resztę

12 lata 11 miesiąc temu #373601 przez Karola1990
hhaha... odchudzanie dobre przy tych przysiadach :)

ja miałam chwilę to umyłam włosy i ide sprzatać jak się uda to poćwiczę na orbitreku troche.
moja mała ciągle miesci się w ubranka. tylko jedne body i jedne śpiochy musiałam odłożyć.

jak będę miała sekunde to zrobie zdjęcie ubranka i wrzucę :)

już za tydzień chrzciny <3 naszemu maleństwu będą się śniły aniołki :)
jutro do kościółka. troche zimo jest ale najwyżej wyjdziemy wczesniej jak zacznie płakać. będę musiała ją grubo ubrać.

12 lata 11 miesiąc temu #373606 przez kala321
my też za tydzień chrzciny

12 lata 11 miesiąc temu #373614 przez ewelinda83
no moja po wczorajszych wieczornych cyrkach :angry: spala ladnie :)
zasnela o 22.00 o 3.30, 06.30 i 9.30 cyc normalnie jak w zegarku ;) teraz lezy u nas w lozku ( zabieram ja rano do siebie zebym mogla jeszcze troche pospac ) i sobie gada :woohoo:

ja juz we wszystkie ubrania sie mieszcze, ale mala faldka na brzuchu jeszcze jest :dry: no i uda mam grube i pupe ale takie zawsze miala ;) ja bym ich sie chetnie pozbyla ale maz codziennie mi mowi ze on bardzo kocha moje nogi i pupe hehe :kiss:
jeszcze 3-4 kg i bede szczesliwa :lol:

Elwi to moze wybierz sie do lekarza, moze nie odrazu do psychologa ale do jakiegos normalnego rodzinnego, moze przepisze ci jakies delikatne cos na uspokojenie i bedziesz calkiem inaczej funkcjonowac. Olek przejmuje twoje nastroje :( wyczuwa twoja zlosc, smutek, radosc .... szczesliwa mama to szczesliwe dziecko :)

12 lata 11 miesiąc temu #373616 przez ewelinda83
jak tam u was dziewczyny przygotowania do chrzcin - juz za tydzien wielki dzien waszych dzieci :) nie pamietam robicie w domu czy w lokalu ?

12 lata 11 miesiąc temu #373621 przez kala321
my w domu,

12 lata 11 miesiąc temu #373624 przez kala321
tort zamówiony,zastanawiam się jak to ogarnąć,jedzenie i jak posadzić 15 osób
chciałabym,aby było już po

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #373630 przez ewelinda83
no u na ma byc ok 20 osob :ohmy: mieszkanie odpada :blink:
kala na przedpokoju :silly: u mnie tylko tam bym mogla pomiescic tyle osob bo mam dlugi przedpokoj ;) ooo musze nad tym pomyslec hehe
zartuje u nas juz restauracja zamowiona na sierpien :) moje i mojej mamy rece odpoczywaja :blink:

12 lata 11 miesiąc temu #373632 przez kala321
u nas duży pokój ale i tak tego nie widze

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka