BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 9 miesiąc temu #407592 przez olka1730
Witam,ciesze sie ze zlot lipcowek sie udał :)

Ja od poniedziałku walcze z jelitówką u małego,wirus prawdopodobnie załapał na basenie-taka hipoteza lekarza....hmm,no moze i tak :dry: ja nie przecze ale tez i nie potwierdzam....bynajmniej meczymy sie juz od poniedzialku,dzis bylam na pogotowiu i do piatku ma byc lepiej,zwiekszyl lekarstwo o dwie dawki.No i ja :blush: traba nafaszerowalam malego chrupkami kukurydzianymi i zoonk ma takie wzdecia ze :huh:

Zdjecia wszystkie bardzo ładne :)
Wiecie ze ja jeszcze nie wywolalam ani jednego zdjecia :dry: od narodzin teraz mnie jakos tak naszlo,jakby wszystkie poszly w pierony bo np:dysk padnie.Wywołujecie zdjecia???

Za podpowiedzi co to sportowki serdecznie dziekuje,kupie i Ja sobie :)

Wszystkim urlopowiczkom słonca i spokoju zycze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #407620 przez natimp1
Hej Laski

Anka , my już przyzwyczajone do Twojej facjaty -nam nic nie straszne ;):):) a Maksi pewnie ze ma peruke , zaraz jak się urodził to o niczym nie myślałam tyko zeby moje dziecko było najbardziej kudłate :):)

Rika Fajowe foty, a z mężulem to love na 102 widać...

hobbor a u Was co?

Olka to macie niezłe przeboje , trzymam kciuki co by było lepiej

U nas dzis mała akcja , przy wyjściu, tak wiec spoko, ale wczoraj się uśmiałam nad wszystkie smutki.
generalnie można powiedzieć że Janek od dwóch dni chodzi,a przynajmniej wykazuje chęci i robi krokowe postępy - przy czym faktycznie czworaki to priorytet bo szybciej... no ale jak juz podjął decyzje o chodzeniu to konkretnie, wczoraj po placu z 11 miesięczna dziewczynką za rękę chodził :angry: a jak się zmęczył to on po 4 ona 2, ale za rączkę .. normalnie w szoku byliśmy .
i tak fajnie mama zaczął wołać, wiem ze Wasze dzieciaczki już wcześniej mama wołały itp ale Jaśko teraz konkretnie woła , że nie ma bata żeby oszukać ze to może nie do mnie ;);)

12 lata 9 miesiąc temu #407629 przez aga1040
OLka ja wywołuje od samego początku. Co prawda nie wszystkie bo by mi albumów brakło i miejsca na nie. Wybieram te najładniejsze i wklejam.
Co zgrywam fotki z aparatu to przebieram i daje od razu do wywołania.
A album mojego Kubiego zaczyna się od zdjęć usg :laugh: fajnie to wyszło :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #407632 przez aga1040
Mój lekarz mi podpowiedział, żeby zeskanować zdjęcia USG bo te co oni robią to za jakiś czas wyblakną i nic nie bedzie widać. Więc jak je małż zeskanowal to ja stwierdziłam ze dam je do wywołania i wyszły naprawde cudnie. Kobitka u fotografa stwierdziła, że bardzo fajny pomysł i też tak musi zrobić :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #407636 przez masuska
Cześć ja jestem, czytam, ale niem za bardzo czasu, bo ten powrót do rzeczywistości jednak jest zbyt przytłaczający.

Aga ja też mam zrobione zdjęcia z USG:)

Dziewczyny, zdjęcia boskie, jak tam któraś napisała że mamy bardzo udane Lipcowe dzieciaczki i nie tylko:)

Zmykam do pracy, dziś na 10:( Ale mi się nie chce. Buziaki.

12 lata 9 miesiąc temu #407684 przez Rika
dzień dobry...

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #407717 przez basba
Hej! Ja tradycyjnie przy śniadaniu ;) :P

Ania ty ściemniaro jedna! Dawaj te fotki i mnie nie denerwuj!!!!! :angry:

Rika jakie śliczne zdjecia... te z całą waszą czworeczką rewelacyjne!

Masuska ty już pewnie w pracy. Więc miłego dnia (przeczytasz jak przyjdziesz ;) )

Natimp iii tam... ja się nie pokazuje :P Ty jeszcze niedawno o Maksia byłas zazdrosna a tu już mlodszy narzeczony zacznie sprowadzac sobie narzeczone hehehe :blush:

No własnie a gdzie jest Hoborr??? Mam nadzieję że cię mdłości chociaż na troche odpuściły.

Aga moich dzieci albumy zaczynają się naszym zdjeciem ze slubu i krótkim "listem" do nich... potem zdjecia USG, brzuszka, przygotowań pokoiku i w końcu od narodzin ...

Olka ja wywołuje na www.fotoqubin.pl ceny tanie a przesyłka po kilku dniach u ciebie. Narawde polecam... ja wywołuje na bierząco ;) no i zdrówka życze!!!

Różyczka a ty sie jeszcze urlopujesz???

Oposek a wy???

MagdaM zaglądaj do nas częsciej!

12 lata 9 miesiąc temu #407725 przez aga1040
Basba ale superancki pomysł. No o takim czymś nie pomyślałam. Fajną będą miały pamiątkę. :woohoo:

Ania no dawaj nam te zdjęcia kobito bo my tu wszystkie z ciekawości sraczki dostaniemy :silly:

A ja biorę się za sprzątanie. Wczoraj okna pomyłam. A dzisiaj biorę się za resztę no i oczywiście jeszcze pranie i prasowanie. :angry: Mały właśnie poszedł spać. Więc trza się wziąć za robotę. A jeszcze muszę iśc na zakupy na miasto. Kurde a chmurzy się i nie wiem czy będzie padało czy nie.

12 lata 9 miesiąc temu #407732 przez aga1040
Basba kochana ja widziałam te fotki i przyzna szczerze że poprostu sklerotyk jestem i jak zaczynam pisać wiadomość to zawieszam się i zastanawiam o czym to ja miałam pisać. I po prostu wyleciało mi z głowy.

Zdjęcia są prześliczne, przecudne. Mała jest wystrzałowa a w tym stroju to po prostu wygląda jak księżniczka. Czy twoja primabalirana ma już narzeczonego?? :lol: Bo mojemu Kubusiowi bardzo się spodobała :blush: :lol:

12 lata 9 miesiąc temu #407733 przez aga1040
Moj Kubi też lubi klamerki do prania. Spaceruje z nimi przez całe podwórko :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #407750 przez natimp1
Basba ja Ci dam narzeczona , Janinek jest mój , mój, mój !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i tylko mój.
Rika Witaj
Hobborku wracaj bezpowrotnie i bezwymiotnie...

12 lata 9 miesiąc temu #407755 przez basba
Natimp ty cholero! To ja specjalnie wstawiam zdjecia a ty znowu nic!!!! Foch!!!!
:silly:

Agus narzeczony uciekł na tamte forum :blush: więc śmiem stwerdzić ze wolna hehehe... Dziękuję ci za komantarz :)

12 lata 9 miesiąc temu #407766 przez hoborr
JA piwerdziu! BASBA gdzie dorwałaś taką superancką baletówę!!!!???? Ja tez taką chce dla ADY!!!!!

A i jestem jestem tylko nie chce mi sie już pisać o tych mioch dolegliwościach:( bleee

12 lata 9 miesiąc temu #407768 przez aga1040
To Kubuś chętnie się umówi z twoją primabaleriną :laugh:

Oposku nie martw się. Ja wymiotowałam do 4 miesiąca. I to dość często całymi dniami, że nawet wody nie przyjmowałam i zaraz do kibla. A potem jak ręką odjął żadnych wymiotów i nudności.

12 lata 9 miesiąc temu #407772 przez basba
Hoborrku współczuje... a kiejde kupiłam w halensie (firmy next), własnie przeglądam i juz jej nie widzę. Jest coś podobnego- z tym że tamta bluzeczka była duuużo ladniejsza i rajstopki zamiast leginsów były. www.halens.pl/dziecko-moda-dziewczęca-dz...g/paging$2,25?oc=036 o proszę cię bardzo...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka