- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- takajedna
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
W skrocie- super filmik, zdjecia i czapy

Kasia pytalas o zastrzyki u nas - my najpierw mielismy antybiotyk w plynie, ale nie pomagal i tez wlasnie ten zinacef... i kaszel sie utrzymywal jeszcze nawet jak juz osluchowo bylo czysto
o co chodzi z tym agugu??
I mam pytanie: Bartek dostał wysypki w okolicach siusiaka (czemu nie ma fajnych okreslen na te okolice u dzieci?

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Taka Jedna nie mam pojęcia, co Ci poradzić z tymi krostkami.. Ja bym zmieniła pieluchy i obserwowała, jak nic się nie zmieni to do pediatry...
Na aguagu można w albumach zamieszczać zdjęcia dziecka, taki rodzaj pokazywarki ze wspólnym hasłem dla nas wszystkich.
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Takajedna a podajesz jakieś herbatki? Jak tak to jakiej firmy?
Moja Zuzia miała odparzenia od dady, huggies czy jak to się pisze i od happy miała uczulenie.
Herbatki z hippa mocno zakwaszają mocz i może od tej herbatki się tak zrobić. Ja mam sprawdzoną metodę na odparzenia. Zuzia latem miała całą dupkę i wszystko pod pieluszką odparzone. Oczywiście było wietrzenie tyłka na podwórku

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rika Twoje dziewczyny są do Ciebie bardzo podobne.
Masuska nie podobają mi się takie spacerówki.
Kupując wózek chciałam,zeby na maksa się składał, no i z przewozem i zamontowaniem wózka nie mam problemu. Poza tym mam jeszcze chusty i nosidło

Ufolka Mikuś dokładnie tyle samo wazy i mierzy co Twoja Amelka

Takajedna moze te zeczerwienienia rzeczywiście są od pieluszek, tych o których pisałaś nigdy nie używałam,bo my cały czas na Pampersach. Od czasu do czasu obsypie mu pupę kartoflanką zwykłą.. i odpukać nigdy żadnego odparzenia nie było. Obesrwuj.
Widze,że rozpisałyście się o małej Madzi, strasznie smutne, czekam na wiadomosć,ze malutka się znalazła. Jakby nie było,czy to rodzice czy jakiś debilny porywacz to marze,zeby się znalazła już. Przykro strasznie. Kto krzywdzi takie bezbronne maleństwo?!
Od razu przypomaniała mi się historia z czasów moich studiów

Przepraszam,ze tak od rana.... zdenerwowoałam się...
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Ufolko dlaczego źle zmierzyłas? ja połozyłam Małą na materacu i przy niej rozciągnełam cm krawiecki od czubka głowy do pięty i mierzy 71 cm, ale z wagą widzisz - w domu 9 kg a wczoraj jak podjechałam do przychodni to 8360 kg

Takajedna pewnie,ze to moze byc uczulenie, ona moze wystapic zawsze nawet jesli wczesniej było ok.
Z mąka ziemniaczana to nie głupi pomysł
U nas dziś "cudowna" noc....poszla spać moja gwiazda o 21.30, potem żarcie o 23,1,3 i o 5 i to juz była pobudka

zdycham

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

Ja wczoraj do późna w pracy i dziś od rana i czuje jakbym tu prawie nocowała a w nocy jeszcze pobudka głodomora, ech

Zimno mówię Wam jak diabli i w utobusie wysiadło ogrzewanie, więc teraz posilam się gorącą czekoladą

Jeszcze nie podczytałam Was, wczoraj tylko troszkę i widziałam pudłowe zdjęcia Oposka i Riki

Asiu przykre wspomnienia od rana

Boszsz mi też tak żal tych dzieci

Dzięki wczoraj za demotywatorowy prezent

Szkoda, że większość zwierzaków chce mnie zjeść

Rózyczka w przychodni z Małą?

Masuska czytałam o tym kominie, dobrze, że nic się nie stało, bo z Różyczki opowieści to faktycznie sprawa poważna

A czy u Was też chodzą kominiarze natręci z kalendarzami????
U mnie już 3 raz byli

W zeszłym roku pod koniec niby na Dzień kominiarza. Ok kupiłam kalendarz na 2012

Za jakieś 3 tyg była inna ekipa z innym kalendarzem, ale też kominiarskim i powiedziałam dziękuje, juz mam to byli tacy niemili, że szok

Że niby tamci wcześniej co chodzili to jacyś naciągacze

No i w tym tyg znów kominarz przyszedł i nie chciał w ogóle dać sie spławić

Powiedział, że w tamtych kalendarzach są błędy, nie ma żadnego Dnia Kominiarza a on jest z jakiejś tam korporacji i orginalne rozprowadza. Mam więc 2 nie wiem po co

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jakaś starsza para trzymali mnie za rączki i prowadzili już do samochodu

Uciekłam mamie a że byłam przyjaźnie nastawiona do każdego to z każdym szłam kto się do mnie uśmiechnął

Mama z daleka to dojrzała i zaczęła krzyczeć i biegiem w moją stronę i w ostatniej chwili wyrwała mnie tej babce a ona myk do auta i z piskiem opon odjechali

Nieraz jak byłam zła na mamę i nawet do tej pory powtarzam jej, że było mnie zostawić tamtym ludziom może miałabym lepiej

Wiem okropna jestem z takimi żartami, ale dopiero teraz jak mam dzieci jestem w stanie po części wyobrazić sobie to co mogła czuć moja mama

Ona jak nieraz to jeszcze wspomina to mówi, że nie wiedziała, że tak szybko potrafi biec...
Dobra biorę się za nadrabianie zanim przyjdzie jakiś zmarznięty pacjent

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Wczoraj mnie ni ebyło a tu widzę 10 nowych styron! Ale naskrobane....

Nie mam dziś czasejku bo szykuję imprę niespodziankę dla męża . Tort zrobiony - masa z serków mascarpone - rewelacja - teść pół zjadł

Reszta stro ok. Co ta ADA narobiiła???

Sorki że nic niekomu nie odpisuję ale nic nie nadrobiłam jeszcze .... wybaczcie!!!
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

oj, co musiała czuć Twoja mama, szok!!!
a tych ludzi jakbym dorwała...

Mikołaj teraz notorycznie odchyla głowę do tyłu i odpycha się nózkami..tak się przesuwa... i to odchylanie główki mnie niepokoi i deneruje bardzo!!! Czy Wasze dzieci też tak robią??
- kaska191919
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
wczoraj byłam z małą na kontroli, doktorka powiedziała ze jeszcze trochę flegmy jest ale juz zastrzyków nie trzeba tylko te inne lekarstwa podawać, dziś był ostatni zastrzyk, jestem taka dumna z małej że przetrwała te zastrzyki i szczęśliwa ze to już koniec

Tak jak pisałm wcześnej dziś przyjadą baby i chrześni do Zuzi

Dobra idę Was podczytać.
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rika ale super wygibasy poczyniają Twoje dziołchy

U mnie jak się maluchy bawią to tez jest co chwila tylko Szymon, ... Szymon,, no Szymon uważaj

Rózyczko juz doczytałam, że po drodze zahaczyłas o przychodnię, uff

I słuszną wagę ma Malutka

Masuska my mamy normalna spacerówke, bo jak na razie te parasolki zbyt mało stabilne mi się wydaja, raczej na większe dziecko

Takajedna może faktycznie uczulenie od pieluch, w każdej chwili może dziecko się uczulić, nawet jak wcześniej już ich używał

Może spróbuj zmienić na pewien czas pieluszki. U nas smarowanie Tormentiolem na dziwne zmiany działa cuda w przeciągu 1 doby

Asiu oj tak

Kasiu super, że koniec z zastrzykami

Oby szybko wyszły zabki i wam udanej rozrywki życzę