BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 1 tydzień temu #353002 przez aniaw
Rika a dziewczynki Tobie pozwola robić fotki? :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 1 tydzień temu #353006 przez Rika
Zależałoby od której do której ma to być :)i którego bo nie pamiętam :(

13 lata 1 tydzień temu #353044 przez aniaw
23 czerwiec godz 19sta to chyba raczej urodzinki będziesz dziewczynkom robiła ale zaproszonko jakby cos i tak przeslę :laugh:

13 lata 1 tydzień temu #353051 przez Rika
O kurcze, nom ale wiesz co, jak coś to ja mogę robić fotki :) imprezę się przeniesie tylko ze ja mam aparat słaby tzn fujifilm s 25000 czy jakoś tak także to nie jest lustrzanka ani żaden profesjonalny.

13 lata 1 tydzień temu #353098 przez hoborr
A ja ma nowy telefon:) i do pleja sie przeniosłam:) hihih

13 lata 1 tydzień temu #353101 przez hoborr
Aniu teraz zobaczyłam wiadomość ze środy od Ciebie:) Juz widzisz że kiecka jest kremowa:)

13 lata 1 tydzień temu #353105 przez hoborr
a JA JUŻ PEWNIE Z 5 RAZ PROSZĘ O LINKA DO FOTELIKA SAMOCHODOWEGO!;)

13 lata 1 tydzień temu #353117 przez masuska
Witajcie,

Nie mam czasu, bo długi weekend się zaczął, Warszawiaki zjechali i grille robią, a mięso idzie tonami. Wymiękam, to samo co przed świętami.

Rika nie marudź, pisz:) Nie wiem co się na tamtym forum dzieje i mnie to nie interesuje, szkoda że dziewczyny poznikały, ale widać taka kolej rzeczy.

Hoborrku też mam pleja:P z fotelikiem nie pomogę:P Nie wybrałam:P

Ania, jak tam kieca? Ja mam taniego kamerzystę, a i fotografa mam fajnego znajomka:)

Różyczko co u Ciebie?

Filipku Oposkowy, jak obiadek?

13 lata 1 tydzień temu #353189 przez aniaw
Masuska ważne, że interes się kręci i w pracy się nie nudzisz :) Ja wolę mega ruch to szybko czas mija :)

Sukienka fajniutka i ładniejsza od mojej :) Nawet w nią wlazłam tylko musiałam wyżej założyć spódnicę bo w pasie trochę mnie dużo a znów w piersiach za mało, więc żeby wypełnić gorset muszę sobie przeszczepić trochę ciała z bioder w klatkę :laugh:
A tak serio musze coś pokombinować.
Zrobię foty i ocenicie, ale pewnie jutro :)

Hoborku dzięki wielkie i wysyłam wiadomośc na pw :)

13 lata 1 tydzień temu #353200 przez Rika
Aniaw dawaj zdjecia :)

Masuska wiesz co, ja niedługo będę w Piszu to może mnie odwiedzisz co? :)

13 lata 1 tydzień temu #353257 przez różyczka
Aniu DAWAJ FOTY!!!! :) Te ostatnie z długimi do pasa były zarabiste!!! :)

Hoborr mój stary tez chciał do pleja to mu w orange naliczyli kare za zerwanie umowy 3700 :ohmy:
wiec juz mu sie odechciało :side:

Masusko po staremu u mnie, teraz testy gimnazjalne, od piątku matury, potem egzaminy zawodowe policealnych wiec ciągle chodze przebrana za lachona na szpilkach :silly: :lol:

Rika to ja sie zaczełam bawić w Ciebie bo to Ty zaczełas kiedyś juz tam wpadac tylko od czasu do czasu bez właczania sie do dyskusji :) i wtedy sobie pomyslałam: co ja sie tu bede rozpisywac jak mozna sobie tylko wpasc poczytac "na kawke" :side:

Pogódka superr wiec zyczę wszystkim udanej majówki i pozdrawiam :kiss:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 tydzień temu #353279 przez Rika
Różyczko kiedy ja tak robiłam?
Ja przecież jak nie mam czasu to piszę tylko dzień dobry i uciekam... :angry:

13 lata 1 tydzień temu #353281 przez hoborr
Myślałam że będę pierwsza a tu co? Różyczka mnie wykurzyła z pierwszego miejsca:)

Różyczko ja od zawsze miałam tel na karte i nie było problemów z przejściem:) Mam super zarąbisty telefon i internet:) jupi! Będę mogła sobie na lekcji czytać co tam na forum słychać:) No i 450 minut do wszystkich sieci i do pleja za darmo :) Tomek też przeszedł także możemy gadac non stop! Tylko czy ja tak chce???hahha

Rika co dzis porabiasz?

Masuska dziś też pracujesz?

Różyczka a Wy idziecie do szkoły czy macie długi łikend? U nas normalnie idziemy i w poniedziałek i w środę:(

Aniu a kiedy się zdecydujesz? Już się doczekać nie mogę? tzn kiedy się wybierzesz do kr?

Dzis mój Tomcio jedzie do Białeostoku po kleptomanke po operacji i teściówke! Jak ja usnę bez niego. :( Wracają jutro. Całą zgrają! Biedne moje dziecko!

13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #353294 przez różyczka
Kochana Riko Ty sie tak nie denerwuj bo złośc pięknosci szkodzi :blink: :laugh:
Po urodzeniu Oli chyba jakoś tak, czy od pewnego momentu zaczelas tez rzadziej pisac, no nie pamietam juz dokładnie....ale pamietam jak Cie pytałam o to, a Ty odpow. wtedy, ze nie masz juz tyle czasu....

no i nikt chyba nie ma juz tyle czasu co kiedys...

ale teraz za to jak tu wchodze a Ty nie napiszesz tego swojego "forum pada" to az mi czegos brakuje normalnie :laugh:

Ania ja chce Ciebie w tej sukni Hoborrkowej!!! :) i Masuske w tej co linka dawała ostatnio!!! :)

A ja ide na komunie za tydzien i chyba pójde ubrana jak na komisje maturalną hehe bo na kiece kasy ni mam :S :side:

Hoborrku u nas pan szanowny dyro zrobił dyrektorskie w gimnazjum wiec co poniektórzy maja fuksa i 9 dni wolnego (2 weekendy + cały tydzien), ale ja mam pecha i dziś siedze własnie w robocie bo liceum a w piątek siedze bo w komisji na maturze :angry: bo ja pracuje w zespole szkoł wiec w jednej mam wolne a w drugiej nie.... :angry:

ale pogódka jest piekna i bedzie dziś ognisko, a jutro zoo wiec nie narzekam :lol:

a teraz Hoborrku podam link do fotelika, który własnie wybrałam przed chwilą:
www.sklepdziecka.com/fotelik-samochodowy...s-chilli-pepper.html
okazało sie,ze mój małżon w pracy ma taki ukłąd, ze mozemy wybrać jaki chcemy za free :lol: wiec wziełam ten co ma najlepsze noty we wszystkich testach na stronie fotelik.info (polecam stronke)
wezme ten ale różowy, widziałam tez jak ten fotelik pokazywała w swoim programie Pani Gadżet i straasznie zachwalała,z e ma takie nowatorskie rozw. - to coś z przodu co ponoć maksymalnie zabezpiecza dziecko.

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 1 tydzień temu #353325 przez hoborr
Różyczko ja też tak chce!!!!! A może małż dostanie dwa?????:) W tej chwili nas na taki nie stać:(
I ja tez chcę Anię w sukni hoborkowej:) :laugh:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka