BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 10 miesiąc temu #405607 przez Rika
A ja chcę z nimi siedzieć jak najdłużej się da :) bo wiem że tak będzie najlepiej dla mnie i dla nich. Poza tym nie chcę oddawać ich do niani czy żłobka. Nikomu nie ufam.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 10 miesiąc temu #405734 przez Rika
Jak zwykle sama zostałam :(

13 lata 10 miesiąc temu #405738 przez Rika
Dzień dobry :)

Zjadłam i idę dalej spać :)

Dobranoc :D

13 lata 10 miesiąc temu #405739 przez natimp1
Dzień dobry, a ja wstałam i zaraz będę jeść:)
a tak serio witam się bo nie bedę miała czasu zajrzeć w ciągu dnia. Jaśko zostaje z Tomkiem w domu a ja z Maksim jadę do jego koleżanki na urodziny. Co roku do leśniczówki organizujemy wypad osiedlowych dzieci , i do tego w tym roku sa robione urodzinki. Będzie ognisko, zabawy. A przede wszystkim ja mogę spędzić wyłącznie czas z Maksim

Aśka a Ty co.. czekam na jakies info co do jutra...

Rika a będą chodzić do Przedszkola czy tej instytucji nie ufasz. Nasz niania jest naj naj na świecie, bardziej się stresuje jak Tomi zostaje z Jachem niz Niańka

Różyczka , a ja tu na foto relacje czekam

13 lata 10 miesiąc temu #405754 przez Rika
Nad przedszkolem jeszcze się nie zastanawiałam, a zerówka jeszcze jest? I czy weszła na ustawa że od 6 roku do szkoły? jak to wyszło?

13 lata 10 miesiąc temu #405838 przez masuska
czesc kochane moje

bycze sie na plazy, a Piotrek z tata buduja zamki z piasku. w sumie tata buduje a Pit rozwala, ale radoche maja.

Rozyczka jest na jarmarku dominikanskim, a Oposkowie i Aniowie w parku oliwskim.

spotkanie bylo ekstra, az zal sie rozstawac, dlatego jeszcze dzis sie poszwedamy troszke:)

reszta po powrocie:)

buziaczki.

13 lata 10 miesiąc temu #405884 przez natimp1
dzięki Kochana za mini relacje.\
Ja czekałam na jakieś info od Aski co do jutrzejszego spotkania ale cisza wiec nie wiem:(

dziś mąż spisała się na medal, za wyjątkiem tego ze sobie wziął jaśka do fryzjera i goi obciął;(, no ale oki niech będzie, dziś jesteśmy juz o lewel wyżej z chodzeniem bo młody wstaje z kucka i pare kroków robi, :) tak wiec się przełamuje

13 lata 10 miesiąc temu #405886 przez natimp1
Trochę My :)
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #405887 przez natimp1
Jachu i przyjaciele czyli Jachu i klocki..
Załączniki:

13 lata 10 miesiąc temu #405888 przez Rika
Nati super fotki :)

Masuska fajnie że wyjazd się udał, mam nadzieję że Was tam nie zalało.

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #405892 przez aska27
Natimp przepraszam,ale nie wyrabiam się, czasu mało,a tyle się dzieje! Masz wiadomosc na priv :blink:

Jasiu cudny! Buziaki dla WAS! :)

13 lata 10 miesiąc temu #406109 przez Oposek
Cześć Dziewczyny!
Wpadłam Was odwiedzić na chwilę, bo nie zdążyłam się odezwać przed wyjazdem.
Spotkanie było CUDOWNE i naprawdę żal było się rozstawać. W czwartek spotałyśmy się tylko na chwilę, bo my przyjechaliśmy późno i spieszyliśmy się na Jarmark Dominikański, a Masuskowie i Aniowie byli zmęczeni po całodziennym wypoczywaniu:) W piątek za to sobie odbiliśmy- była grupowa wyprawa na plażę, kąpiele, wielka burza, brodzenie w kałuży po kolana, plotki tam gdzie mieszkaliśmy na werandzie, wspólna kolacja. Strasznie było wesoło i nie wiem, jak inni, ale ja czułam się, jakbyśmy znali się od lat. W sobotę byliśmy z Anią, Tomim i Chłopcami w zoo i na obiedzie, potem z Różyczką i Oliff w Parku Oliwskim i na Gdańskiej Starówce, gdzie główną atrakcją było ściskanie Masuski i wesołe miasteczko, na którym Ania zbałamuciła mojego męża i razem wsiedli na jąkąś karuzelę z kosmosu :blink:
Powiem Wam w sekrecie, że Oliwia to śliczna młoda dama o świetnym poczuciu humoru, ale na mój gust to jakaś ściema z tym pokrewieństwem, bo wygląda nie jak córka, a jak młodsza siostra Różyczki :P Piotruś i Bianeczka są jeszcze ładniejsi niż na zdjęciach, a grzeczni tacy, że chyba nie powinni się zadawać z Filipkiem, Dominikiem i Szymonkiem, bo to diabły wcielone przy Nich :blink: Bianka wcale nie czuła się osamotniona wśród chłopców, zapraszała ich nawet gościnnie do swojego baseniku i przymknęła oko na fakt, że Filip zeżarł Jej bezczelnie pół obiadu, część paluszków i ciastek. O urodzie chłopców Aniowych nawet się nie wypowiadam, bo wiem już od dawna, że obaj są cudni, wiecznie uśmiechnięci i podobni jak dwie krople wody:) We trzech z Filipem dali nam popalić, a że mieszkali tuż obok to Filip wpadał do Cioci i Wujka wyżebrać coś do jedzenia i pod koniec wyjazdu wujek Tomi chciał się zlitować i adoptować naszego synka;) Prawie żeśmy się zgodzili, bo nigdzie chyba nie miałby lepiej;)

13 lata 10 miesiąc temu #406121 przez Oposek
Rika jest obowiązkowa zerówka dla dzieci pięcioletnich, a nasze dzieci pójdą już do szkoły przymusowo jako sześciolatki, póki co jest wybór. Ja zamierzam wrócić do pracy za rok, we wrześniu. Teraz dorabiam w domu, ale mimo wszystko chcę wrócić na etat, bo boję się, że potem mogłabym mieć problemy ze znalezieniem innej pracy po takiej przerwie. Fajnie, że wypad nad wodę się udał:)

Natimp my ostatnio byliśmy w Poznaniu na Wielkanoc, pisałam na ZP, nawet zdjęcie dodałam:) ale to jednak średni czas na spotkania towarzyskie:) My jeździmy teraz na krótko i wszystko w pośpiechu, bo Krzyśkowi nie opłaca się brać urlopu, wolimy sobie gdzieś wyjechać, odpocząć... Zdjęcia jak zwykle cudne!

Basba super, że u Antosia już ok wszystko, bardzo się cieszę :kiss: Szkoda, że nie może jeszcze na rowerze jeździć, ale szybko zleci!

Hoborku mam nadzieję, że już wkrótce poczujesz się lepiej! :kiss: Gratulacje z powodu zakupu drzwi!

13 lata 10 miesiąc temu #406124 przez Oposek
Dziewczyny, my już jesteśmy w Jastarni, mamy fajny pokoik blisko morza, Filip się pluska w wodzie bez przerwy, dziś byliśmy na piechotę w Juracie, jutro planujemy wybrać się na Hel. Mamy komputery, bo w domu remont i trzeba było pozabierać cenniejsze graty, ale poogarnialiśmy dziś w necie co trzeba i teraz planujemy odpoczywać bez internetu i bez samochodu (stoi na parkingu pod hotelem i się urlopuje, a my z nosidełkiem lub wózkiem i komunikacją) Tuż przed wyjazdem kupiliśmy na szybko spacerówkę, więc testujemy:)

Jak tylko wrócimy na pewno się odezwę :*

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #406137 przez aga1040
Hej dziewuszki. My wróciliśmy dzisiaj z Łeby.
Miałam taką ochotę jechać na zlocik ale nie miałam namiarów gdzie.W czwartek wieczorem w końcu postanowiliśmy, że wyjeżdżamy w piątek od rana nad morze.A nie zdążyłam zalukać przed wyjazdem na forum gdzie macie te kwatery. Później w komórce net mi tak zamulał, że nie dało rady się połączyć. A że niestety nie miałam do żadnej numeru telefonu żeby się dopytać o spotkanie więc już po namowie męża pojechaliśmy do Łeby.
Ajj... widze że mam czego żałować. Kurczeeeee..... No nic może następnym razem.
A w Łebie było superancko. Mały szalał na plaży jak w wielkiej piaskownicy. W wodzie również szał. Jakby mógł to by wlazł po samą szyje. Radocha taka, że aż miło było patrzeć. :laugh:
Odpoczęliśmy przez weekend a jutro sterta prania nas czeka.
Jutro jak znajde czas postaram się zamieścić fotki z roczku i z wyjazdu.
Dobrej nocki idę śpiochać. :kiss:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka