BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #310343 przez natimp1
Ej jacho tez wolny jescze ale to w przypadku jak któras chce zięcia umysłowca :)
kawa!!!!!!!!!!1 gdzie jest kawa

Dziewczyny do butelek z canpolu jakie macie smoki "2" w sensie medium?

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #310344 przez masuska
No same optymistyczne wieści dziś, jak miło
:)

Ja już mam pierwsze buciki, skórzane, zarąbiste:) Nie znalazłam identycznych, ale są bardzo podobne:)

www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/CLARKS-TANGLED.html

13 lata 2 miesiąc temu #310346 przez Oposek
Ania nie mów nawet mojemu mężowi nic o żadnych zwierzętach, bo ja choruję na posiadanie świniodzika oczywiście w mieszkaniu i od lat Go przekonuję, że mógłby spać z nami w łóżku :lol: W grę wchodzi jeszcze koza, najlepiej łaciata;)
Ja właściwie to z przygód medycznych miałam tylko złamaną nogę i kamienie w woreczku, no i tą nieszczęsną kolposkopię. Chyba, że piszesz o stanie umysłu, ale to nfz mógłby do końca splajtować, jakby wyliczać wszystki badania, ktróre mi potrzebne w tym kierunku :lol:
Ale ksiądz miły, że nie przyszedł- przynajmniej posprzątane macie, my jak mamy juz mega bałagan to zapraszamy gości, żeby mieć motywację do sprzątania;)

Natimp afirmacja mówisz? jestem boska! jestem normalna! wcale nie idę po batonika! :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #310350 przez hoborr
A i mam tabletki po których nie mogę karmić....... B)

13 lata 2 miesiąc temu #310352 przez aska27
hehehe Aniu jakie pozytywne nastawienie!!! :laugh: :laugh: :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #310356 przez hoborr
OPosku - jesteś prze pozytyw!!!!

Napisz mi prosze jaki ból odczuwałaś prz kamieniu. I czy nie dało się lekami tego pozbyć. Jak nie chcesz na forum to na priwa... plisek:)

Ale fajnie tak miec pozytywne nastawieni do wszyskiego!

13 lata 2 miesiąc temu #310358 przez masuska
Nati i ja proszę o kawę!

Oposku, gdzie tam batonik, lepszy pączek!

Hoborr, zatkałaś!

Aniu Męża nie oddam, teraz śmiga i odśnieża strefę ekonomiczną, wczoraj wrócił o 21, dzis mam nadzieję że zdąży mi dać samochód bo do FRYZJERA IDĘ!!!!

13 lata 2 miesiąc temu #310371 przez aska27
hoborr napisał:

Ale fajnie tak miec pozytywne nastawieni do wszyskiego!

:)

13 lata 2 miesiąc temu #310377 przez aniaw
Hoborku moja babcia miała/ma kamień w woreczku zdiagnosowany na usg chyba o ile dobrze pamiętam.
I jej doktorka powiedziała,że nie może jeśc nic tłustego, nic smażonego, nic surowego, nic słonego i coś tam jeszcze :ohmy: I my jak ją gościliśmy to chcieliśmy jej coś zaserwować do jedzenia to ona z tą litanią wyskakiwała :ohmy: Ona jest starej daty i żadne tłumaczenia nie docierały do niej i zabiegu się bała i boi wciąż :ohmy:
Ech zawsze bedę młoda zawsze będę młoda :ohmy:

A czy mówiłam Wam, że mój normalnie opitala całą kromkę chleba jak mu dać do ręki :)
Ale się mój Tomcio wkurzy jak wróci do domku a tu całe wyrko w okruchach, bo nie chce mi się łóżka ścielić :P
A banana wczoraj zajadał ze mną i nawet bez miksowania, prosto z ręki :laugh:
A mój nowy nowiuści blender stoi już prawie rok nierozdziewiczony :lol:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #310384 przez aska27
Aniu Mikołaj własnie pokruszył bułkę :laugh: sprztać mi isę nie chce!!! :dry: :blink:
jej..z bananem nie próbowaliśmy jeszcze :blink: Smakował? :)

13 lata 2 miesiąc temu #310387 przez ewitkun
hoborrku mój M miał kamienie i usunięty woreczek gdy ja z brzucholem chodziłąm jak chcesz może na priva zrobic Tobie wywód medyczno co jak i gdzie a uwierz potrafi tym zanudzić :P a jemu tabsy nie pomagały już męczył się cholernie i laparoskopia był w szpitalu 48h

Aniu, Oposku wtorek? bo w weekendy to każda męzem chyba chce się nacieszyć? Aniu możesz całą bandą jak Tobie wygodnie :) a mieszkamy na Wolfkego 4 :) to orientacyjnie blisko Mc Donalds :P

my wyspani zaraz zmykamy na spacer później nadrobię szczegóły

13 lata 2 miesiąc temu #310398 przez natimp1
hm laski a moze mój nie ma w nerce tylko w woreczku skoro na ush nic nie widać:( hmm ee tam dam i worek do wycięcia, zeby więcej kamieni znaleźć szlachetnych:)

Ufolka no co z tym streetcomem :(:( poniewaz dziś dzień pozytywu to nie pokaze ci języka:)
Masuska , prosze kawe a ty info o canpolowych smoczkach dawaj

Ty ja ale jestem bnran czytam posta Aśki, - a mój własnie BUTELKE pokruszył , a mi się sprzątać nie chce i myślę , ta to jest wyluzowana a to bułka była.. heheheh
AniaW a czy w tej Twoje klinine można z człowieka , barański łeb wytłumić?

13 lata 2 miesiąc temu #310410 przez masuska
A widzisz Nati, zapomniałam się - brak kawy!

Smoczki z Canpolu to mamy slow, czyli to chyba 1, na fast to się krztusi, a na tych slow to nauczył się kasze wtryniać i tak je do tej pory:) Z TT na smoku do kaszy mu nie wychodzi.

13 lata 2 miesiąc temu #310420 przez aniaw
I właśnie myszka mi umarła i reanimacja nie pomaga a tego dotykowego panelu w lapku nie lubię ale czego się dla Was nie robi :laugh:

Asiu aż się trząsł do tego banana :laugh: Dawałam po małym kawałeczku i nie nadążąłam aż :laugh:

Ewa to my przemyślimy sparwę i damy znać jak z tym wtorkiem bo ja jestem na tak :laugh:
Oposek a Ty? :laugh:

natimp spoko loko odzielimy barana od człowieka tylko czasem juz jak barana wyizoluję to nic nie zostaje :P a co masz jakiegoś dziś pacjenta dla mnie? :lol:

Baby wykopcie mnie stąd bo do pracy się spóźnie :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #310430 przez hoborr
ewitkun napisał:

hoborrku mój M miał kamienie i usunięty woreczek gdy ja z brzucholem chodziłąm jak chcesz może na priva zrobic Tobie wywód medyczno co jak i gdzie a uwierz potrafi tym zanudzić :P a jemu tabsy nie pomagały już męczył się cholernie i laparoskopia był w szpitalu 48h

Aniu, Oposku wtorek? bo w weekendy to każda męzem chyba chce się nacieszyć? Aniu możesz całą bandą jak Tobie wygodnie :) a mieszkamy na Wolfkego 4 :) to orientacyjnie blisko Mc Donalds :P

my wyspani zaraz zmykamy na spacer później nadrobię szczegóły

ewitkun z miłą chęcią przeczytam wywód twojego męża:) Bede wdzięczna:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka