BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #291139 przez aniaw
Olka no 5 dni w tyg to wyzwanie, ale weekendy będą tylko Wasze :laugh:
Ja na razie 3-4 dni w ty, ale soboty też ;) Ale przynajmniej sobotnie sprzątanie mieszkania mnie omija :P

Ufolka
teoria Różyczki co do Przyszłej_mamy była o ile pamiętam taka, że nie chce wracać na forum, bo kojarzymy jej sie i przypominamy jej o trudzie walki o zdrowie i zycie Areczka ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291176 przez ufolka
no właśnie Ola :) dobrze że soboty wolne, ja jakbym wróciła do pracy to 6 dni w tyg od 6 do 14 lub dłużej często, a w soboty od 6 do ok 13 :( :angry: dlatego na razie nie wracam, zresztą i tak nie mam z kim małej zostawić :)
aniu no ja nie jestem z wami od początku także nie wiem o co chodzi za bardzo no ale mam nadzieję że to to w ostatneczności, i że nic się nie stało :)

no ja już obiad zrobiłam, dla taty bo on nie pracuje ten tydzień i jak takie mrozy będą to i następne tygodnie, no i dla nas od razu, spać mi się chce jak nie wiem, kawę może zdąże wypić zanim Amka się obudzi :)

jak się pisze zdąrze czy zdąże ??? chyba muszę więcej książek czytać bo byki robię :angry:

chyba zdąże :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #291187 przez Rika
Aska bo zadaniem teściowej jest zapominanie o urodzinach i innych świętach synowej :D

Dzięki dziewczyny :) Już nie musimy jeździć :) ćwiczenia w domu podczas zabawy w zupełności wystarczą a babka powiedziała że jak Ola podczas rehabilitacji płacze i jest spięta to przez te 45 minut więcej można jej krzywdy zrobić niż dobrego... ale jestem zadowolona :) skończy się nasz cotygodniowy koszmar. Za 2 miesiące do neurologa ale już tu do Józefowa... Czyli w poniedziałek trzeba zadzwonić i się zapisać :)

Wszystkie widziały zdjęcia i film bo chcę usunąć?

13 lata 3 miesiąc temu #291191 przez hoborr
Ania ale się uśmiałam. Naprawdę musiał być koleś przystojny:) A może jak przyjdzie to mu zrób zdjęcie - że niby do legitymacji zniżkowej albo coś:) No i nam go pokażesz:) A ty jak wiesz jak sie nazywa to go może wyszpieguj na fb lub nk:) Ja tak bym robiła:)

Olka dasz rade. Dobrze że masz z kim dziecko zostawić.

Różyczko sama mam zammiar dziś dietę przerwać i zjeść:) hih

Dziewczyny Ada ma 37,3 ale to chyba na ząbki bo innych oznak nie widać. Jak bym chciała żeby w końcu jej wyszedł ząbek...

Różyczko a te puzle Bianki fajne są? Dobrej jakość? Chciałabym kupić. Ale ten sprzedawcxa aktualnie ni ema ich wystawionych więc sie czaje:)

13 lata 3 miesiąc temu #291195 przez olka1730
Dziewczynki jak malinki słodkie i cuudne,melduje ze widziałam i nadziwic sie nie moge jak one współgrają razem jako rodzenstwo:)trafiłaś znakomicie.

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291208 przez aska27
Hoborr fajny ten wózek.. za 80 dych to warto :blink:

Aniu hehehe niezła historia ..hihi oczyma wyobraźni widzę opisną scenkę :laugh:

Kupiłam Mikołajowi piłkę, taką zwykłą gumową,bo dostał od dziadka balona,a ze szczypał i tarmsosił go niemiłosiernie a ja się bałam,ze zaraz huknie,to zabrałam dziecku,a ten w ryk!!! ..no i ma piłkę hehehe

Paulinko jesteś?????????????

hmm.. i Masuski też nie ma,juz 4 dzień na tych zakupach :angry: :blink:

aaa i coś z innej beczki:
Załączniki:

13 lata 3 miesiąc temu #291231 przez masuska
takajedna napisał:

I mam pytanie: Bartek dostał wysypki w okolicach siusiaka (czemu nie ma fajnych okreslen na te okolice u dzieci? ;) albo zbyt powazne, albo infantylne ) juz z tydzien nie schodzi, mimo ze probowalam kilku masci, tak mysle ze jakis czas mielisy babydream, a własnie nieco ponad tydz temu wrocilismy do dad, czy to mozliwe ze tak nagle zaczely go uczulac? prawie od urodzenia dad uzywalismy i bylo ok... a teraz ma ze trzy takie czerwone plamy krostek drobnych

Ja mówię siur:P i zdrobnienia:) Albo frendzel:P no a co do wysypki to ja polecam na każdą zmianę Bephanten. Mogły uczulić Dady, może jakaś trefna partia, wiesz jeśli tylko taka zmiana była i coś wyskoczyło to można założyć że to od pampersów.

Odnośnie zjazdu tak się zastanawiałam czy nie wypadnie nam jakiś mecz w Gdańsku no bo Euro itd. sprawdziłam terminy meczy i wiecie jestem w szoku, Euro 2012 trwa tylko w czerwcu, a finał jest w Kijowie 01.07.2012 i to koniec:P W sierpniu można nad morze jechać:)

Asiu dzięki za opinię, no ja tez mam i wózek i chustę więc nie wiem po co się zastanawiam:P

Masakryczna historia...

Ostatnio miałam pogadankę z Prababcią Pita o trwaniu przy pijącym, bijącym facecie. Ja mówię że bym odeszła w piz...du jak najdalej, a ona że to bez sensu, że gdzie bym poszła itd.itp. A ja mówię to lepiej żeby dziecko patrzyło jak ojciec tłucze matkę, przechlewa wszystkie pieniądze i zastanawiać się kiedy wyciągnie nóż...

Oposku duży chłopak. Ufolko ja mam materacyk Piotra szerokości 70 cm, no i jak leży w poprzek łóżeczka to mu kopytka między szczebelkami wystają:P Mogę zakładać że ma ponad 70. U mnie tak jak u Różyczki nie mierzą:( waga ostatnio to 8350.

Różyczko jak zobaczyłam że napisałaś "cudowna" noc to miałam nadzieję że faktycznie... Ech... U nas też była pobudka, ale o 6tej dostał butlę i spał do 9tej, a wszystko od 21:30.

Aniu widzisz jaka apetyczna jesteś:) Twoi pacjenci wiedza co dobre:) U mnie kominiarze nie chodzą bo na naszym osiedlu każdy sobie sam czyści:P

O matko Aniu jaka historia!

Coś na temat Madzi:
Matka dziecka prosi o pomoc. - Apeluję do każdego kto mnie kojarzy, kto mnie widział. Miejcie litość, pomóżcie. To jest taki cios, taki ból i gdyby nie leki, to pewnie opiekowała by się mną służba zdrowia. Ale te działania, które podejmujemy i to, że nie siedzimy w domu bezczynnie, to napędza. Staram się nie myśleć o tym najgorszym - mówi kobieta.
www.tvn24.pl/-1,1732818,0,1,magdy-szuka-...turze,wiadomosc.html

Asiu Piotrek też odpycha się nóżkami. Wiesz trenują chłopaki przed Euro:)

Kasiu super wieści:) Cieszę się że Zuzance przeszło:)

Aśka dobre:) ecru:) hehehe

KAśka fajnie Ci ta ściana wyszła:) Ja mam hehehe, naklejki:P

Co do powrotu do pracy, to dziś moja koleżanka zaczęła pracę, ma o miesiąc starszą córeczkę... Holibka nie wyobrażam sobie tego...

Kaśka z tą nereczką to u mnie była też taka sytuacja w rodzinie, chrzestna Piotra tak miała, że nerka niby się wchłonęła i też do Wawy jeździli. Teraz 15-16 lat później okazało się że nerka jest! bardzo mała, ale jest i raczej pracuje:)

Hoborrku
, może Ada będzie informatykiem:) Fajny wózeczek:)

Asia jaka ta mama Madzi maluka... A jaka chudzinka...

Aniu jak mogłaś, ale lipa:P Hahahahha przyślij tego kolesia do mnie, zaniedbywana żona Cię o to prosi:P

Rika może usuwać, obejrzę później, ale linka mi nie trzeba.

Asiu jestem:) ja mam ten tydzień Męża na urlopie:P No i wiesz albo on na kompa, ja w miacho, albo do sąsiadki, lub odwrotnie, ja do kompa, a on w świat:P Też muszę piłkę kupić, bo jak na razie to kopie tą kulę hulę:P

13 lata 3 miesiąc temu #291237 przez aska27
Masuska Mikołaj też kopie tą kulę grającą :blink:

a co do naszego EURO to zaczyna się przecież w czerwcu ..w lipcu i sierpniu luz...wiem,bo mi mąż marudzi cały czas,ze na delegacje pojedzie hihi ;)

13 lata 3 miesiąc temu #291238 przez masuska
Sto lat, sto lat,
Sto lat, sto lat
niechaj żyją nam:)

Kubuś, Arek i Mati:)

A i 7 miesięczniak Haniusia:)

Zakochałam się w tym cieście, przepis tu:
www.justmydelicious.com/2011/08/teczowy-tort-rainbow-cake.html

13 lata 3 miesiąc temu #291242 przez masuska
aska27 napisał:

Masuska Mikołaj też kopie tą kulę grającą :blink:

a co do naszego EURO to zaczyna się przecież w czerwcu ..w lipcu i sierpniu luz...wiem,bo mi mąż marudzi cały czas,ze na delegacje pojedzie hihi ;)

A widzisz, mój nie kibic i ja się przez to nie znam:)

13 lata 3 miesiąc temu #291245 przez aniaw
Wow Masuska cześc :laugh:

Hoborr
nie wiem czy pisałam ale wózek fajniutki :laugh:

Rika super, że juz nie musicie jeździć :laugh:
Mój to bardzo lubił te ćwiczenia, ale mi nie chce się juz jeździć :P
No chyba, ze na spotkanie z Oposkiem to oczywiście :lol:

Asiu, Masuska trzeba zwołać naszych chłopaczków na mecz :lol:

A ja zaraz kończe dyżur hi hi hi :laugh:

13 lata 3 miesiąc temu #291249 przez masuska
Oj, a ja się nie przywitałam

Cześć:)

Rika teraz możesz pokazywać że wszystko jest OK:)

Ale Ola ładnie się obraca, widzę że Piotr to jest daleko za murzynami:P

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291258 przez aska27
Aniu w sierpniu będzie mecz jakiego jeszcze nikt nie widział :laugh:

a tak w ogóle to jak taka nasza cała banda przejmie pażę...ludze będą w szoku..małe przedszkole :laugh: :laugh:

Masuska dawno Piotrusia nie pokazywałaś wrzuć gdzieś zdjecie :blink:

Ale fajnie wygląda to ciasto!!!!!! :woohoo: Masuska zrobisz na nasz zjazd? :silly:

13 lata 3 miesiąc temu #291267 przez aniaw
Kurcze na to nasze spotkanie to musimy zarezerwować kawałek plaży, żeby żaden obcy ludź sie nie wkręcił i nie zabrał nam bobasa :ohmy:
Bo ja to was wszystkich na pewno nie poznam tak od razu a jak tu sie wkręci jakaś "pseudokornelka"?????
Boszsz ale mam wizje :P
Jakby coś może jakieś identyfikatory się załatwi :P
Dobra żartowałam :laugh:

A z tym Euro nie załamujcie mnie, bo mój M pewnie zawładnie TV ;)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291268 przez aniaw
To dobry pomysł Asiu z tym ciachem na zjazd :lol:

Różyczka Ty to bez mufinek to weź się nie pokazuj :P :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka