BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #353364 przez basba
Cześć babolce.... o mnie nikt nie pyta, ale co tam wtrynie swoje trzy grosze.

U nas gorąco na maksa. Własnie prawie skończyłam sprzątać... tzn, jeszcze odkurzyc i podłogi pomyć. Mąz na żużel dzisiaj wybywa więc chata wolna wieczorem - a tak na powaznie to znowu sama (czyt. z dziecmi) ... ehhhh....

Wiki zagunglana w piątek u lekarza byliśmy. Zęby wychodzą i stąd ten cholerny 3 tygodniowy katar i kaszel. No nic damy rade. Ważne że nic więcej jej nie jest, a smary przezyjemy ;)

Oposku jak tam Filipek... mam nadzieje ze lepiej. Trzymam kciuki i przesyłam buziaki!

Ania no gdzie ta fota!? Przeoczyłam???? :unsure:

Rika no nie stresuj się tak... forum nie pada, tylko lato idzie i więcej czasu na dworze się spedza. Ani mi sie waż odchodzic gdziekolwiek!!!! A tak wogóle to kto się przeniósł z nas (z dziewczyn co ostatnio piszą) na tamte forum???

Masuska w pracy czas szybciej zleci jak masz dużo roboty. Ja niecierpie siedziec bezczynnie.

Olka jak tam nowa zabawka

No i Rozyczka zagoscila... Fajosko!!!! Fajnie z tym fotelikiem...

Hoborrku a na co tz luteine bierzesz... przeoczylam cos :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu #353392 przez Rika
Basba np. Oposek więcej tam informuje dziewczyny niż tutaj nas...

My dopiero wróciłyśmy z podwórka, od rana, Ola spała 4 godziny, teraz śpi Zuzia,
Zuzia pierwszy raz starła sobie kolanko :( ale dzielnie to zniosła, porwała nowe rajstopki, ma plasterek i jest OK
Spiekłam się jak świnia... morda spalona, ramion nawet nie dotykam, Zuzia też buźkę sobie opaliła :)

Ja teraz muszę wstawić zupe jakąś dla dziewczyn, a wieczorem idziemy za płot na imieniny do wujka, w tamtym tygodniu byliśmy na imprezie u cioci z drugiej strony płotu a w tygodniu impreza u ans także jesteśmy rozrywaniu na wszystkie strony :D

13 lata 1 tydzień temu #353498 przez hoborr
Rika ale masz imprezowe towazystwo za płotem:) A my w ten upał siedziałyśmy w domu. Zreszta miałam tyle roboty że padam na ryjek. Ale nie pójde spac dopiuki TOmek nie zadzwoni że dojechal do białegostoku. Przed chwilką dzwoniłam - jest w połowie drogi.... MAm nadzieję że na 24 będzie na miejscu.

Basba biore luteinę na wywołanie okresu a jak bym zaszła to na podtrzymanie:) :lol:

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #353537 przez basba
Ehhh... babolce wy jedne... coś czuje ze nie tylko Rika po imprezach sąsiedzkich wędruje! :laugh:

Ja własnie mam zamiar zebrać pranie i wziąc pysznic... no a potem nynu. Mąż nie wiem o której wróci bo po żużlu zrobili sobie i mprezke integracyjnę z firmy (niecałe 40 osób)... :dry: no a żona w domu zapier....la ...życie...

Hoborrku już wszystko rozumiem, tak czy inaczej trzymam kciuki za wersję która tobie bardziej odpowiada ;)

No nic widze ze was i tak nie ma wiec nie zanudzam. Andzia czekam na foty...

Buzka! :kiss:

13 lata 1 tydzień temu #353575 przez Rika
My po imprezie, mnie wszystko piecze i idziemy spać.
A sąsiedzi to rodzina z każdej strony, widziałyście zresztą na mapie google jak to wygląda. Wielki dom podzielony na 3.

Dobranoc.

13 lata 1 tydzień temu #353588 przez basba
Dzień dobry...

Rika a ja myslałam że w tym domu mieszkasz ty z mężem i dziecmi, brat meza i teściowie... a tu się okazuje ze jeszcze ktoś, tak?

My od 5 na nogach. Misia wyspana a ja nie bardzo... :dry:
Mąż wrócił z imprezy...o 5:30 :ohmy: A teraz śpi :angry: Faceci.... :dry:

Zyczę miłego niedzielnego dnia ;)

Buźka

13 lata 1 tydzień temu #353592 przez olka1730
Dzien dobry w sloneczny niedzielny poranek :)
Basba garnuszek zmowiony,czekam na przesylke....zamawialam na allegro ;) napewno zdam relacje Wam :) czy prezent sie spodobal
Ja nie podczytuje tamtego forum,wiec nie bardzo w temacie jestem o Filipku,dlatego pytałam....mam nadzieje ze juz wszystko dobrze.Rika ja bedziesz tam w odwiedzinach pozdrow dziewczyny odemnie :)
Masuska w biedrze jest łosos surowy po 10zł,kupilam i w garnku na na parze zrobilam,mi smakowalo malemu nie bardzo,posypalam ziolami i maselkiem posmarowalam...pychota
zycze was spokojnej,grilowej :silly: niedzieli

13 lata 1 tydzień temu #353602 przez Rika
Dzień dobry.

Basba ten dom jest duży, jakby bliźniak tylko postawiony w słup 2 piętrowy (parter, piętro, poddasze)i podzielony na 3 :) 3 osobne podwórka, 3 osobne wejścia do domu, na podwórko i 3 osobne rodziny. Z tym że to samo nazwisko bo w domu mieszka 3 braci z rodzinami :)

Olka ja tam nie pisze!!! Byłam raz ciekawa i wlazłam, a tam Oposek opasywała co dzieje się z małym a tu nic mimo że dziewczyny pytały :(

13 lata 1 tydzień temu #353633 przez hoborr
Dzień dobry!

Oposku jak Filipek?

Ja też chcę grila!!!

13 lata 1 tydzień temu #353655 przez hoborr
Ja jak zwykle pytanko:)
Macie jakieś fajne piaskownice na oku? Widziałam na alegro takie śmieszne muszle z których można zrobić basenik i piaskownicę. Z dwóch muszli robi się piaskownice i przykrywję! WIdzaiałyścoe może?
allegro.pl/piaskownica-basenik-muszla-2w...ory-i2274908044.html
czy to nie małe trochę??

13 lata 1 tydzień temu #353666 przez Rika
my mamy zamówioną piaskownicę drewnianą. Jutro powinna dojść z pokrywa i jak pokrywę się odsłoni to sa ławki. Pisze z telefonu więc linka nie dam ale dałam tu nie dawno więc jak chcesz to poszukaj. Te z plastiku to porażka. Małe sa bez ławek i kolorowe.

13 lata 1 tydzień temu #353677 przez Rika
allegro.pl/piaskownica-z-laweczkami-zamykana-impregnowana-120-i2295197280.html Hoborr for ju

13 lata 1 tydzień temu #353807 przez hoborr
tenkju rika:)

13 lata 1 tydzień temu #353901 przez basba
Dzień dobry...

13 lata 1 tydzień temu #353908 przez Rika
Dzień dobry

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka