BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 11 miesiąc temu #421981 przez różyczka
Rika napisał:

Różyczko rosną cycki rosną ale to co usłyszałam w dniu poprawin to zdjęło mnie z nóg jak litr wódy...

no mów!

polecacie jakies płyty CD z piosenkami dla naszych dzieci?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #422026 przez Oposek
Ania my chodzimy z Młodym na kajak, dwa lata temu byliśmy na spływie i moja przyjaciółka płyneła ze swoim kilkumiesięcznym synkiem, da radę:) Jakby co mamy kapok, od 6 do 18 miesięcy, na Dominika będzie dobry na pewno. Ale opcja ze znajomymi też jest super:) Twój ciągnie za włosy, mój czasami też,ale częściej gryzie :dry:

13 lata 11 miesiąc temu #422033 przez masuska

Musiałam to dać:)

Różyczko robię imprezkę niespodziankę na męża 30tkę i pytam o zimne przekąski bo kuchni nie będzie ani grilla.

Oposku parówki w cieście fracuskim:)

Hoborrku zrób zdjęcie i wstaw nam:)

13 lata 11 miesiąc temu #422039 przez aniaw
Oposek napisał:

Ania my chodzimy z Młodym na kajak, dwa lata temu byliśmy na spływie i moja przyjaciółka płyneła ze swoim kilkumiesięcznym synkiem, da radę:) Jakby co mamy kapok, od 6 do 18 miesięcy, na Dominika będzie dobry na pewno. Ale opcja ze znajomymi też jest super:) Twój ciągnie za włosy, mój czasami też,ale częściej gryzie :dry:

Czy Ty wyobrazasz sobie moich 2 urwisów z nami w 1 kajaku? :S
Toż oni by zatopili nas i jeszcze kilku ludków z kajaków obok, którzy próbowaliby nam pomóc :S Ja to bym nawet chętnie popłynęła z jednym chociaz może Szymim, ale Tomi na pewno się nie zgodzi ;) On by za bardzo się bał o małego :S
A spływ Wisła od wawra po Tarchomin jest trochę niebezpieczny - Wisła jest zdradliwa i pamiętam ostatni nasz spływ to z dzieciakami byłoby trudnawo :S
Ale dobrze wiedzieć, że masz kapok, dzięi :kiss:
Kurcze gdzie wam się to wyposażenie w domu mieści??
Pewnie kajak dla dziecka też tam masz składany? :lol:
Dopra spadam do domu troche pomieszkać :kiss:

13 lata 11 miesiąc temu #422054 przez Rika
Różyczko dowiedziałam się najpeirw przy wyjściu z domu od babci męża że on to powienien z S. (panna młoda) się związać a nie ze mną, tyle przecież się spotykali, chodzili razem i ona wykształcona jest, ustawiona to i on by sobie studia zrobił i tu pod nosem a nie leciał gdzieś na drugi koniec polski i ciagle go w domu nie było, tak to wszystko się inaczej potoczyło.
Później na poprawinach stałam z Olą na rękach i gapiłyśmy się w światełka i podeszła babcia S (panny młodej) i pwoiedziała ze takie ladne córeczki Radziu ma, szkoda ze nie jest z S bo tyle za nią biegał, a Ty wiesz że oni się spotykali tyle lat? dopiero później przestał przyschodzić.
Różyczko ja naprawdę wielu rzeczy tu słucham i wielu przykrosci doświadczyłam ale też mam swoje granice wytrzymałości, przykro mi ze w ogóle tak przy mnie babka meża o tym mówiła... no co byc zrobiła? Aż mi sie ryczec chce, mieszkamy pod jednym dachem a ona ciągle cos do mnie ma bo Radziu z S miałby lepiej niż ze mną. i tylko on się wypiera a nawet mama i ojczym S rozmawiali z nim o pzeszłości w taki sposób jakby mieli zal ze ze soba nie sa itd... ja tez mam uczucia i nie jestem jakims słupem

13 lata 11 miesiąc temu #422060 przez Rika
Masuska widzialam to :) genialne :
Różyczko co do płyt sidi to ja moim nie puszczam bi nie mam z czego :) na lapku z jutube puszczam im kółko graniaste, dziadek lulka farmę miał, cieciererecie, enej, mazuma mobile, oreo, zuzia lalka nieduża i takie tam jakieś reklamy do tego które znają z tiwi i je lubią a i oszijane

13 lata 11 miesiąc temu #422080 przez hoborr
kurcze miałąm coś pisac ale mi z głowy wyleciało!!! :ohmy: :ohmy: :ohmy: :ohmy:

13 lata 11 miesiąc temu #422130 przez masuska
Różyczko:
Piotrek słucha:
FASOLKI

No i PoloTV, ale to przez mojego małża. Mega Dance wymiata niestety. A i ten filmik co dałam, chłopaków z Olsztyna, to też się spodobał dzieciakowi memu:)

Jutro mój Mąż ma 30tkę:)

13 lata 11 miesiąc temu #422132 przez masuska
Macie może bramki na schody?

Możecie coś polecić? Najlepiej z regulacją szerokości.

13 lata 11 miesiąc temu #422133 przez masuska
Rika, a wiesz czy ten zespół przeszedł? bo ja nie oglądam MBTM

13 lata 11 miesiąc temu #422142 przez natimp1
hej Dziewczyny

Rika, przykro że Cię tak traktują, -zawsze mówisz ze masz wszystkich gdzieś, więc może trzymają się opinii, ze nic Cię nie złamie,.

Różyczko , ja kupiłam przy Maksim taki zestaw 4 płyt ,mega fajne, sa wszystkie przeboje jak Stary niedźwiedź, witaminki, cztery słonie itp.. sprawdzę w domu nazwę i dam znać... poza tym od małego słuchamy muzyki bobasa....
jak dziś główka?
Hmm a my mamy dolne dwójki a teraz nam górne wychodzą:) u nas camilie czy jakoś tam działa...

Aniu moze rodzinka łyknie chłopaków, spływ to fajna sprawa....

Wczoraj dostałam od kumpeli, kurtkę zimową, bluzę , i mega sporo koszulek z kr rękawem na Maksiego, fajnie przydadzą się... kupie dla jej synka grę za 6 dych a kasy mam jakies 200 stówki w kieszeni...

kurcze trzeba się wziąć za kupowanie butków na ten okres...

słuchajcie tak jak wczoraj wieczorem Jachu był wesoły to go jeszcze nie widzaiłam.. albo się ta camilą i diagomedem najarał albo jakiś cud, gadał jak najęty , co chwilę się śmiał jakieś dziwne figury wyczyniał... cudny był. i na każde daj buziaka pyszczek otwierał a normalnie tylko nene nene
oki zajrzę później

Masuska a jak PIT znosi te ząbkowanie ?

13 lata 11 miesiąc temu #422144 przez masuska
Nati no naprawdę to wygląda jakby na fazie był. Piotrek coraz lepiej, humor ma, jeść je, ale nie schabowego (widocznie gryźć nie może) no i sine ma te dziąsła, aż czarne i posmarować nie da.

13 lata 11 miesiąc temu #422145 przez natimp1
no dobrze że humor chociaż bo Janina brękot jest..

Masuska nie wiesz czasem co za produkt specjalny w biedronce dziś jest wczoraj do czyszczenia zmywarek płyn za 5,99 kupiłam.. szok normalnie

Kurę jutro, ja z takiej calej kury 3 obiady mam wiec warto

13 lata 11 miesiąc temu #422148 przez masuska
A wiesz że nie wiem:P

Co mam dla mego męża zrobić, oprócz lodów:P

nie mam pomysłu żadnego....

13 lata 11 miesiąc temu #422150 przez natimp1
A Masuska jeszcze w kwestii bramek, my mamy takie z ikei, bardzo fajna i łatwo się demontuje-ale przez starszych oczywiście... z tego co wiem to sa białe i takie drzewne :)

no nie wiem co mężowi, może tyle kulek lodów co lat :):) heheh powodzenia...
a jakis wypad wspólny robicie

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka