- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

Rika zapomniałas napisać, ze forum pada

Zrobię sie na brąz chyba dzisiaj....jak mi wypłata wpłynie ofkors bo narazie mam na koncie 30 zł

Ale cudna majowa pogoda

Hoborrku jednak nie kupuje tamtego fotelika, bylismy w sklepie i księżniczce nie pasował za bardzo

ja tez chcialam tą muszelke kupic ale ta piaskownica co dałaś Rika chyba rzeczywiscie jest fajniejsza

Basbo zainspirowałaś mnie tym SPA i tez kombinujemy teraz z moimi ulubionymi kumpelkami, zeby skoczyć, ze starym juz sie ugadalam, teraz tylko kase musze odkulać i wio

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
I tak forum pada i tak

Idę do sklepu, Ola zasnęła i lecę z Zuzią po zakupy bo przecież jutro zamknięte sklepy będą

A piaskownica mam nadzieję ze dzisiaj przyjdzie

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mam cudownych trzech facetów:)

O Różyczka ja też chce z Tobą do spa

Rika ale super będziesz miała piaskownice - my mamy taką na osiedlowym placu zabaw - taką podwójna ale też fajna bo zamykana i zadaszoną i jest gites

Rika a ja jutro najprawdopodobniej skocze do mamy i na basen z bobasami w Józefowie, może tez masz ochotę?
Hoborku z tymi fotelikami sama się niedługo muszę zastanowić

A ta muszelka kurcze jakbyś chciała tam wodę nalać to byś miała cały czas tam błotko

Basba mega imprezowicz z męza

Olka widzę że grillowanie rozpoczete

Oposek pewnie na długim weekendzie

Ja mega zapracowana jestem

Wczoraj cały prawie dzionek coś i byliśmy u księdza Tomka i zamówiliśmy obraczki i z dziećmi na rowerach i później wieczorny kościół i jeszcze późny plac zabaw a już po 21szej bieganie z siorą

A w ogóle u księdza Tomka się okazało, że musi mieć dyspensę od swojego biskupa, żeby miał uznane małżeństwo - przypadkiem się o tym dowiedzieliśmy bo mój ksiądz dziś nic nie mówił.
I tak po ślubie nie uznaliby w jego kościele naszego małżeństwa

Ech ciągle cosik

A dziś od 8 do 21szej pracuję i mam ciągle ruch

Zaraz wstawię fotki bo mam na poczcie to może ktosik jeszcze zerknie na nasze tzw upadłe forum i oceni

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Rika ostatnio tez miałm okres tak ja ty:0 ihihihi
Aniu już doczekać się nie mogę

Różyczko droga coś tu popopisujesz ale nic o Bianeczce nie napiszesz:) heloł

Basba co u was??
Oposku hop hop!
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rikuś dzięki za zaproszonko tylko nie wiem jak mi się zajdzie u mamy bo jeszcze psiapsiółe obiecałam odwiedzić a ten basen to tak obowiązkowo chcę, ech ale jutro się okażę.
Już jednej koleżance powiedziałam, że nie dam rady do niej wpać, bo jak zaczęła każdego odwiedzać to by się do niedzieli zaszło.
No fakt cięzko samej się wybrać

- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- basba
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości

Misia wykąpana śpi a Antoś u sąsiadki rówieśnicy na urodzinach

Aniu bo ja wiem czy imprezowicz... raz na ruski rok gdzieś wyjdzie, no ale jak konkretnie! Ha!!! A tak na powaznie nieźle się wystraszyłam jak nad ranem go nie było ani w łóżku ani na kanapie... Dobrze ze telefon odebrał bo bym na zawał zeszła

A!!! I nie kasuj zdjęc przynajmniej do jutra w południe bom też ciekawa a już dzisiaj raczej później nie zajrze.... pilssssssssssssssss

Różyczko... super że cię natchnęłam. A jak odpoczynek się należy... i uświadomiłyście mi to właśnie wy na tym oto forum

Riczka piaskownica przyszła??? Mam nadzieję że dziewczyny będą zadowolone! A @ chyba tez i u mnie niedługo więc witam w klubie

Hoborrku, dzięki ze pytasz co u nas. My w biegu wiecznie więc i wszystko OK

Oposku, Masusko... hop hop!!!!
- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ja mam dziś dobry humerk bo załatwołam sprawę w szkole która mnie nurtowała od dłuższego czasu. I jestem zadowolona:)
A i jutra doczekac sie nie mogę bo mamy z Tomkiem plan niecny. Pobódka o 6:00 i o 7 jestesmy juz na działce i robimy pożądki. Ja myję okna - tomek ree\szyę . I choc orobię sie jak wół - będzie to robota we własnym gniazdku! fack szkoda zejestem "niedysponowana jak Rika:) "
Basba u nas 2 dolne jedynki odkryłam 27 lutego i jak na razie nic więcej nie widać, Ada jest marudna ale nie wiem czy z gorąca czy od żbów. Pije tez o wiele więcej i mniej je!
Często też mocno ściska piąstki i tak się przez chwileczkę mocno spina i siłuje. Nie wiem czy to normalne??? Lui wtedy pieluche memlać - gryżź alebo jakis inny przedmiot. Dlatego myślę że to od ząbków....
- Rika
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aniaw
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Pokazuję obiecane foty tylko nie śmiać się z mojego wyglądu bo bez makijażu i fryz nie zrobiony

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Co sądzicie? No ja to w ogóle nie nadaję się na pannę młodą bo oszpecam sukienki

Hoborkowa bardziej wyszczuplająca tylko odstaje gorset na klacie i trzaby zwężyć a druga trochę do zwężenia. Myślę też o ożywieniu sukni, może naszycie kwiatków?
A i do Hoborkowej może bolerko z króciutkim rękawkiem bo bez bolerka nie wystąpie bo mam mega ramiona

W ogóle to czy ja się wyrobię do ślubu jak ciągle nie mam czasu

Musze kupić sobie fajny staniczek do sukni i dopiero do krawcowej. Muszę wreszcie ruszyć dupkę bo w jeansach przyjdzie mi iśc do ołtarza

Basba kolejny zębol w drodze to superowo

Ja jutro cały dzień z bobasami i może dowiem się jakim cudem dziecko rozwaliło sobie skórę buźke pod okiem

Hoborku udanych robótek w gronie własnym

Gratuluje udanej szkolnej sprawy tajemniczej:) A to ściskanie to faktycznie może być od zębolków:)
Rika jak to z drzazgami?

- hoborr
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-