BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 3 miesiąc temu #299768 przez Rika
Różyczko mnie mąż by wychłostał jakbym coś takiego zrobiła :ohmy: :huh: :cheer: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 3 miesiąc temu #299772 przez Rika
Jakie Twoja córka ma duże cycki :ohmy: normalnie moja siostra w jej wieku jest płaska jak decha :woohoo:

13 lata 3 miesiąc temu #299774 przez aska27
Różyczko napisalam. Dzięki.

13 lata 3 miesiąc temu #299779 przez ufolka
różyczko no wydaje mi się że kończymy ekspozycję jakoś w połowie lutego bo chyba mniej więcej tak samo zaczynałyśmy? no a o mleku pisałam Ci ;p i żebyś uważała na plamy, moja ma na policzkach takie plamy coś jak rumieńce jak za dużo nabiału jej daję, tj słoiczki owoce z twarożkiem albo z jogurcikiem, muszę co parę dni dawać a nie codziennie.
natimp moja jak wędline poliże to szaleje ;p
hoborr i ja uważam że dziwny ten lekarz, wszędzie piszą żeby robić ekspozycję, a on po swojemu, nie znoszę takich lekarzy, sama takie miałam 2 u siebie w przychodni ale się przeniosłam bo pewnej historii, no i dobrze bo teraz do nich dziecka bym nie poniosła za chiny.
rika szkoda że nie wiedziałam o tym halo ;/ a Zuzia ma śliczne włoski, a jakie długie już, mojej kuzynki córka ma ponad 2 latka ale nie ma takich długich :)
kaska trzeba było kupić kaszkę z nestle jak ja ;p nie trzeba gotować ;p

13 lata 3 miesiąc temu #299790 przez hoborr
Różyczko powiem Ci szczerze że spodziewałam się większej reprymendy:) Po prostu tak czuję i tak robie:) POkeirowałam się swoim przeczuciem i mam nadzieję że będzie ok:)
KAsia a TY czemu nie podajesz glutenu? hihih

Rika kucyki wymiatają:) A Olcia - uciekinierka nadaje na tych samych falach co Ada:) Tylko moja lubi się bawić w chowanego- Właśnie zajżałam do niej a ona odwrócona o 180 stopni śi. Tam gdzie miała nogo ma głowę! W pierszym momencie wystraszyłam się że jej nie ma w łóżeczku:)

Ufolka mój lekarz jest ok:) Sam mi kiedys zycie uratował, był wiele lat lekarzem w szpitalu dziecięcym, ordynatorem:) Także mam do niego zaufanie. I nie sugerowałąm sie tylko jego opinią. Sama tak zdecydowałam. I prawda jest taka że teraz piszą żeby robić a kilka lat temu nie pisali i tez było ok:) A może jej jutro dam na spróbunek:)

Asia witaj:)

13 lata 3 miesiąc temu #299792 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko mnie mąż by wychłostał jakbym coś takiego zrobiła :ohmy: :huh: :cheer: :lol:

hahahah :laugh: ale ja sie z nim ugadałam w tym temacie i oboje tak zdecydowalismy :laugh:
zreszta długo go przekonywac nie musialm bo ma dosyc juz naszej z O. wojny o jego kompa jak wraca wieczorem :)
a cycki to fakt :laugh: , ma wieksze od moich, w ogóle posture ma doroslej baby, rozm. M/L, noga 39-40 :S

ale wychlostal?? :lol: perwersyjne zabawy widze lubicie :silly: :lol:

Ufolko u nas te plamy na ciele jak wyskoczyły to pamietasz jak pisalam - ja myslalam,z e to od banana lub chrupek, jak zaczelam gotowac jej warzywa to doszla plama na poliku no a lekarka jak pokazalam to napomknela, ze wygląda to na skaze i że mleko odstawiac ale ja mleko w proszku tylko w tej kaszce mleczno-ryzowej jej dawalam, jogurtów ani twarozków jej nie dawalam jeszcze ani razu.
Słuchaj... a jak skonczymy ta ekspozycje to biszkopty juz wtedy mozna normalnie dawac? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #299800 przez różyczka
Hoborrku jakiej reprymendy?? hahaha :laugh: przeciez na naszym forum każdy robi jak uwaqża, jedne z nas daja juz jogurty inne nie, jedne daja gluten inne nie, jedne szczepią inne nie, itd. itd.
Czy dobrze kojarze,z e to Ty pytałas o ta skorke/pietke od chleba? dasz Adzie do pociumkania i juz ma dawke glutenu zaliczoną :blink: :)

a Kaska nie daje bo sie na manne wkurzyla,z e jej garnek przypalila :silly: :lol:
Kaska Ufolka ma racje - zawsze mozna jakby co te gotowe kaszki dawac - bez gotowania

Ewitkun a jak Ty sie czujesz?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 3 miesiąc temu #299816 przez hoborr
Różyczka ale masz piękną córkę:)

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #299822 przez ufolka
hoborr no to w porządku, najlepiej robić tak jak Ci serce karze, ono najlepiej wie :)
różyczko no podobno już po ekspozycji można szaleć hehe

13 lata 3 miesiąc temu #299844 przez Oposek
Dziewczyny, napisała do mnie Ania W, że od piątku nie mają internetu :( Dopiero we wtorek będzie w pracy to się do nas odezwie, a póki co tęskni, ma nadzieję, że wszystkie Szkraby zdrowe i Was pozdrawia:)

A ja nadrobiłam co u Was i teraz będę odpisywać:)

13 lata 3 miesiąc temu #299853 przez masuska
Hoborrku ja wybrałam fotelik Nania I-Max SP plus wersja LUXE, Myślę też nad innym z tej firmy BeLINE/NewLINE, ale ja jeszcze nie kupiłam i mam zamiar dopiero w maju, lub czerwcu. Na razie nie jeździmy wcale samochodem i wycieczek nie planujemy, więc postanowiłam poczekać, bo jednak lepiej do roku wozić tyłem do kierunku jazdy.

Linka nie dam bo nie jestem u siebie na kompie i nie pogrzebie teraz:(

Kaśka dzięki za linka do pasty. Ja mam Aquafresh i szczoteczkę Jordana z Rossmanna, za 5.99:)

Ufolka, do dentysty! Wrr, ja też znów muszę:(

Rika to Piotrek ważył się ze mną dziś i wychodzi 8.800, blisko Zuzy:)

Kaśka, straszna ta klepsydra... Blee, to ja się dziś mierzyłam i w pasie mam 70, a tamta 50, szok..

Różyczka życzę wytrwałości:) A ja marzę o tej Nokii:P

Rika śliczna fryzurka:)

Oposku, przesyłaj uściski dla Ani. Czekamy na nią!

No to pora na dobranoc, a mój synuś sobie w łóżeczku śpiewa:)

13 lata 3 miesiąc temu #299865 przez dorotas29
Ufolka- współczuję zęba.
Rika- Zuza ma świetną fryzurkę ,a Ola - to jak bym widziała swojego -Kubusia:-)
Kaska- gratuluję zdanego egzaminu...
a ta kobieta- straszna ;)

Wystawiłam na all ubranko- pierwszy raz :)
Różyczko-w końcu widzę avatar :) ,śliczna córa :)

Jutro kupię ten fotelik:
allegro.pl/fotelik-4baby-dragon-0-18kg-w...tis-i2079359326.html

13 lata 3 miesiąc temu #299867 przez ufolka
ale ja się boję dentysty :(
aaa zapomniałam napisać że robiłam to ciasto co dała różyczka linka, tylko że ja robiłam z bitą śmietaną i brzoskwiniami, prawie już nie ma ciasta ;p

13 lata 3 miesiąc temu #299870 przez iwanek1
Dobry wieczór :laugh:
Różyczko ale avatar,no jeśli to Twoja córka to ho ho,ale laska :laugh:
To ja pytałam o leki na plamy,czy one są na recepte,bo jak mam iśc znowu do tej naszej maczugi w przychodni,to mnie skręca :angry:
Pomysł z opchnięciem komóry niezły,my też kiedys tak zrobiliśmy :) ale tańsza była :lol:
Aska jesteś,to dobrze,nie było Cie jakoś długo :)
A ja podaje Hance biszkopty,więcej niż jednego nie wymemla na raz,dziś dałam jej z mleczkiem ale nie chciała,to w ramach ekspozycji,jak mi się kaszy nie chciało robic :lol:

Małą juz trzy razy usypiałam i ciągle się budzi :angry:

Rika,a ja wczoraj patrzyłam na księżyc i dlaczego tego nie zauważyłam? :angry:
Zuzia jakie ma długie włoski :)
Dorota właśnie szukałam podobnego fotelika i mamy taki od kolegi używany,też od1-18 przodem lub tyłem montowany,Renolux.
Ide bo mnie mój wygania od lapka :angry:

13 lata 3 miesiąc temu #299876 przez dorotas29
Iwanek- Kubus ma fotelik po Julce- 0-13kg,ale Jula w nim jezdzila do 14 miesiąca, a Kubusiowi już jest niewygodnie,wiec pora na zmianę i nowy zakup,bo fotelik 9-18,który również posiadamy,nie ma wkladki dla niemowlaka,a swoją drogą, Kubus ma taka sama biedronkę,co Hania:-)))

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka